Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#107176 Τις θεωρητικές δυνατότητες που έχει ενα μεγάλο GS στο χώμα δεν μπορεί/τολμάει ούτε το 5% των κατόχων τους να δοκιμάσει.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mmarkom έγραψε:Τις θεωρητικές δυνατότητες που έχει ενα μεγάλο GS στο χώμα δεν μπορεί/τολμάει ούτε το 5% των κατόχων τους να δοκιμάσει.

Προφανώς, όπως και τις δυνατότητες του multi στην άσφαλτο το ίδιο ποσοστό θα τις αξιοποιήσει.
Και για να είμαστε ειλικρινείς, πολύ καλά θα κάνουν.
Όταν πληρώνεις τόσα λεφτά δεν ρισκάρεις πτώση που θα στοιχίσει χιλιάρικα.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Νίκος Παππάς έγραψε:
mmarkom έγραψε:Τις θεωρητικές δυνατότητες που έχει ενα μεγάλο GS στο χώμα δεν μπορεί/τολμάει ούτε το 5% των κατόχων τους να δοκιμάσει.

Προφανώς, όπως και τις δυνατότητες του multi στην άσφαλτο το ίδιο ποσοστό θα τις αξιοποιήσει.
Και για να είμαστε ειλικρινείς, πολύ καλά θα κάνουν.
Όταν πληρώνεις τόσα λεφτά δεν ρισκάρεις πτώση που θα στοιχίσει χιλιάρικα.

Από το Moto G

Εμένα μου κάνουν για μπαρμπαδομοτοσυκλέτες...
Για την ακρίβεια για μπαρμπάδες με καλές θέσεις εργασίας αλλά όχι και τόσο καλές, πλέον, μέσες.

Φαντάζομαι ότι στο δρόμο θα είναι ξεκούραστες (αλλά πόσο πιο ξεκούραστες από μια st4, μια Κ1200 ή μια sprint1050; ) χωρίς όμως να έχω εμπειρία για πολλή ώρα. Το γεγονός όμως ότι βλέπω πολλές πενταετίας να τις πουλάνε πένα με 20-30Κ χιλιόμετρα μου λέει ότι μάλλον δεν είναι το ταξίδι ο λόγος αλλά το λογότυπο και κυρίως η απόδειξη ότι μπορούν ακόμα να καβαλάνε μηχανές και δεν έχουν ξεπέσει στα σκουτεράκια ή στα κουτιά που κορόιδευαν τόσα χρόνια*. :lol:
Παρατηρώ δε (το χωριό μου είναι δημοφιλέστατος προορισμός σκ για μηχανές) ότι κινούνται συνήθως σε αγέλες των 5-10, ίδιας ηλικίας και εμφάνισης (δε θα μου έκανε εντύπωση αν δουλεύουν και στο ίδιο γραφείο), οι περισσότεροι 45ρηδες+, σχεδόν αποκλειστικά με ευρωπαϊκές μηχανές και πάντα τα τελευταία τελευταία μοντέλα (15+χιλιάρικα). Αυτό που τους ψιλοκαρφώνει το γαμπριλίκι βέβαια (και ακυρώνει τις όποιες κουβέντες για τις δυνατότητες των μηχανών τους) είναι τα τεράστια chicken stripes και το γεγονός ότι είναι πιο καθαρές από καινούργιες (το αυτό και για τον εξοπλισμό τους που κοστίζει οσο ένα καινούργιο σκούτερ 300ρι). Α, και οι παραγγελίες που δίνουν στην ταβέρνα (όχι αυτό γιατί έχει χοληστερίνη, με πειράζουν τα τηγανητά κλπ κλπ :svivhaha: )

Παλιότερα το λέγαμε mid-life crisis και συνήθως χτύπαγε με κόκκινα αντοιχτά αυτοκίνητα. :lol:
Ακόμα παλιότερα, τότε που φορούσαν φουσκωτά μπουφάν και κυκλοφορούσαν ακράνωτοι τους κράζαμε (αντίθετα πάντοτε υπήρχε σεβασμός σε αυτούς που τα χιλιομετρίζανε και τα είχαν μαχίμια, όχι μόνο για μόστρα).

*με άλλα λόγια πρώτης τάξεως ευκαιρίες για μτχ για εμάς τους μπαρμπάδες :iconcool: που δεν έχουμε ούτε τόσο καλές θέσεις αλλά το ίδιο κακές μέσες!!!! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#107211 Την πρωτομαγιά είδα για πρώτη φορά από κοντά ένα τέτοιο:
Εικόνα
http://scramblerducati.com/immagini/des ... -3_img.jpg

Εντάξει... το μηχανάκι έχει στενή και χαμηλή αρκετά σέλα, καρατιμόνα για λαβή και μοιάζει να είναι πανάλφρο σαν κατασκευή (δεν το σήκωσα κιόλας). Και φυσικά, σαν αερόψυκτο μυρίζει σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης! :inlove: :inlove:
Σούπερ χουλιγκάνι, δηλαδή και καμία σχέση με την ταλαίπωρη την bonnie που ως scrambler είναι τοφάλα και το δείχνει (πάντα είχα απορία ποιος θα τολμήσει να κάνει χουλιγκανισμούς με την triumph).
'Αργησαν αλλά τα κατάφεραν, οι κορνούτι...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#107213 Την έχω δει πολλές φορές κι είναι πραγματικά μπουμπούκι.

Εάν δεν έψαχνα για τρίτροχο, θα με είχε βάλει σε σκέψεις :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
D-Jet έγραψε:Αυτό που τους ψιλοκαρφώνει το γαμπριλίκι βέβαια (και ακυρώνει τις όποιες κουβέντες για τις δυνατότητες των μηχανών τους) είναι τα τεράστια chicken stripes ...

