Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
xenos έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν νομιζω οτι βγαινει τοσο ευκολα για να κλαπει :hmmm:

Δεν υπαρχει χωρος στην δουλεια για να την βλεπεις ευκολα εσυ η καποιος που γνωριζεις, περιπτερας, καφετζης κτλ;;

Σπίτι δουλειά υπάρχει υπόγειο πάρκινγκ. Πιο πολύ για έξω λέω, για λίγο (κανά καφέ κλπ). Έχω και συναγερμό βέβαια. :hmmm:

Για καφε κτλ ακολουθεις τον χρυσο κανονα " Ποτε δεν καθομαστε σε μαγαζι που δεν βλεπουμε την μηχανη μας" :rtfm: :rtfm: για να εισαι ησυχος
Φυσικα ακομα και να την βλεπεις παντα κλειδωμενη εκτος απο το τιμονι με ενα τουλαχιστον λουκετο ακομα.
Άβαταρ μέλους
By Morx
#180492 Xenos τι πηρες ;;; Αντε βαλε φωτο ναουμε !

bujinkan έγραψε:Αν το πλαστικό δεν είναι σπασμένο απλά έχει 2-3 γρατζουνιτσες τότε δεν καλύπτει καινούργιο ή Ασφάλεια αλλά βάψιμο

Eσυ θες να κοροιδεψεις την ασφαλιστικη, εκεινοι θελουν να κοροιδεψουν εσενα...

Στο ατυχημα που ειχα, 2 πλαστικα (κοστους ~120€ το ενα) ειχαν σαν μοναδικη φθορα, ενα γδαρσιματακι μεγεθος κερματος 50cents.
Το μηχανακι ειναι καινουριο, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ θα μπουν, ουτε βαμμενα ουτε τιποτα.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Morx έγραψε:Xenos τι πηρες ;;; Αντε βαλε φωτο ναουμε !

bujinkan έγραψε:Αν το πλαστικό δεν είναι σπασμένο απλά έχει 2-3 γρατζουνιτσες τότε δεν καλύπτει καινούργιο ή Ασφάλεια αλλά βάψιμο

Eσυ θες να κοροιδεψεις την ασφαλιστικη, εκεινοι θελουν να κοροιδεψουν εσενα...

Στο ατυχημα που ειχα, 2 πλαστικα (κοστους ~120€ το ενα) ειχαν σαν μοναδικη φθορα, ενα γδαρσιματακι μεγεθος κερματος 50cents.
Το μηχανακι ειναι καινουριο, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ θα μπουν, ουτε βαμμενα ουτε τιποτα.

είπα ότι άκουσα ...Τώρα Δευτέρα που θα έρθει ο πραγματογνωμονας θα ξέρουμε σίγουρα

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Morx έγραψε:Περαστικα για τη ζημια ρε συ τοτε.... ελπιζω να μη χτυπησατε, κρανος φοραγες;

Δεν το φοραγα ρε συ ..είχα ήδη κατέβει απο το αρκουδάκι

Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#180681 Ρε παιδιά μια ερώτηση Τώρα μου ήρθε φλας,μιας και πότε δεν.είχα με Ασφάλεια κάποιο θεμα. Ο γνωστός μου έκανε φιλική δήλωση.έκανα και εγώ την.αντίστοιχη και την έστειλα στην ασφαλιστική μου. Τώρα λέει πρέπει να πάω το αρκουδάκι στο συνεργείο και να ειδοποιήσω την δικιά.μου ασφαλιστική πότε θα παω να στείλει πραγματογνωμονα. Μα καλά ο πραγματογνώμονας δεν.Πρέπει να.είναι της άλλης ασφαλιστικής δλδ αυτής που πληρώνει ?

Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#180688 Ναι αλλά η δική μου θα τα πάρει απο την άλλη μετα αρα η άλλη πως ξέρει ότι ο πραγματογνωμονας της δικιάς μου δεν θα είναι large στην διαπραγμάτευση. Δλδ εκεί που Θέλω να καταλήξω είναι να απαιτησω καινούργια πλαστικά παρόλο που δεν είναι σπασμενα και απλά έχουν 2 3 γρατζουνιές?

Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#180697 Υποτίθεται έχουν ίδια μετρα και ίδια σταθμά, αλλιως δεν θα υπήρχε η "εμπιστοσυνη" του φιλικού διακανονισμού. Η interlife πάντως ξέρω οτι στέλνει και δικο της όπως και να χει, ακόμα και σε φιλικο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#180737 Μια προχειρη απο το πατινι μου.
Ελπιζω να βγει καλο...

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#180745 Καλορίζικο και απεφτο !!
Κυβικά; ποιας χρονιάς είναι, πες τίποτα βρε

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By xenos
#180748 thanks! :innocent: 300άρι είναι του 2008 με συναγερμό, yss, ζελατινούλα, σέλα μοτο Κ (γαμώ! :yahoo: ) κ φρέσκα λάστιχα. Βασικά το συντηρούσε ο 'μηχανικός μου' και το ξέρει από 1ο χέρι και μου το πρότεινε γι αυτό (Θεωρητικά είναι αρκετά γνωστός).

Είχα χρόνια να οδηγήσω σκουτεράκι και μπορώ να πω ότι έχουν βελτιωθεί πολύ. :hmmm:
Επίσης ιδιαίτερα, απίστευτα γρήγορο δεν μπορώ να πω ότι τι βρίσκω. :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#180751 Ωραία είναι βελτιωμένο!!
Αύριο άνοιξε σε ένα φανάρι το 1/3 του γκαζιού και σε 100 μέτρα κοίτα πόσο πίσω θα έχεις αφήσει τα αυτοκίνητα.
Δεν δείχνουν γρήγορα αλλά μέσα στην πόλη είναι και μάλιστα επαναλαμβανόμενα χωρίς να αισθάνεσαι ότι κάνεις κάτι.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By xenos
#180785 Τρομερά βελτιωμένο! :lol: Βασικά πολύ χαμηλά αργεί λίγο να δώσει, αλλά οκ. Εδώ που μένω (ανηφοροκατηφόρες) πάει χαλαρά πάντως.
Η ζελατίνα αν ήταν λίιιιιγο πιο ψηλή μόνο, γιατί με χτυπάει κάπως ο αέρας στο κράνος και κάνει φασαρία. :x Και είναι και καλό ρε γμτ. Προσπαθώ να εντοπίσω από που μπαίνει.
Χθες βγήκα μια βόλτα και μπάζει.... μάλλον θα τσιμπήσω την κουβερτούλα (και τέλος από αξεσουάρ! εκτός ίσως από μια κλειδαρία για δισκόφρενο). :oops:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#182143 Ερώτηση: αυτή τη στιγμή πάνω στο scooter υπάρχει μια βαλίτσα kappa monokey, η οποία είναι λίγο τεράστια. Παρόλα αυτά, βοηθάει στα εβδομαδιαία ψώνια. Θυμάμαι ότι κάπου στην αποθήκη χωμένη έχω μία πιο μικρή givi. Υπάρχει περίπτωση να μπαίνει στην βάση της kappa, ώστε να τις τραμπάρω όποτε θέλω; :hmmm: