). Έδωσα €55 για το ΚΤΕΟ (επόμενος έλεγχος σε 2 χρόνια) και κάρτα καυσαερίων (ανανέωση σε ένα).
Ταλαιπωρία 0, αναμονή λιγότερη από δεκάλεπτο. Το αυτοκίνητο πέρασε χωρίς παρατηρήσεις φυσικά, παρόλο που είχε πάνω 7 μήνες βρώμα.
). Χρήστος Λάππας έγραψε:Σήμερα πήγα το 325 στην Βάρη (για χτες ήταν το ραντεβού, αλλά το ξέχασα).
Έδωσα €55 για το ΚΤΕΟ (επόμενος έλεγχος σε 2 χρόνια) και κάρτα καυσαερίων (ανανέωση σε ένα).
Ταλαιπωρία 0, αναμονή λιγότερη από δεκάλεπτο. Το αυτοκίνητο πέρασε χωρίς παρατηρήσεις φυσικά, παρόλο που είχε πάνω 7 μήνες βρώμα.
NickTG έγραψε:Αν θυμάμαι καλά δεν είναι υποχρεωτικό το αυτοκόλλητο.
antonis-team έγραψε:NickTG έγραψε:Αν θυμάμαι καλά δεν είναι υποχρεωτικό το αυτοκόλλητο.
************************************************************************************************************
Μου αρέσουν τα παραμύθια!.
antonis-team
antonis-team έγραψε:NickTG έγραψε:Αν θυμάμαι καλά δεν είναι υποχρεωτικό το αυτοκόλλητο.
************************************************************************************************************
antonis-team
NickTG έγραψε:antonis-team έγραψε:NickTG έγραψε:Αν θυμάμαι καλά δεν είναι υποχρεωτικό το αυτοκόλλητο.
antonis-team
Άσχετο με το θέμα όμως.
Πρέπει να βγάζεις νόημα όταν γράφεις κάπου.
antonis-team έγραψε:NickTG έγραψε:antonis-team έγραψε:NickTG έγραψε:Αν θυμάμαι καλά δεν είναι υποχρεωτικό το αυτοκόλλητο.
antonis-team
Άσχετο με το θέμα όμως.
***********************************************************************************************
Χωρίς σήμα δεν φεύγεις από πουθενά!.
3 αυτοκίνητα περνάμε την ημέρα!.
Μπούχτισα στην μπούρδα!.
antonis-team.
antonis-team έγραψε:NickTG έγραψε:antonis-team έγραψε:NickTG έγραψε:Αν θυμάμαι καλά δεν είναι υποχρεωτικό το αυτοκόλλητο.
antonis-team
Άσχετο με το θέμα όμως.
***********************************************************************************************
Χωρίς σήμα δεν φεύγεις από πουθενά!.
3 αυτοκίνητα περνάμε την ημέρα!.
Μπούχτισα στην μπούρδα!.
antonis-team.
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]