- 31 Μάιος 2021, 22:10
dimik έγραψε:glf έγραψε:
Οκ θα ήθελα μια μηχανή για ταξίδι μια στο τόσο αλλά η καθημερινή μετακίνηση με σκούτερ με έχει βολεψει αφάνταστα. Παω πχ τη γυναίκα για ψώνια, παίρνω καμιά μικρή από το σχολείο...
Για αυτούς ακριβώς τους λόγους σκέφτομαι μεγάλο σκούτερ, αν μου την δώσει να μπορώ να κάνω και καμιά μεγάλη διαδρομή ή έναν βουνίσιο καφέ στα γρήγορα μια Κυριακή πρωί.
Συν φυσικά τα υπόλοιπα οικογενειακά θεληματα.
< >
Και γιατί πιστεύεις ότι με το σκούτερ θα ανεβαίνεις για ένα βουνίσιο καφέ περισσότερο από μια δύο φορές που το κάνεις τώρα με το cb;;
Αντικειμενικά και αν όντως τη χρησιμοποιείς μια δύο φορές το χρόνο και λυπάσαι να τη βλέπεις να κάθεται είναι για πούλημα αφού σου μπήκε και σαν σκέψη. Αν όντως παίζουν μποτιλιαρίσματα στις περιοχές που κινείσαι τοτε καλώς σκέφτεσαι για 300αρι εμπορικό σκούτερ, αλλιώς μπορείς να μείνεις και μόνο με αυτοκίνητο, ειδικά αν υπάρχει και γκρίνια για το χώρο που πιάνει η μηχανή και ο εξοπλισμός.
Εγώ πάντως θα πούλαγα το cb και θα έπαιρνα κάτι ακόμα πιο σκληροπυρηνικό ώστε να έχω κίνητρο οι μια δύο φορές να γίνουν πέντε έξι κοκ.
Σε εσένα ίσως παίζει και η φάση με το μικρό παιδί, αντικειμενικά μέχρι να γίνει δύο , τριών θα είστε ζορικα και δεν θα υπάρχει ούτε χρόνος ούτε όρεξη. Αν γουστάρεις το cb απλά περίμενε κάνα δύο χρόνια μέχρι να ξεπεταχτεί ο μικρός.