xenos έγραψε:Σήμερα πέρασα κτεο ένα παπί και είδα ότι το πρόστιμο είναι 40ε κ το κόστος ελέγχου 25ε. Οπότε, μιας και το πρόστιμο δεν αυξάνεται όσο και να αργήσεις, δεν έχει νόημα να το περάσεις κτέο. πχ το κρατάς 10 χρόνια και γλιτώνεις 5*25=125ε. Όταν και αν το πουλήσεις πληρώνεις 25+44=69eu και είσαι καλυμμένος. Επίσης άρχισα να παρατηρώ παπιά σκούτερ στο δρόμο και ελάχιστα έχουν αυτοκόλλητο κτεο.
edmond έγραψε:xenos έγραψε:Σήμερα πέρασα κτεο ένα παπί και είδα ότι το πρόστιμο είναι 40ε κ το κόστος ελέγχου 25ε. Οπότε, μιας και το πρόστιμο δεν αυξάνεται όσο και να αργήσεις, δεν έχει νόημα να το περάσεις κτέο. πχ το κρατάς 10 χρόνια και γλιτώνεις 5*25=125ε. Όταν και αν το πουλήσεις πληρώνεις 25+44=69eu και είσαι καλυμμένος. Επίσης άρχισα να παρατηρώ παπιά σκούτερ στο δρόμο και ελάχιστα έχουν αυτοκόλλητο κτεο.
Αν σε τσιμπήσουν όμως, τι πρόστιμο έχει;
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
xenos έγραψε:Σαν λειτουργια μοτερ ομως;
<
και πιστεψε με δεν ειμαι τετοιος τυπος.
Anonymous Founder έγραψε:Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα ΜΤ, η Yamaha έδειξε επιτέλους πως ξέρει να κάνει και καλά και όμορφα μηχανάκια!
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]