Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#114671 Κάνε ένα σέρβις στο σκούτερ γιατί αποκλείεται να ζορίζεται στα 100 που λες. Έχει τελική 130-140 κοντερισια . Ούτε το δικό μου δεν ζορίζεται στα 100 που έχει τελική 120.
Πολύ ωραίο το scrambler , αλλά πώς θα κρύβεσαι από τα στοιχεία της φύσης που είναι γυμνό;;
Άσε που δεν παίρνει ποδιά.

Ελπίζω να μην οδηγείς και το Χοντα όπως το σκούτερ

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By JBT
#114680 Δεν είναι θέμα σερβις (δεν έκανε πολλά χλμ από το τελευταίο του) κι ούτε είχε πρόβλημα να ανεβάζει ταχύτητα. Τελική είχα δει πάνω από 130 κοντέρ μια φορα πάντως. Απλά όπως και να έχει 250ψψ είναι αυτά...

Το αμάξι είναι άλλη φάση. Καμία σχέση.

Μορχ, Χ-Μαχ.
Άβαταρ μέλους
By Morx
Νίκος Παππάς έγραψε:Ο Car έχει x-max 250

Από το Moto G

Ναι για τον Καρ ρώτησα.

Χμαχ που ζοριζεται στα 100 ;; :dizzy:
Οχι ρε... ημαρτον!
Στα 100 απ'οσα διαβαζω εχει τη χρυση τομη ταχυτητας/καταναλωσης!
Να ζοριστει το Rambla/Sportcity .. (που δεν) αντε να το καταλαβω... λογω αεροδυναμικης περιπτερου.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#114692 Να κλείσω δοκιμή για την ντουκαταρα ή όχι;;

Γιατί άλλο αρκουδάκι στην προκειμένη περίπτωση στην πρόκειται να παίξει :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
CARυοθραύστης έγραψε:Να κλείσω δοκιμή για την ντουκαταρα ή όχι;;

Γιατί άλλο αρκουδάκι στην προκειμένη περίπτωση στην πρόκειται να παίξει

Κάντο δοκιμή τι έχεις να χάσεις;
Κούκλα είναι , σε λογική τιμή για Ducati, βέβαια με τα μισά λεφτά βρίσκεις μεταχειρισμένη με φαιρινγκ για να κάνεις την δουλειά σου.
Δεν μας λες τι άλλο σου αρέσει από μοτοσυκλέτες;;

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By JBT
#114787 Ρε σεις τα μηχανάκια με αρέσουν, ανέκαθεν με άρεσαν.

Είναι καλή φάση, δεν αντιλέγω, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω εργαλείο κι όχι περατζάδα...

Για την Ντουκατάρα πιο πολύ πλάκα έκανα (εννοώ για την [i]τωρινή[/i] φάση μου), παρά ό,τι άλλο :s_cry

Είχα ποστάρει πριν λίγο καιρό την πρόσφατη εμπειρία μου από μια GS 1200.

Δε γίνεται κανένα μηχανάκι να συγκριθεί με κανένα αρκουδάκι και τούμπαλιν, όταν βέβαια ξέρεις για ποιο λόγο το αγοράζεις ε.

:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#114790 Γι αυτό που το θες μια χαρά είναι η μηχανή, δεν καταλαβαίνω απολύτως τπτ απ τη συλλογιστική σου. Ενα σκούτερ είναι πιο εργαλείο στην autobahn απο ενα 600αρι, το οποίο είναι και πιο αξιόπιστο και πιο φτηνό στη συντηρηση και με τα μισά λεφτά
Άβαταρ μέλους
By JBT
#114793 Ναι βρε Κόλιν, αυτό λέω κι εγώ, ότι από τη στιγμή που μιλάμε για ταξίδια σχεδόν αποκλειστικά στην άουτομπαν, δεν έχει νόημα να μιλάμε για αρκουδάκια.

Κι οπότε θα αρχίσω να μαζεύω μερικά πραγματάκια που θέλω για τη ΧΟΝΤΑΡΑ :inlove: Κι όσο αντέξει... :lol:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#114797 Ήσουν έτοιμος να σπρωξεις ενα δεκαρικό.
Το πολύ απλό που σου λέω είναι οτι με 3k + άλλο ενα για εξοπλισμό παίρνεις μηχανή με αρχίδια που μπορεί να σε παει παντού για 8-10 μηνες και να σπρωξεις ενα διχιλιαρο να το κανεις καινούργιο.
Οβερ εντ αου απο μένα, το κατσιασαμε το θέμα, ουτε γκομενα που αγοράζει καλσον δεν κανει έτσι :rtfm: