Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#223944 Δεν ξερω αν το εχω ξαναπει αλλα μια και ρωτατε: Geometrical, Νικαια, αρχες Π. Ραλλη απεναντι απο το κολυμβητηριο. Ζητας το Φωτη, το λεω γιατι καμμια φορα ειναι ο γιος του.

Dim eχει και Evo 8αρι δικο του.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
timkoul έγραψε:Δεν ξερω αν το εχω ξαναπει αλλα μια και ρωτατε: Geometrical, Νικαια, αρχες Π. Ραλλη απεναντι απο το κολυμβητηριο. Ζητας το Φωτη, το λεω γιατι καμμια φορα ειναι ο γιος του.

Φώτης Κενκές. Εκεί πάω για ευθυγράμμιση.
Παλαιότερα είχε και Lancia Integrale.

Μόλις έχω βάλει τα Toyo Proxes T1 Sport στην Alfa και πάω στο Φώτη για ευθυγράμμιση. Και μόλις τα βλέπει μου λέει:
-Μαλακία λάστιχο εεε; (γελώντας)
-Γιατί ρε Φώτη
-Γιατί θέλω λίγο να γλυστρίσω και δεν φεύγει (για το Evo)
-Τα ίδια φοράς;
-Ναι, θα τα ευχαριστηθείς...
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#223973 Σωστος ναι. Αν θυμαμαι καλα, γιατι τελευταια φορα εγω πηγα στον Πουπακη οταν ηταν κατω απο το Σπεγγο, ειχαν τον ιδιο εξοπλισμο, πολυ μπροστα σε σχεση με αλλα συνεργεια που εχω δει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
timkoul έγραψε:Δεν ξερω αν το εχω ξαναπει αλλα μια και ρωτατε: Geometrical, Νικαια, αρχες Π. Ραλλη απεναντι απο το κολυμβητηριο. Ζητας το Φωτη, το λεω γιατι καμμια φορα ειναι ο γιος του.

το βλεπω το εβο παρκαρισμενο περνωντας απο εκει,αλλα δεν τον ξερω.
Άβαταρ μέλους
By nass
KWSN-Men έγραψε:
lazarefa έγραψε:
nass έγραψε:Πουπάκης στο Μενίδι.

Δυστυχώς ο Πουπάκης από τον Ιούνιο του 2015 έχει χωρίσει επαγγελματικά με τον (πρώην) συνεταίρο και γαμπρό του κι έχει αποσυρθεί από το συνεργείο στο Μενίδι. Προσωπικά δεν γνωρίζω αν έχει ανοίξει κάπου αλλού ή αν έπαψε να ασχολείται. Είχα επισκεφτεί το εν λόγω συνεργείο τέλη Σεπτέμβρη του 15 (σχετικά πρόσφατα δηλαδή), για ευθυγράμμιση μετά από αλλαγή ελαστικών. Το συνεργείο τώρα το κρατάει ο πρώην γαμπρός του Πουπάκη μαζί με έναν βοηθό. Για ποιότητα δουλειάς των εν λόγω δε μπορώ να πω ξεκάθαρα, μιας που κάποια θεματάκια που είχα στο αμάξι, δυστυχώς παρέμειναν (όπως φάνηκε στην πορεία) και μετά την επίσκεψη σε αυτούς και ψάχνω κι εγώ για συνεργείο για ευθυγράμμιση πλέον...

Άλλος;

Ζευγώλης (Car Center) στο Φάληρο απέναντι από το "Ωνάσειο" (όμως ο άνθρωπος είχε ζητήσει βόρεια, γιαυτό και είχα προτείνει Πουπάκη, μπορεί να πήρε και σύνταξη)
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
opc έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:
lazarefa έγραψε:

Δυστυχώς ο Πουπάκης από τον Ιούνιο του 2015 έχει χωρίσει επαγγελματικά με τον (πρώην) συνεταίρο και γαμπρό του κι έχει αποσυρθεί από το συνεργείο στο Μενίδι. Προσωπικά δεν γνωρίζω αν έχει ανοίξει κάπου αλλού ή αν έπαψε να ασχολείται. Είχα επισκεφτεί το εν λόγω συνεργείο τέλη Σεπτέμβρη του 15 (σχετικά πρόσφατα δηλαδή), για ευθυγράμμιση μετά από αλλαγή ελαστικών. Το συνεργείο τώρα το κρατάει ο πρώην γαμπρός του Πουπάκη μαζί με έναν βοηθό. Για ποιότητα δουλειάς των εν λόγω δε μπορώ να πω ξεκάθαρα, μιας που κάποια θεματάκια που είχα στο αμάξι, δυστυχώς παρέμειναν (όπως φάνηκε στην πορεία) και μετά την επίσκεψη σε αυτούς και ψάχνω κι εγώ για συνεργείο για ευθυγράμμιση πλέον...

Άλλος;

Κρίκης, Χαλκηδόνα αν βολευει...

< >

Βόλεψε.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :s_thumbsup :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#224439 Έχει αρχίσει και ξεκολλάει στη μία άκρη το πλαστικό που έχει στην οροφή του αυτοκινήτου εκεί που εφαρμόζουν οι μπαγκαζιέρες κτλ. Να βάλω οξική σιλικόνη που έχω; Λέει ότι κάνει για βαμμένες μεταλλικές επιφάνειες.Ή να πάρω κάποιά άλλη κόλλα;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Cosmonaut21 έγραψε:Έχει αρχίσει και ξεκολλάει στη μία άκρη το πλαστικό που έχει στην οροφή του αυτοκινήτου εκεί που εφαρμόζουν οι μπαγκαζιέρες κτλ. Να βάλω οξική σιλικόνη που έχω; Λέει ότι κάνει για βαμμένες μεταλλικές επιφάνειες.Ή να πάρω κάποιά άλλη κόλλα;

δεν θα κολλησει καλα η οξικη σιλικονη.Παρε σιλικονη κολλα για να μην ξανασχοληθεις.Βγαζουν σχεδον ολοες οι μαρκες.
FIX ALL της SOUDAL
ΑLL FIX απο την MERCOLA
MAMMUT η HYBRIFIX 7 απο DEN BRAVEN
YΠΕΡΚΟΛΛΑ απο DUROSTICK
Άβαταρ μέλους
By dimviii
KWSN-Men έγραψε:
Βόλεψε.

πως τον ειδες? λιγο ''βαρυς'' ο μαστορας,αλλα ειναι καλος. :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#224803 Για τον κλιματισμο ειδικα clima, λειτουργει ο συμπιεστης και κατεβαζει την θερμοκρασια στους 18 και κατω βαθμους, περιπου οποτε σε αυτη διαδικασια κανει την αφυγρανση, μετα λοιπον, ανεβαζει τη θερμοκρασια σε αυτην που εχεις βαλει για την καμπινα... Στο αυτοματο μαλιστα δεν βγαζει αερα πανω στους επιβατες μεχρι να ζεσταθει ο κινητηρας ωστε να βγαζει ζεστη το κυκλωμα του ψυγειου. Αυτα κανει το JUKE με clima, ομως και η Thesis τα ιδια εκανε στη Μ.Ανατολη.
Άβαταρ μέλους
By lazarefa
nass έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:
lazarefa έγραψε:

Άλλος;

Ζευγώλης (Car Center) στο Φάληρο απέναντι από το "Ωνάσειο" (όμως ο άνθρωπος είχε ζητήσει βόρεια, γιαυτό και είχα προτείνει Πουπάκη, μπορεί να πήρε και σύνταξη)

Δυστυχώς ο Ζευγώλης μας άφησε χρόνους τον Αύγουστο του 13 (μετά από μάχη με την επάρατο). Το έμαθα πρόσφατα κι εγώ..
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
dimviii έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:
Βόλεψε.

πως τον ειδες? λιγο ''βαρυς'' ο μαστορας,αλλα ειναι καλος. :lol:

Το είχα ανοίξει αλλά ξέχασα να απαντήσω.

Μια χαρά ο άνθρωπος και στα δικά μου μάτια καλός μου φάνηκε.

Υπάρχουν κάτι άλλοι που αλλοιώνουν τον χωροχρόνο από το πολύ βάρος. :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By otso
#226982 πηρα σημερα απ το λιντλ http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfor ... l&id=47014
το ειπα στον διευθυντη θα το δοκιμασω σε παλια λαδια και αν δεν μεινω ευχαριστημενος θα το φερω πισω με τα λαδια , υπαρχει προβλημα; οχι λεει , οποτε σημερα αυριο θα δοκιμαστει.