Επισης τι "by-pass" μπορει να εκαναν και να μην εχει θεμα τωρα;
Billopoulos έγραψε:Επισης τι "by-pass" μπορει να εκαναν και να μην εχει θεμα τωρα;
Να σύνδεσαν τα δύο σωληνάκια κατευθείαν ;
Την έπαθα εγώ στο ( άσπαστο τάχα μου ) starlet EP91 του γιού μου, περνάνε νερά μέσα στην πεταλούδα για το αυτόματο τσόκ του αέρα για το ρελαντί και τους ρύπους και ένα O Ring αποφάσισε ότι βαρέθηκε να στεγανοποιεί άλλο τα νερά από τον αέρα και στο ρελαντί στο φανάρι πέρασαν νερά και στράβωσε μια μπιέλα.
Αυτά είναι παλιά κόλπα της αμέσως μετά εποχής των καρμπυρατέρ, ας το δουλέψει έτσι και αν δουλεύει σωστά χωρίς μαρσαρίσματα τα κρύα πρωϊνά που θα αρχίσουν τον άλλο μήνα, ας δεί και τους ρύπους, και αν όλα είναι ΟΚ ασ την αφήσει έτσι.
Billopoulos έγραψε:Μπας και βγαλω ακρη σε κατι που δεν εχω καταλαβει καν...
Σε Kia Sportage 2.0 του 2006 γνωστου, του ειπαν οτι: "Ετρεχε η ψυξη της πεταλουδας γκαζιου" και του εκαναν ενα bypass (μην με ρωτησετε τι και πως, δεν εχω καμια ιδεα) που του ειπαν οτι θα κανει την δουλεια κανονικα. Ανταλλακτικο (δεν ξερω για τι ανταλλακτικο του ειπαν ομως) στα 400€, οποτε ψαχνει να καταλαβει αν οντως μπορει να το αφησει οπως ειναι.
Προφανως εγω δεν εχω ιδεα τι εχει το αμαξι και που να ξερω αν μπορει να το αφησει οπως ειναι οντως![]()
Μετα εστειλε τις παρακατω φωτογραφιες.
Ειπε οτι υπηρχαν δυο τρυπες πανω και κατω στο μεταλλικο σημειο που καταληγουν τα σωληνακια (κι απο εκει ειχε διαρροη;;; ).
Γενικως τι μπορει να εχει παιχτει; Τι μπορει να κανει;
Το ανταλλακτικο που ανεφεραν μαλλον ειναι ολο αυτο που δειχνουν οι φωτο;
Ο μακαρίτης ο πατέρας μου(τρις φορές διοικητής του ΟΣΕ) έλεγε ότι ο πελάτης πληρώνει όταν ξέρει τον λόγο!.
Πόσο ξέρεις εσύ τον λόγο, πόσο σου εξήγησαν, πόσο ρώτησες?.
Antonis-team.
Antonis-team.
KiloMeater έγραψε:Μου έστειλε διαφημιστικό η Citroen της περιοχής, και μέσα σε ένα φυλλάδιο έχει αξεσουάρ.
Βάζει η αντιπροσωπεία κοτσαδορο με 135 ευρώ.
Πώς φαίνεται σαν τιμή;
Η μοναδική χρήση θα είναι η προσθήκη σχάρας ποδηλάτου Thule ή αντίστοιχης (δε εχω ακόμα), δεν έχω πρόθεση για να τραβήξω τίποτα ποτέ.
πολύ φθηνός, αγόρασέ τον. όπως λες αξίζει για τα ποδήλατα...
When the going gets tough, the tough get going
KiloMeater έγραψε:Διαπίστωσα ότι στο δεκάλεπτο πάνω το defroster στο Πίσω παράθυρο απενεργοποιείται μόνο του. Είναι κάποιου είδους προστασία αυτό;
Ναι
ταπαταπαλκ!
Δοκιμασα με το πολυμετρο διαφορες προσεγγισεις, μα με ταση, μα με αντισταση, ειδα τα σχετικα youtube video, δεν εβγαλα ακρη , δεν μπορεσα να εντοπισω τη ζημιά.
Τελικα χθες εβαλα το αμάξι σε θεση που επεφτε καταλληλα ο ηλιος ωστε να εχω σωστο φωτισμο, ψειρισα με το ματι τις δυο γραμμες και βρηκα απο ενα πολυ μικρο σημαδακι σε καθε μια (~1mm) που φαινεται να εχει φυγει ο αγωγος οταν ξεκολλησα τη μεμβρανη που ειχα πισω.
Συντομα θα μου ερθει το επιδιορθωτικο που εχω παραγγειλει και θα δουμε αποτελσματα.
Το αναφερο σαν lesson learned, αν εχει κανεις αντιστοιχο θεμα ας ξεκινησει με το πιο ευκολο τελικα, εναν πολυ λεπτομερη οπτικο ελεγχο.
KiloMeater έγραψε:Στο παλαιο φορουμ ειχα γραψει για 1-2 γραμμες στο πισω τζαμι που εχουνε χαλασει και δεν θερμαινονται.
Δοκιμασα με το πολυμετρο διαφορες προσεγγισεις, μα με ταση, μα με αντισταση, ειδα τα σχετικα youtube video, δεν εβγαλα ακρη , δεν μπορεσα να εντοπισω τη ζημιά.
Τελικα χθες εβαλα το αμάξι σε θεση που επεφτε καταλληλα ο ηλιος ωστε να εχω σωστο φωτισμο, ψειρισα με το ματι τις δυο γραμμες και βρηκα απο ενα πολυ μικρο σημαδακι σε καθε μια (~1mm) που φαινεται να εχει φυγει ο αγωγος οταν ξεκολλησα τη μεμβρανη που ειχα πισω.
Συντομα θα μου ερθει το επιδιορθωτικο που εχω παραγγειλει και θα δουμε αποτελσματα.
Το αναφερο σαν lesson learned, αν εχει κανεις αντιστοιχο θεμα ας ξεκινησει με το πιο ευκολο τελικα, εναν πολυ λεπτομερη οπτικο ελεγχο.
Μου εχει καει και εμενα μια, μπορεις να μας πεις ποσο εκανε αυτο το επιδιορθωτικο?