Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By Morx
#177770 ΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ στην περιπτωση σου. Το σκηνοθετεις και ειναι παρανομο.
Αν τα παρεις εχει καλως, αν δεν τα παρεις τα βαζεις απο την τσεπη που ετσι πρεπει, αν δεν τα παρεις και σε παρουν και πρεφα, θα φας γαμησι και δεν νομιζω να πουν πολλοι "απαπα κοιτα την κακια την ασφαλιστικη τι του 'κανε" .... κανω λαθος;

Τωρα το τι εγινε στην περιπτωση του πατερα σου, δεν εχω ιδεα και δεν μας αναφερεις και τα γεγονοτα με τη σειρα.
Γραψε αν θες στο "περι ασφαλειων τοπικ".

Α! Γραψε και την πινακιδα σου ... να στειλουμε ενα ραβασακι στην ασφαλιστικη σου! :lol:
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
#177815 για την ιστορια που αναφερεις με τον γνωστο σου και τον πατερα σου, απατεωνας ηταν ο γνωστος σου που τελικα φερθηκα πουστικα και οχι ο ασφαλιστης...αληθεια εσυ απο τον γνωστο σου εμαθες οτι τον επεισε ο ασφαλιστης γιατι συνηθιζεται οταν κανει κανεις |λογοκρισία| να μη φταιει ποτε αυτος αλλα καποιος αλλος....πολλα παραδειγματα απο ολους μας φανταζομαι...

τελικα δεν φταιει κανενας μας...απλα φταιμε ολοι μας...αυτο εχω να πω. περαστικα.

.
Άβαταρ μέλους
By makis_kanatselis
makis_kanatselis έγραψε:για την ιστορια που αναφερεις με τον γνωστο σου και τον πατερα σου, απατεωνας ηταν ο γνωστος σου που τελικα φερθηκε πουστικα και οχι ο ασφαλιστης...αληθεια εσυ απο τον γνωστο σου εμαθες οτι τον επεισε ο ασφαλιστης γιατι συνηθιζεται οταν κανει κανεις |λογοκρισία| να μη φταιει ποτε αυτος αλλα καποιος αλλος....πολλα παραδειγματα απο ολους μας φανταζομαι...

τελικα δεν φταιει κανενας μας...απλα φταιμε ολοι μας...αυτο εχω να πω. περαστικα.

.

.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#180215 Δευτέρα μπαίνει μέσα το εργαλείο για τη ζημιά. Καθρέπτης και κάτι ψιλοβαψιματα στο ενα πλαστικό.

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By xenos
#180336 Γιατι, ο ασφαλιστης θα το βαψει; Θα το παει συνεργειο να το δει ο υπευθυνος της αςφαλειας του 'θυτη'
(Λεμε κ καμια μλκια!).

< >
Άβαταρ μέλους
By Morx
#180348 Ναι και παλι οπως και να 'χει ... ΒΑΨΙΜΟ ?
Το μηχανακι ειναι καινουριο LOL

Η ασφαλιστικη καλυπτει ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ τα παντα.
Γι'αυτο και 'γω, ρωτησα αν εκανε τελικα τη μαλαγανια να το καλυψει και καλα σαν ατυχημα ή τελικα τα εβαλε απο την τσεπη του, γι'αυτο και το βαψιμο.
(Γιατι προφανως, θα ειδε τιποτα τιμες καινουριων αντ/κων... με μικρο εγκεφαλικο!)

Αισθανομαι μαλακας παντως και δεν ξερω για τους υπολοιπους που το διαβαζουν...
Τι ωραια που θα ηταν να φτιαχναμε ολοι ετσι τα οχηματακια μας ε;; :dizzy: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#180365 Και εγω την ιδια αποψη εχω.
Πολλοι κανουν τετοιες δουλειες. Αφου δεν πιανουν κανεναν να του τραβηξουν καμια μηνυση για απατη να τρεξει λιγο...

(Εδω εχω ακουσει για ατομο που πουλησε αυτοκινητο για ανταλλακτικα κ το ειχε δηλωσει κλοπη).

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#180415 Αν το πλαστικό δεν είναι σπασμένο απλά έχει 2-3 γρατζουνιτσες τότε δεν καλύπτει καινούργιο ή Ασφάλεια αλλά βάψιμο

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By xenos
#180449 Αν εχει γδαρθει το πλαστικο πως θα γινει με βαψιμο μονο;
Γενικα η ολη πλαστικουρα δημιουργει τετοια θεματα.

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
#180450 Το ερωτημα τωρα ειναι: κουβερτα, ναι ή οχι;;;

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
xenos έγραψε:Το ερωτημα τωρα ειναι: κουβερτα, ναι ή οχι;;;

< >

Πηρες κατι τελικα;; Να πουμε καλοταξιδο;
Η κουβερτα εμενα δεν μου αρεσει, προτιμω ισοθερμικο μεσα απο το παντελονι, μποτακια και αν βρεχει αδιαβροχα,
Βεβαια το dress code το οριζω εγω στην δουλεια μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#180454 Πηρα, θα το δειξω σε επομενο ποστ.... Να βγαλω κ μια φωτο ρε παιδι μου!

Εγω αναγκαστικα ντυνομαι καλα για δουλεια. Πιο πολυ σκεφτομαι αν θα μπορω να το αφηνω χυμα εξω μετα ή θα εχω το αγχος μην την εξαφανισουν.

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#180457 Δεν νομιζω οτι βγαινει τοσο ευκολα για να κλαπει :hmmm:

Δεν υπαρχει χωρος στην δουλεια για να την βλεπεις ευκολα εσυ η καποιος που γνωριζεις, περιπτερας, καφετζης κτλ;;
Άβαταρ μέλους
By xenos
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν νομιζω οτι βγαινει τοσο ευκολα για να κλαπει :hmmm:

Δεν υπαρχει χωρος στην δουλεια για να την βλεπεις ευκολα εσυ η καποιος που γνωριζεις, περιπτερας, καφετζης κτλ;;

Σπίτι δουλειά υπάρχει υπόγειο πάρκινγκ. Πιο πολύ για έξω λέω, για λίγο (κανά καφέ κλπ). Έχω και συναγερμό βέβαια. :hmmm: