Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#114403 Τι λες βρε κουλομαρία, σαν εσένα νομίζεις είμαι που βγάζεις το ΣιΜπί μονάχα όταν έχει 500 βαθμούς;; :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By JBT
#114424 Γιατί κολλητέ;
Άβαταρ μέλους
By Morx
CARυοθραύστης έγραψε:Γιατί κολλητέ;

Γιατι με οσα κοστιζει το 500άρι τριροδο, αγοραζεις ενα 300άρι με ABS, Κουβερτα, παπλωμα, θερμαινομενες χουφτες, ψηλη ζελατινα, κρανος με μασαζ στ'αφτια, γαντια εξερευνησης στον βορειο αρκτικο, μπουφαν για υπνο σε ψυγειο κρεοπωλειου, κρανος του Sauron απο μαγνησιο και σου περισσευουν και χρηματα.

Εαν προκειται για την ευσταθεια ενος τριροδου σε σχεση με ενα δικυκλο... κλαιν μαιν!
Οσο για την αξια μεταπωλησης, πολυ μικρο αγοραστικο κοινο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Morx έγραψε:
CARυοθραύστης έγραψε:Γιατί κολλητέ;

Γιατι με οσα κοστιζει το 500άρι τριροδο, αγοραζεις ενα 300άρι με ABS, Κουβερτα, παπλωμα, θερμαινομενες χουφτες, ψηλη ζελατινα, κρανος με μασαζ στ'αφτια, γαντια εξερευνησης στον βορειο αρκτικο, μπουφαν για υπνο σε ψυγειο κρεοπωλειου, κρανος του Sauron απο μαγνησιο και σου περισσευουν και χρηματα.

Εαν προκειται για την ευσταθεια ενος τριροδου σε σχεση με ενα δικυκλο... κλαιν μαιν!
Οσο για την αξια μεταπωλησης, πολυ μικρο αγοραστικο κοινο.

Μα 300αρι είναι το τριροδο που θα αγοράσει :lol: :lol: :lol: :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By elteo
#114438 Nαι γιατί το 3κυκλο 500αρι μπορεί να πωλείται και 15 χιλιάρικα. Οσα τους λείπουν ζητάνε, ήμαρτον. :lol: Ποιοι τα αγοράζουν.... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#114495 Και παλι, waste of money το θεωρω να παρεις τριροδο.
Παρε ενα συμβατικο και εισαι οκ.

Εδω σερβις μπροστινου πας και κανεις για τσιμουχες, λαδια, ελατηρια και λες ΟΚ ... worth τα 90€ (στην καλυτερη).

Σκεψου τωρα συνδυασμο μοχλικων, με ολισθαινουσες βασεις, αμορτισερ, ελατηρια, τσιμουχακια, βιδες κτλ .... ρουλεμαν τιμονιου σε αυτο το πραγμα οταν χτυπησεις 30000χλμ τι εχει να γινει, το πανηγυρι του εξουσιοδοτημενου!!
Θα προτιμουσα να δω τη μπουκαλα ενος συμβατικου διτροχου να δακρυζει και τα ρουλεμαν τιμονιου να θελουν αλλαγη.... παρα να "κουνιεται" το μπροστινο περιεργα και να θελουν αλλαγμα χιλια δυο μπιχλιμπιδια.

my 2 cents ετσι; Περι του προβληματισμου μου η συζητηση...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#114630 Το λοιπόν...

Πήγα βόλτα μέσα από την πόλη όλη τη διαδρομή...

Χωρίς καθόλου κίνηση βέβαια κι έκανα σχεδόν 35 λεπτά. Που από μόνο του διαγράφεται σαν σενάριο.

Οπότε είπα να βγω και στην άουτομπαν. Το 100άρι το είχε εύκολα δε λέω, αλλά είχα μια αμιδρή εντύπωση ότι το μηχανάκι ζοριζόταν και δε θέλω καν να σκεφτώ να το κάνει σε καθημερινή βάση. Όπερ και σημαίνει ότι ο Μορχ είχε δίκιο (χωρίς να το ξέρει βέβαια :lol: ) και θα μπορούσε για τέτοια δουλειά μονάχα το 500άρι να κάνει... Το οποίο 500άρι με μερικά εξτραδάκια που θέλει σίγουρα χτυπάει άνετα και βάλε το 10άρι... :vava:

Και δεν αγοράζω ετούτο που είναι κουκλάρα και να μπω στο μάτι του δ-ξετ;; :s_crazy

Το έχει οδηγήσει κάποιος; Βαλιτσάκι δεν παίρνει ε; :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
CARυοθραύστης έγραψε:Τι λες βρε κουλομαρία, σαν εσένα νομίζεις είμαι που βγάζεις το ΣιΜπί μονάχα όταν έχει 500 βαθμούς;; :s_rofl

20.000km εφετο, με 2 μηνες offshore μείον, μιναρολεβιε, ΑΕΙ τραβά πάρε κάνα γαντακι

Εξήγησε μου σε παρακαλώ κάτι, γιατί το χασα.
Το σκούτερ θες να το αγορασεις γιατί παιζει μποτιλιαρισμα και δε βολευει το αμάξι?
Άβαταρ μέλους
By JBT
rx8_drifter έγραψε:Το σκούτερ θες να το αγορασεις γιατί παιζει μποτιλιαρισμα και δε βολευει το αμάξι?

Γιατί έχω στο αίμα μου τη μηχανόβια ζωή :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#114641 Τραβά συμμαζεψε το Στουκέι για τους 2-3 μηνες του χρονου που έχει πάγο και πάρε μια μηχανή μεταχειρισμενη βρε ντροπή της αυτοκίνησης που κάθεσαι και μας φλομωνεις στην κικιζια.
Θα μπουρδελεψει το αμάξι λέει επειδή θα κανει 50χλμ τη μέρα :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#114647 Πιπινε γράφεις με τον κωδικό του δριφτερ πάλι;;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#114653 :lol: :lol:

Καλημερωτα