Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#327173 Είδα χθες gs1100 με εξάτμιση racetech με την εξής λεπτομέρεια! Είχε μια μικρή αλυσίδα και με 2 λουκέτα είχε κλειδώσει την απόληξη της εξάτμισης με την κυρίως μηχανή. :dizzy: :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#327551 Σήμερα πέρασα κτεο ένα παπί και είδα ότι το πρόστιμο είναι 40ε κ το κόστος ελέγχου 25ε. Οπότε, μιας και το πρόστιμο δεν αυξάνεται όσο και να αργήσεις, δεν έχει νόημα να το περάσεις κτέο. πχ το κρατάς 10 χρόνια και γλιτώνεις 5*25=125ε. Όταν και αν το πουλήσεις πληρώνεις 25+44=69eu και είσαι καλυμμένος. Επίσης άρχισα να παρατηρώ παπιά σκούτερ στο δρόμο και ελάχιστα έχουν αυτοκόλλητο κτεο. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#327553 Σιγα τον ελεγχο που κανουν στο ΚΤΕΟ. Τσεκαρουν τον αριθμο πλαισιου με την αδεια, και αυτο ειναι ολο.
Εχω δει να περνανε μηχανες με σωληνα σκετη για εξατμιση, φωτα κοκουρουκου κτλ
Στο δικο μου επιτηδες εβαλα την μεγαλη σκαλα στα φωτα και μετα τον ελεγχο δεν ειχαν πειραξει τον διακοπτη, ουτε μου ειπαν τιποτα να τα χαμηλωσω.

Σημερα το πρωι ειδα ενα FZ 400 γυμνο με λαστιχα γυαλιστερα, χωρις χαραξη και με πιεσεις οτιναναι!
Η αλυσιδα ειχε να δει λαδι πολλα χρονια και φυσικα με 2 αναβατες που φορουσαν σκουφο για κρανος!
Άβαταρ μέλους
By edmond
xenos έγραψε:Σήμερα πέρασα κτεο ένα παπί και είδα ότι το πρόστιμο είναι 40ε κ το κόστος ελέγχου 25ε. Οπότε, μιας και το πρόστιμο δεν αυξάνεται όσο και να αργήσεις, δεν έχει νόημα να το περάσεις κτέο. πχ το κρατάς 10 χρόνια και γλιτώνεις 5*25=125ε. Όταν και αν το πουλήσεις πληρώνεις 25+44=69eu και είσαι καλυμμένος. Επίσης άρχισα να παρατηρώ παπιά σκούτερ στο δρόμο και ελάχιστα έχουν αυτοκόλλητο κτεο. :metalo:

Αν σε τσιμπήσουν όμως, τι πρόστιμο έχει;
Άβαταρ μέλους
By xenos
edmond έγραψε:
xenos έγραψε:Σήμερα πέρασα κτεο ένα παπί και είδα ότι το πρόστιμο είναι 40ε κ το κόστος ελέγχου 25ε. Οπότε, μιας και το πρόστιμο δεν αυξάνεται όσο και να αργήσεις, δεν έχει νόημα να το περάσεις κτέο. πχ το κρατάς 10 χρόνια και γλιτώνεις 5*25=125ε. Όταν και αν το πουλήσεις πληρώνεις 25+44=69eu και είσαι καλυμμένος. Επίσης άρχισα να παρατηρώ παπιά σκούτερ στο δρόμο και ελάχιστα έχουν αυτοκόλλητο κτεο. :metalo:

Αν σε τσιμπήσουν όμως, τι πρόστιμο έχει;

Πιστεύω ότι όπως δεν έχουν γράψει σχεδόν ποτέ κανέναν που έσφαξε κόκκινο/στοπ, το ίδιο θα ισχύει και εδώ.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#329645 Η κατανάλωση του Tuono, διψάει η ρουφιάνα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#330876 Πετυχαίνω πολύ συχνά στο δρόμο yamaha tracer. Πολύ ωραίο μηχανάκι! Και βλέπω βγαίνει 2/3cyl.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#330878 Απλα το δικυλινδρο 700 δεν αξιζει ΙΜΟ. Με κοστος 1500€ κατω απο το 900, απλα παιρνεις το μεγαλυτερο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#330888 Σαν λειτουργια μοτερ ομως;

<
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
xenos έγραψε:Σαν λειτουργια μοτερ ομως;

<

Εχω οδηγησει το ΜΤ-07 που φορα το ιδιο μοτερ και το Tracer 900 με το τρικυλινδρο. Ωραιο μοτερακι το "μικρο", αλλα το τρικυλινδρο ειναι "κτηνος"
Τα νουμερα μιλανε μονα τους δικυλινδρο 700κεκ με 75 αλογα και 6,9 kg-m vs τρικυλινδρο 850 , με 115και 8,9 kg-m.
Βαρος 196 κιλα για το μικρο, 210 το μεγαλο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#330904 Δλδ χαμηλα ειναι αισθητα πιο δυνατο το 900;

Γενικα εχει χαθει η μπαλα με τα κυβικα. Τα 600αρια εχουν γινει 800αρια, τα 100αρια => 1200αρια κλπ.

<
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#330910 Ειναι παντου πιο δυνατο! Τα οδηγησα το ενα μετα το αλλο σε αντιπροσωπεια, αφου στο MT event στο ΟΑΚΑ το 900 ειχε μεγαλη αναμονη και δεν περιμενα.
Μετα το 700 το 900 ειναι δυναμιτης. Σουζα κατα λαθος στην αλλαγη 2ας-3ης. :lipsealed:
Πηγε να το κανει και στην αλλαγη 3ης-4ης, αλλα χεστηκα και εκλεισα το γκαζι :lol:
Μια μοτο ινδιανος που φορτωνεται και παιρνει συνεπιβατη για ταξιδι, με προγραμματα κινητηρα για βροχη, νορμαλ και καγκουριλικια.

Βασικα το μεγαλο της μειονεκτημα ειναι οτι αν την παρω, σε 6 μηνες θα μου εχουν αφαιρεσει το διπλωμα :lol: και πιστεψε με δεν ειμαι τετοιος τυπος. :lol:
Απλα σου βγαζει τον ινδιανο απο μεσα σου :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα ΜΤ, η Yamaha έδειξε επιτέλους πως ξέρει να κάνει και καλά και όμορφα μηχανάκια! :inlove:

Καλά αυτό το είχε δείξει και από το R1 αν και δεν είμαι fan της Yamaha, το ΜΤ09 Τracer πάντως το αγόραζα χθές :inlove: