Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
bujinkan έγραψε:
Morx έγραψε:
bujinkan έγραψε:
Morx έγραψε:9000 η Αγελαδαααααα...

παμε 2ο σερβις σιγα σιγα...

φιλαράκι κουλαρε λίγο μπας και σε φτάσω

send from my cave using smoke signals

Mε ενα προχειρο υπολογισμο θα εχω μεχρι τελος Σεπτεμβρη, 14500 ... ισα ισα για το 3ο σερβις (Ιμαντας μπιλιες).

:metalo:

άρα σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς Πρέπει για να σε φτάσω να κάνω ένα Ταξίδι nordkap για να σε περασω κιόλας

Άβαταρ μέλους
By Morx
#145314 Moνο απο Οκτωβρη οταν τελειωσουν τα μπανια, ιιιιιιιισως μειωσεις την ψαλιδα, αλλα και παλι.
No car πλεον.... οποτε ακομα και το χειμωνα (ειμαι 365 rider) ... γραφω λεμε! :metalo:

Η Ιταλικη λαδιερα παντως, χαιρει ακρας υγειας και δεν εκαψε ουτε σταγονα λαδι, 1000χλμ πριν το προγραμματισμενο σερβις των 10000! :metalo:
Ανορθωτης ΟΚ επισης! :lol:

ΠΙΑΤΖΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!
Άβαταρ μέλους
By Morx
#146333 Εικόνα

9300 ... και εγινε το 2ο σερβις του. Λαδι, φιλτρο, φιλτρο αερα.
Μπουζι στο επομενο, 15000. Ειναι οκ!
Δεν εκαψε σταγονα παρ'ολο που εφαγε ξεσκισμα στα τελευταια 4000χλμ!!! :twisted:

Τα νεα δεν ηταν και τοσο ευχαριστα για το Burgman 650 ... Ολος ο κινητηρας εξω, για επισκευη του "σειριακου" σαζμαν! :lol:

Οσο για τα Chicken stripes απο αλλο τοπικ και περι στριψιματος μπανιερας και ελαστικων... πλεον του εχω μεγαλη εμπιστοσυνη!
Θελει δυνατο γυροσκοπικο για να μπεις "κι αλλο" στη στροφη ... ωστοσο προειδοποιει εγκαιρως!
(Εκτος και αν ξυσει stand) :lipsealed:

Παραπερα δεν παει, βρισκει stand.
Εικόνα

To μπροστινο υπαρχει και σε πιο πανω ποστ! :metalo:

15Κ μεχρι τελος Σεπτεμβρη λογω δουλειας.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#152028 Διαβάζω τα χιλιόμετρα που κάνεις κάτι μένω με το στόμα ανοιχτό!
Εγώ έχω κάνει σε δύο χρόνια κάτι παραπάνω από 8000 στην Ducati!
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#152544 Εικόνα
αγοράστηκαν και τα εισιτήρια. 14 Σεπτ επιστροφή open Όσο φτάσουν τα λ7. Η μπέμπα μου και ενα Μπέβερλι 350. το σχέδιο Πάτρα Ανκόνα απο Εκεί ενα 2ήμερο Τοσκάνη. απο Τοσκάνη ιταλική Ριβιέρα cinque terre και στη συνέχεια γαλλική Ριβιέρα και Μόντε Κάρλο .Προβλέπεται συναρπαστικό ταξίδι

Άβαταρ μέλους
By Morx
#152822 Και παλι, στα χιλιομετρα δε θα με φτασεις ποτε πατοψαρο !!! :lol: :svivhaha: :s_tongue :inlove:

Καλη προετοιμασια και καλο ταξιδι ευχομαι!! Φωτογραφικο υλικο να μας δωσεις, αλλιως προτεινω ban!!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#152981 Πλησιάζει ο καιρός να αλλάξω λάστιχα στο Sportcity. Πέρασα μια βόλτα από τον λαστιχά και μου πρότεινε να βάλω τα Michelin city grip, όταν του είπα πως δεν βγαίνουν στην διάστασή μου 130/80R15
μου είπε να τα βάλω σε διάσταση 140/70R15, λέγοντάς μου πως δεν θα έχω κανένα πρόβλημα.

Το τσεκαρα εδώ https://www.tacomaworld.com/tirecalc?ti ... -140-70r15 και βγάζει μείωση της διαμέτρου κατά 2%. Αν ήταν αυτοκίνητο δεν θα υπήρχε πρόβλημα αλλά νομίζω ότι στις μοτό η αλλαγή διάστασης "απαγορεύεται".

Ισχύει κάτι τέτοιο ή μπορώ να την αλλάξω ;;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#155236 λοιπόν με ενα πρόχειρο υπολογισμό θα διανύσουμε περίπου 2800 χλμ στο ταξίδι μας