Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#98254 Αρέσουν, αρέσουν τα 002 και δε μασάνε από βρεγμένο. Αρκετά κούτσουρα πάντως (προφανώς ενισχυμένος σκελετός/πλαινά) και είναι +1,8 kg από 205/55 16 blu response για παράδειγμα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#98256 Τα Ντουνλόπ;;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#98257 Dunlop 2x 65 euro + 2x 110 euro
Bridge 2x 64 euro + 2x 98 euro

άρα στις ίδιες τιμές παίζουν περίπου (εάν και αυτό το 98άρι πρέπει να το ξαναδώ εάν ισχύει, πρέπει να είναι λίγο από το 100άρικο).
Άβαταρ μέλους
By mirage
#98264 Σκληρο πλαινο γενικα. Ειναι ο διαδοχος του 050 και γενικα διαβαζω εξαιρετικά σχολια για το στεγνο ενω και στο βργμενο τα πανε καλα. 2 db πιο αθορυβα απο τα 050 στην διασταση μου. Θα τα σκεφτομουν σοβαρα οταν ερθει η ωρα αντικαταστασης στο δικο μου.
Τα Dunlop ειναι καλα αλλα νομιζω πως αξιζει να πας για τα Bridgestone.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#98391 Τα ντανλοπ αρκετά καλά ήταν (για το λίγο που τα είχα). Αν μπορείς να ζεσταίνεις τα μπρίτζε, γιατί όχι;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#98540 Θα παραγγείλω αυτές τις μέρες τα Πετρογιοφύρια...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#98546 Επειδή δεν έκαναν τα 050Α που είχα με έπεισαν να βάλω Μιτσελίν...

Μεγαλειώδης ήταν η γκάφα.

Αν το Ντουνλόπ μοιάζει (που υποθέτω ότι μοιάζει) στα Πιλό της Μιτσελίν... Καλά κάνω που ακούω τον Μιραγκέ με το μικρό αδερφάκι :s_yummy
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#98550 Αυτός που σε έπεισε να βάλεις μισελιν και προσπαθει να σε πείσει να βάλεις Ντάνλοπ καλό θα είναι να τους κόψεις την καλημέρα.

Απο εκεί και μετα απλα σου αναφέρω όχι οτι το 002 δεν ειναι καλό απλα είναι μια κατηγορία ΚΑΤΩ απο τα 050....
Άβαταρ μέλους
By JBT
#98551 Όχι ρε κανείς δε με είπε για τα Ντουνλόπ :lol: Ξαφνικά με ήρθε σήμερα το πρωί :lol:

Είναι χειρότερα από τα 050;;;;;;;;;;;;; Πος γκένεν αφτό;

ΜΙΡΑΓΚΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ;
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#98552 Καλυτερα να δεις τα s001 , αν και δεν έχουν γραφτεί και τόσο καλά λογια, παρόλα αυτά σίγουρα θα ακολουθούν το δόγμα της εταιρίας
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#98557 Βασικά να ρωτήσω και κάτι άλλο και συγνώμη αν χαλάω τη συζήτηση. Για το swift της :inlove: ψάχνω λάστιχα 185/60/15.Εκεί που έβαλα τα Continental μου πρότειναν κάποια Firestone,μοντέλο δε θυμάμαι,στα 240 ευρώ μιας και όλα τα άλλα παίζουν στα 300. Τί έχετε να πείτε;
Προσωπικά έλεγα για dunlop blueresponse αλλά μου είπαν ότι πέφτει γρήγορα η απόδοσή τους και θα ήταν καλύτερα να έβαζα το premium contact 5 αν πήγαινα σε επώνυμο.