Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By bill33
antonis-team έγραψε:
NickTG έγραψε:
QsisVTS έγραψε:205 45 17, 85€ x 4

Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο;

Να βάλει 225/45/17 που είναι φθηνότερα. :s_tongue

*********************************************************************************************
Όχι να βάλει αυτά που του κάθονται, που τα έμαθε, που δεν τα πληρώνει σε λαμαρίνες!!!!..... βαλτός να των χαλάσεις είσαι?.
Αλλιώς οδηγείς εσύ, αλλιώς αυτός. Δίδυμοι είσαστε?.
Επίσημος βελτιωτής της FIA και δεν συμβουλεύω, ποιο πολλά ξέρεις?.

antonis-team.

Παραληρείς αν δεν το έχεις καταλάβει και θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις να χρησιμοποιείς αυτό το υφάκι στις απαντήσεις σου.[mod]
Άβαταρ μέλους
By antonis-team
#9441 «υφακι» ο antonis-team?.κάποιος δεν κατάλαβε μα ποιον μιλεί….
antonis-team.
Παπανικολάου Αντώνης
Ηλεκτρολόγος μηχανικός βελτιωτής 53 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#9450 Είναι αδιάφορο. Αν θες να πουλήσεις μούρη αλλού.
Τέλος τα off-topic. Από εδώ και πέρα θα σβήνονται. [Mod]
Άβαταρ μέλους
By italakias
#9575 Το ΜΟΜΟ ειναι καλο λαστιχακι και οσοι τα εχουν βαλει ειναι ευχαριστημενοι.
Εσυ που του ειπες να βαλει 225-45-17 το ξερεις οτι ειναι εντελως ακυρη διασταση;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#9603 Όχι περίμενα εσένα να το μάθω.
Άλλωστε δεν έχω βάλει emoticon που δείχνει πως του κάνω πλάκα. Oh wait...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#9660 Το αυτοκίνητο έχει αυτή τη στιγμή λάστιχο με πέλμα 215, αλλά μπορεί να πάρει και 205, και αυτό θα προτιμούσε ο κάτοχος
Άβαταρ μέλους
By mirage
QsisVTS έγραψε:Για τα λάστιχα momo τι ξέρουμε;

Engineered in Italy, made in China λένε, θέλει να βάλει φίλος μου σε mito λόγω καλής τιμής

Τι άλλες επιλογές έχει; Kumho, Hankook πόσο πιο ακριβά είναι;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#9697 Δε γνωρίζω άλλες εναλλακτικές που έχει, για αυτό και ρωτάω εδώ αν υπάρχουν
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
#9785 Λοιπόν αδέρφια....7000χλμ κλεισμένα με τα 002 Adrenalin της Bridge στο 3άρι,σε 225/50/16.Θα πώ μόνο αυτό:δέν ξαναβάζω άλλο ελαστικό._ :rtfm: Τέλος......
υγ.σαφής,λεπτομερής και με επιχειρήματα... :s_cool
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
#9790 Πότε είχες 3άρι με 225 πέλμα;..και ποιά φόρεσες εκτός από το 002;
Τελευταία επεξεργασία από touring the m3 1.6 και 14 Σεπ 2014, 17:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
popolaros έγραψε:με 225 λαστιχο σε αυτο το αυτοκινητο οτι και να βαλεις, το ιδιο ειναι.

Αυτή όμως,είναι τοποθέτηση σοβαρού ανθρώπου!!!...Εν πάσει περιπτώσει....to the left...
Τελευταία επεξεργασία από touring the m3 1.6 και 14 Σεπ 2014, 17:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#9796 Αρχίσανε πάλι. Χαχαχαχ. Κ εγώ τα είχα στα υπόψιν αλλά δεδομένης της μετακόμισης στο πιο βροχερό νομό της ελλάδας θα προτιμήσω τα 050ά. Μαλλον
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
JimClark έγραψε:Αρχίσανε πάλι. Χαχαχαχ. Κ εγώ τα είχα στα υπόψιν αλλά δεδομένης της μετακόμισης στο πιο βροχερό νομό της ελλάδας θα προτιμήσω τα 050ά. Μαλλον

Τί εννοείς;....Μαζί σου για το 050A....
Τελευταία επεξεργασία από touring the m3 1.6 και 14 Σεπ 2014, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά