Απλά είναι μεγάλη κοροϊδία.
18€ για βγάλσιμο τροχών.
Μπροστινών, για τους πίσω άλλα τόσα

Andreasdik έγραψε:Δεν είναι δικό μου, μου το έστειλε συνάδελφος.
Απλά είναι μεγάλη κοροϊδία.
18€ για βγάλσιμο τροχών.
Μπροστινών,
manoliossss έγραψε:Καλησπερα παιδιά!Πλησιαζω τα χιλιόμετρα για το πρώτο service (15000) σε micra dci...επειδή θα κάνω service σε αντιπροσωπεία και δεν έχω ιδέα τι χρεώνουν ξέρετε ποσο περίπου θα στοιχίσει;είναι το ίδιο μοτερ με Renault Clio,σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος κάτοχος Clio..Παρε τηλ σε 2 3
< >
manoliossss έγραψε:Καλησπερα παιδιά!Πλησιαζω τα χιλιόμετρα για το πρώτο service (15000) σε micra dci...επειδή θα κάνω service σε αντιπροσωπεία και δεν έχω ιδέα τι χρεώνουν ξέρετε ποσο περίπου θα στοιχίσει;είναι το ίδιο μοτερ με Renault Clio,σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος κάτοχος Clio..Έλα όμως που το Clio έχει πρώτο σέρβις στα 30.000χλμ :-)
< >
belgarion έγραψε:manoliossss έγραψε:Καλησπερα παιδιά!Πλησιαζω τα χιλιόμετρα για το πρώτο service (15000) σε micra dci...επειδή θα κάνω service σε αντιπροσωπεία και δεν έχω ιδέα τι χρεώνουν ξέρετε ποσο περίπου θα στοιχίσει;είναι το ίδιο μοτερ με Renault Clio,σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος κάτοχος Clio..Έλα όμως που το Clio έχει πρώτο σέρβις στα 30.000χλμ :-)
< >
Λογικά αλλαγή λαδιών και φίλτρου θέλεις, θεωρώ γύρω στα 60€ είναι λογικό κόστος γιατί θέλει καλά λάδια 5w-30.
< >
manoliossss έγραψε:Βασικά βρήκα παλιότερη δικιά μου δημοσίευση και είδα ότι στα 75.000χλμ είχα δώσει 65€ σε αντιπροσωπεία Ρενο. Και εγώ κάθε 15.000χλμ τα αλλάζω πάντως.belgarion έγραψε:manoliossss έγραψε:Καλησπερα παιδιά!Πλησιαζω τα χιλιόμετρα για το πρώτο service (15000) σε micra dci...επειδή θα κάνω service σε αντιπροσωπεία και δεν έχω ιδέα τι χρεώνουν ξέρετε ποσο περίπου θα στοιχίσει;είναι το ίδιο μοτερ με Renault Clio,σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος κάτοχος Clio..Έλα όμως που το Clio έχει πρώτο σέρβις στα 30.000χλμ :-)
< >
Λογικά αλλαγή λαδιών και φίλτρου θέλεις, θεωρώ γύρω στα 60€ είναι λογικό κόστος γιατί θέλει καλά λάδια 5w-30.
< >
Και σε μένα στα 30.000 γραφει αλλά δεν θα το αφήσω τοσο..ανα 15000 έχω σκοπό να κάνω...αν είναι τοσο με μια απόκλιση +10-15€ είναι σούπερ!
< >
Andreasdik έγραψε:Για δες το manual.
Νομίζω πετρελαίου θέλει ανα 30χιλ. και είναι και πανάκριβο.
Let's not lose time----> Copy. Μπουσσε μακαρι […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]