Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#199083 μην βαλεις 400χλσ αντι για 330,θα σου βγαινει εξω απο το παρμπριζ,ή θα ακουμπαει πανω στην τσιμουχα.

εδω εχει 340 χλσ που θα ειναι 5 χιλοστα μεγαλυτερος απο καθε πλευρα.Εχει και 600 χλσ σε Βοsch
http://saveltrade.gr/yalokatharistires
Άβαταρ μέλους
By g47
#199119 Σε αυτο το site κοιταγα μολις, θα φυγει παραγγελια για σκετα λαστιχα. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#199301 Μετά απο 5,5 χρόνια άλλαξα στο Α5...Δε θυμαμαι να έχω κρατήσει τόσο πολύ υαλοκαθαριστήρες :dizzy:
Ίσως το σύστημα της Audi pού τους κρύβει και δε τους σταματάει στην ίδια θέση να έπαιξε ρόλο, αν και γενικά έχω ακούσει απο αρκετούς οτι οι εργοστασιακοι τους κράτησαν περισσότερο.Έμένα πρώτη φορά μου τυχαίνει τόσο πολύ.
¨Εβαλα champion me 20 ευρω και τους δύο.Καλοι φαίνονται.Θα δείξει!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#199311 Kωστα τι εννοεις δεν τους σταματαει στην ιδια θεση?
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#199402 Έτσι όπως το έγραψες, έμοιαζε να μη σταματάει στο ίδιο σημείο όταν δεν χρησιμοποιούνται. Και πάλι όμως, πόσο "κακό" είναι αυτό; Το να σταματάει στο ίδιο σημείο; Πιο πολύ ζημιά κάνει η εναλλαγή του καιρού (κρύο-ζέστη).
Άβαταρ μέλους
By thednick
#199958 Αυτό το συστημα το έχουν και τα vw (και φαντάζομαι και τα υπολοιπα του group). Η λογική είναι όταν σβήνεις το αμάξι οι υαλοκαθαριστήρες να "κάθονται" κάθε φορά σε διαφορετική πλευρά ώστε να η φθορά τους να ειναι ομοιόμορφη.

Επίσης, όταν οδηγείς κατεβαίνουν και έρχονται σε "θέση μάχης" (δλδ λιγο πιο πάνω) μόνο όταν τους χρησιμοποιείς. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Ενδεχομένως να έχει να κάνει ακόμη και με την αεροδυναμική (ή απλά να ειναι εκτός οπτικού πεδίου όταν δεν χρειάζονται).
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#200063 Το έχουν όλα τα vag αυτό. Και το golf της γυναίκας μου και το δικό μου octavia.

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
kostis20 έγραψε:Ναι αυτο εννοω.Δε μένουν στην ίδια θέση .Ουσιαστικά μισοκρύβονται κάτω απο το καπω.

Ναι αλλά όταν τους σβήνεις. Όταν τους ανάβεις ανεβαίνουν πάλι σε ετοιμοπόλεμη θέση.

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By Govus
g8777 έγραψε:Αυτους ή αυτους για την Polαρα; :hmmm:

Ιδια τιμη πανω κατω το σετ, στο 25 αρι.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους Bosch και μόνο αυτούς βάζω...
Ελπίζω να παραλάβεις ο ίδιος, γιατί τα 10 € μεταφορικά ---->> :lipsealed: !
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:Αυτους ή αυτους για την Polαρα; :hmmm:

Ιδια τιμη πανω κατω το σετ, στο 25 αρι.

Βαλεο για μενα.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#267266 Στο Praktiker λάστιχα με 4€ και κάθε 2 χρόνια τα αλλάζεις, ή στο σχιστό με 5€ μπράτσα με λεπίδες σιλικόνης και στα αλλάζουν κιόλας μόνοι τους.