καλα αυτο παιζει γενικοτερα
αμα ριξεις μια ματια σε φαναρι παρκαρισμενες κτλ ακομα και μηχανες πιο sport οι περισσοτερες εχουνε κωμικα chicken stripes
και ενατξει να εχεις GS παει στο δι@ολο.. να εχεις SS με chicken stripes .....εεε...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#107277 τι ειναι τα chicken stripes?
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#107288 ... και εδω μια του VFR
Εικόνα
ΥΓ: δεν υπαρχει περιπτωση να πιασεις τετοια κλιση σε δημοσιο δρομο
ΥΓ2¨μισος ποντος μετριμενος απο το edge στο πλαι μπορει να φαινεται λιγο ειναι τεραστια ψυχολογικα η διαφορα στην κλιση... ειναι η διαφορα βρισκω γονατο η οχι. μονο σε πιστα αυτα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#107297 D-jet

Την άδικης την μουλτι αν θαρρείς οτι ειναι μπαρμπαδοκατασκευή... Τουναντιον, ειναι εκπληκτικό allround 2τροχο... καμια σχέση με οποιοδήποτε μαστόδοντο της κατηγορίας πλην tiger. Δεν εχει την ομορφιά της Μότο γκουτσι, αλλα εχει εκπληκτικά γρήγορη γεωμετρία και πολύ, πολύ δύναμη.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
D-Jet έγραψε:Την πρωτομαγιά είδα για πρώτη φορά από κοντά ένα τέτοιο:
Εικόνα
http://scramblerducati.com/immagini/des ... -3_img.jpg

Εντάξει... το μηχανάκι έχει στενή και χαμηλή αρκετά σέλα, καρατιμόνα για λαβή και μοιάζει να είναι πανάλφρο σαν κατασκευή (δεν το σήκωσα κιόλας). Και φυσικά, σαν αερόψυκτο μυρίζει σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης! :inlove: :inlove:
Σούπερ χουλιγκάνι, δηλαδή και καμία σχέση με την ταλαίπωρη την bonnie που ως scrambler είναι τοφάλα και το δείχνει (πάντα είχα απορία ποιος θα τολμήσει να κάνει χουλιγκανισμούς με την triumph).
'Αργησαν αλλά τα κατάφεραν, οι κορνούτι...

Όμορφη ξεχωριστή Σεξυ και ολντακουλ αλητηΖΖα :inlove:

Μόνο ο πατέρας μου που εχεθ την ορίτζιναλ σκραμπλερ δεν έδειξε τον ανάλογο ενθουσιασμό :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
KiloMeater έγραψε:... και εδω μια του VFR
Εικόνα
ΥΓ2¨μισος ποντος μετριμενος απο το edge στο πλαι μπορει να φαινεται λιγο ειναι τεραστια ψυχολογικα η διαφορα στην κλιση... ειναι η διαφορα βρισκω γονατο η οχι. μονο σε πιστα αυτα.

Μιά χαρά πιάνεις τέτοια κλίση σε δημόσιο επαρχιακό αν πηγαίνεις με γραμμές και σβέλτα, αν πηγαίνεις "τουριστικά" φυσικό είναι να έχεις έστω και μικρά chicken stripes.

Εγώ πάντως με τερματισμένα λάστιχα δεν έχω καταφέρει να ακουμπήσω γόνατο, ούτε με CBR :lol:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
red_monster έγραψε:D-jet

Την άδικης την μουλτι αν θαρρείς οτι ειναι μπαρμπαδοκατασκευή... Τουναντιον, ειναι εκπληκτικό allround 2τροχο... καμια σχέση με οποιοδήποτε μαστόδοντο της κατηγορίας πλην tiger. Δεν εχει την ομορφιά της Μότο γκουτσι, αλλα εχει εκπληκτικά γρήγορη γεωμετρία και πολύ, πολύ δύναμη.

Μπαρμπαδομοτοσυκλέτα, όχι μπαρμπαδοκατασκευή.
Το μηχανάκι γαμεί, είμαι απολύτως βέβαιος, απλά αυτή η κατηγορία απευθύνεται κυρίως σε μπαρμπάδες που τα έχουν (ποιος πιτσιρικάς έχει τα 20Κ άλλωστε ή αν τα έχει θα επιλέξει κάτι " all-around" και ¨άνετο").
Ο πατέρας σου έχει το 350, το μονοκύλινδρο?
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
dimik έγραψε:
KiloMeater έγραψε:... και εδω μια του VFR
Εικόνα

Μιά χαρά πιάνεις τέτοια κλίση σε δημόσιο επαρχιακό αν πηγαίνεις με γραμμές και σβέλτα, αν πηγαίνεις "τουριστικά" φυσικό είναι να έχεις έστω και μικρά chicken stripes.

Εγώ πάντως με τερματισμένα λάστιχα δεν έχω καταφέρει να ακουμπήσω γόνατο, ούτε με CBR :lol:

δεν καταλαβες
το παραπανω λαστιχο ειναι μετα απο Track day αλλα εχει περασει μετα λιγος καιρος σε "νορμαλ"χρηση
αυτο το λιγο που βλεπεις απο το πλαι εχει γινει απο τη δευτερη
τα ξεφτια (κατι γρομπαλακια) ακριβως στην τερμα ακρη ειναι απο την πιστα
τα γρομπαλακια αυτα δεν μπορεις να τα φτιαξεις σε δημοσιο δρομο