Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#98563 Δε βγάζει σε δικές μου διαστάσεις. Τα είχα κοιτάξει πρωτύτερα.

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛ Ο ΜΙΡΑΓΚΕ;; :s_no
Άβαταρ μέλους
By mirage
popolaros έγραψε:Καλυτερα να δεις τα s001 , αν και δεν έχουν γραφτεί και τόσο καλά λογια, παρόλα αυτά σίγουρα θα ακολουθούν το δόγμα της εταιρίας

Tα S001 ηταν και παραμενουν η ναυαρχιδα. Δεν ξερω αν ειναι καλα ή οχι δεν εχω διαβασει κατι το ιδιαιτερο γι αυτα. Τα 002 απευθυνονται στην after market αγορα με σαφη προσανατολισμο στο στεγνο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
Cosmonaut21 έγραψε:Βασικά να ρωτήσω και κάτι άλλο και συγνώμη αν χαλάω τη συζήτηση. Για το swift της :inlove: ψάχνω λάστιχα 185/60/15.Εκεί που έβαλα τα Continental μου πρότειναν κάποια Firestone,μοντέλο δε θυμάμαι,στα 240 ευρώ μιας και όλα τα άλλα παίζουν στα 300. Τί έχετε να πείτε;
Προσωπικά έλεγα για dunlop blueresponse αλλά μου είπαν ότι πέφτει γρήγορα η απόδοσή τους και θα ήταν καλύτερα να έβαζα το premium contact 5 αν πήγαινα σε επώνυμο.

η γνώμη μου είναι ότι για 50-60ε (σε βάθος 2-3 χρόνια = ) η διαφορά είναι μικρή για να πας σε λάστιχο μία κλάση κάτω.
Άβαταρ μέλους
By timkoul
mirage έγραψε:
popolaros έγραψε:Καλυτερα να δεις τα s001 , αν και δεν έχουν γραφτεί και τόσο καλά λογια, παρόλα αυτά σίγουρα θα ακολουθούν το δόγμα της εταιρίας

Tα S001 ηταν και παραμενουν η ναυαρχιδα. Δεν ξερω αν ειναι καλα ή οχι δεν εχω διαβασει κατι το ιδιαιτερο γι αυτα. Τα 002 απευθυνονται στην after market αγορα με σαφη προσανατολισμο στο στεγνο.

Εγω παντως που τα εβαλα σε Civic FK1 ειναι μια χαρα. Για τα γουστα μου προτιμοτερα απο τα Michelin pilot primacy που ειχε απο μαμα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#99325 Μιραζέ λέγε :rtfm:

59,5 αργύρια χ2 για εμπρός
92,5 αργύρια χ2 για πίσω

και ενδέχεται να αρπάξω κι ένα 10%, πρέπει να το δω...

Να τα παραγγείλω;;

ΥΓ πώς γίνεται και τα Turanza είναι πιο ακριβά;; :hmmm: Μήπως τελικά να έχει δίκιο ο Ποπ;; Και εάν έχει δίκιο, τότε ποια να φορέσω στην κούκλα;;;;;;;;;; :tomato:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#99339 Ναι Γαμω το μπλοκε μου
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#99447 τα χρηματα που ειναι να δωσεις ειανι παρα πολυ λιγα.

τι ειχες / τι εχασες.

παρτα, ξεκωλιασε τα , βαλε αλλα.

αν σου αρεσουν , βαλε παλι τα ιδια.

υ.γ

ο μιραγκε ειναι με γκομενακι, μην τον παρεις τηλεφωνο. στειλει μνμ. αν σε απαντησει αναψε λαμπαδα.
Άβαταρ μέλους
By elvet
blackpug106 έγραψε:προτασεις για
195/65/15 σε αχρωμο αοσμο αδιαφορο σενταν

και 185/55/14 που το ακουνε οι λαστιχαδες και χοροπηδανε

Επανέρχομαι στο θέμα, γιατί αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο θέμα με τον Pug, για το 185/55/14, κάποια πρόταση, καμία εμπειρία;
Τα περισσότερα λάστιχα επιδόσεων (και ολόκληρες εταιρίες π.χ. Nokian, Gislaved) δεν βγαίνουν καν σε 14άρα και ότι βγαίνει είναι τριετίας ή παλιότερο.
Αυτοκίνητο Peugeot 106 16V.
Απαιτήσεις να είναι μαλακό (φθορά από Ε, F) και στο βρεγμένο όχι χειρότερο από C.
Άβαταρ μέλους
By efthymis
#99795 Δεν ξερω ποσο "σπορ" τα θελεις, στη θεση σου παντως θα κοιταζα για Dunlop blueresponse, goodyear efficientgrip performance, uniroyal rainsport 3, σχετικα καινουρια ολα τους..
Άβαταρ μέλους
By popolaros
efthymis έγραψε:Δεν ξερω ποσο "σπορ" τα θελεις, στη θεση σου παντως θα κοιταζα για Dunlop blueresponse, goodyear efficientgrip performance, uniroyal rainsport 3, σχετικα καινουρια ολα τους..

και τα 3 για ραλλακι;;;

:omg: :omg: :omg: :omg: :omg:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#99848 Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν... Στην 4η ζάντα τι θα βάλει;; :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By italakias
popolaros έγραψε:
efthymis έγραψε:Δεν ξερω ποσο "σπορ" τα θελεις, στη θεση σου παντως θα κοιταζα για Dunlop blueresponse, goodyear efficientgrip performance, uniroyal rainsport 3, σχετικα καινουρια ολα τους..

και τα 3 για ραλλακι;;;

Η εποχη των potenza περασε εδω και αρκετα χρονια.
Άβαταρ μέλους
By elvet
italakias έγραψε:
popolaros έγραψε:

και τα 3 για ραλλακι;;;

Η εποχη των potenza περασε εδω και αρκετα χρονια.

@ Efthymis: Ευχαριστώ για τις προτάσεις, αξιόπιστο (και θετικό) feedback από κάτοχο έχω μόνο για τα Uniroyal. Τώρα που πέρασε η εποχή των Potenza (Παρεμπιπτόντως τα Potenza RE720 φορούσε μέχρι πέρσυ), σε ποιά εποχή βρισκόμαστε;
Εγώ θα ήθελα περισσότερο τα Yokohama S-drive S01, εάν βγαίνουν ακόμα (μη βρω του..2013)