ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛ Ο ΜΙΡΑΓΚΕ;;
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
popolaros έγραψε:Καλυτερα να δεις τα s001 , αν και δεν έχουν γραφτεί και τόσο καλά λογια, παρόλα αυτά σίγουρα θα ακολουθούν το δόγμα της εταιρίας
Cosmonaut21 έγραψε:Βασικά να ρωτήσω και κάτι άλλο και συγνώμη αν χαλάω τη συζήτηση. Για το swift τηςψάχνω λάστιχα 185/60/15.Εκεί που έβαλα τα Continental μου πρότειναν κάποια Firestone,μοντέλο δε θυμάμαι,στα 240 ευρώ μιας και όλα τα άλλα παίζουν στα 300. Τί έχετε να πείτε;
Προσωπικά έλεγα για dunlop blueresponse αλλά μου είπαν ότι πέφτει γρήγορα η απόδοσή τους και θα ήταν καλύτερα να έβαζα το premium contact 5 αν πήγαινα σε επώνυμο.
mirage έγραψε:popolaros έγραψε:Καλυτερα να δεις τα s001 , αν και δεν έχουν γραφτεί και τόσο καλά λογια, παρόλα αυτά σίγουρα θα ακολουθούν το δόγμα της εταιρίας
Tα S001 ηταν και παραμενουν η ναυαρχιδα. Δεν ξερω αν ειναι καλα ή οχι δεν εχω διαβασει κατι το ιδιαιτερο γι αυτα. Τα 002 απευθυνονται στην after market αγορα με σαφη προσανατολισμο στο στεγνο.

Μήπως τελικά να έχει δίκιο ο Ποπ;; Και εάν έχει δίκιο, τότε ποια να φορέσω στην κούκλα;;;;;;;;;;
blackpug106 έγραψε:προτασεις για
195/65/15 σε αχρωμο αοσμο αδιαφορο σενταν
και 185/55/14 που το ακουνε οι λαστιχαδες και χοροπηδανε
efthymis έγραψε:Δεν ξερω ποσο "σπορ" τα θελεις, στη θεση σου παντως θα κοιταζα για Dunlop blueresponse, goodyear efficientgrip performance, uniroyal rainsport 3, σχετικα καινουρια ολα τους..
popolaros έγραψε:efthymis έγραψε:Δεν ξερω ποσο "σπορ" τα θελεις, στη θεση σου παντως θα κοιταζα για Dunlop blueresponse, goodyear efficientgrip performance, uniroyal rainsport 3, σχετικα καινουρια ολα τους..
και τα 3 για ραλλακι;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
italakias έγραψε:popolaros έγραψε:efthymis έγραψε:Δεν ξερω ποσο "σπορ" τα θελεις, στη θεση σου παντως θα κοιταζα για Dunlop blueresponse, goodyear efficientgrip performance, uniroyal rainsport 3, σχετικα καινουρια ολα τους..
και τα 3 για ραλλακι;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Η εποχη των potenza περασε εδω και αρκετα χρονια.
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]