Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
edmond έγραψε:Καλοτάξιδο!!
Για πες, έγινε τράμπα σε εμπορία;
Το πήρα από ιδιώτη και άφησα το δικό μου σε ένα συνεργείο φίλου στην Αθήνα για να το βάλουμε στο car αγγελία .

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#862988 Λοιπόν έχοντας κανει ήδη 500 χλμ η κατανάλωση είναι σούπερ
750 κυβικά 59 άλογα και καίει σε μικτές συνθήκες 4.4 λιτρα
Πιστεύω ότι θα κατέβει και άλλο μιας και έχει μόνο 3.500 χλμ ...
Εκεί στα 7 με 8 χιλιάδες πιστεύω θα πέσει και άλλο
Τι σου είναι τελικά το σειριακό αυτόματο κιβώτιο σε σχέσει με τα κλασικά σκούτερ με βαριατορ και ιμάντα
Εθνική πας με 135 με 6η και 3 χλδ στροφές και καίει 4.1 λίτρα

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
edmond έγραψε:Τέτοια κατανάλωση έχει το -αισίως- 20ετίας beverly! :lol: :ninja:
Εγώ κάνω σύγκριση με το bmw c 650gt που είχα 9 χρονια και έκαιγε 5.9 λίτρα
Μιλάμε 1μιση λίτρο κάτω

Μαζεύω χρήματα για βάσεις και πλαϊνές βαλίτσες 35l της givi
Βάσεις 230
Σετ βαλίτσες 390
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Govus
#863388 Εικόνα

Όπως θα 'λεγε και ο συμφορουμίτης ο τζη ο ογδονταεφτάριας, "μπήκε ο άσσος----->βγήκε ο γράσος" :s_shout ...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Govus έγραψε:Εικόνα

Όπως θα 'λεγε και ο συμφορουμίτης ο τζη ο ογδονταεφτάριας, "μπήκε ο άσσος----->βγήκε ο γράσος" :s_shout ...
Σε πόσα χρόνια ?

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#863548 Πρώτη εξορμηση Λουτράκι Ναύπλιο
Στα στροφιλικια υποδειγματική συμπεριφορά
Τα αυτοματο κιβώτιο αντιδρά εξαιρετικά
Είσαι με 5η στις 3 χιλιάδες στο απλο standard πρόγραμμα και μόλις γκαζωνεθς απότομα σχεδόν άμεσα κατεβάζει Τετάρτη και τρίτη για να προσπεράσεις
Ακόμα πιο άμεσα μπορεις να το κάνεις με το κουμπί πλην του σειριακού .
Ανεμοκαλυψη τέλεια και στα πόδια και στο σώμα και κεφάλι παρόλο που η ζελατίνα ει άι στο υψος του πηγουνιου μου

Κράτημα απλά αλλού δεν καταλαβαίνει τίποτα

Φρενα υποδειγματικά όπως και αναρτήσεις

Χτες μπήκαν στα αβαφα πλαστικά το σετ αυτοκόλλητων για να προστατέψουν από γρατσουνιές ανέβα κατέβα αλλά και να μην ξεβαψουν με τον καιρό

Κατανάλωση όπως προείπα 4 με 4.5 Μαξ
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Morx
#894252 10 χρονια και κατι μερες μετα, το κοντερ εφτασε στα 99999 χλμ οπου και "παγωσε".
Οταν το αγορασα, δεν το πιστευα ουτε πως θα κανω τοσα χιλιομετρα καθημερινα καθως με βολεψε απιστευτα, ουτε πιστεψα φυσικα, πως με τοσο "ξυλο", αυτος ο κινητηρας θα φτασει αυτο το νουμερο χωρις καμια βλαβη!

Πριν περιπου ενα μηνα λοιπον, το τελευταιο εξοδο ηταν να αφαιρεσω το κοντερ και να ερθει παλι στο "0" με το βοηθεια ηλεκτρονικου.

Εικόνα
Ισως καποια στιγμη καθισω να κανω ενα breakdown οσων πηγαν "στραβα" αλλα σε γενικες γραμμες το μηχανακι δεν με προδωσε ποτε, δεν φορτωθηκε ποτε σε οδικη... και οι βλαβες ηταν οι αναμενομενες χωρις τρελα εξοδα.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#894557 Μιας που αναφέρατε καταναλώσεις, με αφορμή μια καλοκαιρινή εξόρμηση μερικών ημερών, εκανα αναλυτική καταγραφή κατανάλωσης του μοτοριού (V-strom 650 mod 2007).
Λάρισα, Μέτσοβο, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Ιθάκη και πίσω απο τον ίδιο δρόμο.
1250 χιλιόμετρα, 58.12 λίτρα βενζίνης, ήτοι 4,65 λιτ/100.
Δύο άτομα και τρεις βαλίτσες. Από περιέργεια οταν γύρισα σπίτι τις ζύγισα, ζυγιστήκαμε κι εμεις μαζί με τον εξοπλισμό μας, ήταν ακριβώς 200 κιλά.
Το μηχανάκι με τα κάγκελα κλπ υπολογίζω στα 250 κιλά, οπότε έχουμε ένα σύνολο 450 κιλών τουλάχιστον.

Επιμέρους καταναλώσεις, μικρότερη 4,5 λίτρα στο πήγαινε (Λάρισα Πρέβεζα)και μεγαλύτερη 4,9 στο γυρισμό από Παργα προς Λάρισα, που βιαζομουν λιγο και το "πατησα" στην Εγνατία.

Το μηχανάκι εχει 135000 χιλιομετρα, οσο καιρο το εχω στα χερια μου εχει ΜΟ καταναλωσης 4,8 λιτρα, ενω σε καποιες χαλαρες βολτες στο βουνο (παντα διπλος) εχω δει σχεδόν 4 λιτρα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα