Ισχύει αυτό για Γερμανίες, ΗΒ, Σκανδιναβίες;
< >
rocsta έγραψε:Σήμερα άκουσα ότι "για να περάσεις ΚΤΕΟ σε κανονική ευρωπαϊκή χώρα πρέπει όλα τα ελαστικά να είναι όμοια και ίδιας ημερομηνίας κατασκευής".
Ισχύει αυτό για Γερμανίες, ΗΒ, Σκανδιναβίες;
δλδ βαζεις 4αδα καινουρια,αχρηστευεις σε 1 μηνα το 1 ελαστικο,και δεν σε περνανε επειδη το 1 απο ολα θα ειναι διαφορετικης ημερομηνιας? Δεν παιζει να υπαρχει αυτο.
rocsta έγραψε:Kαι εμένα κουφό μου φαίνεται, απλά το άκουσα από άυομο που ασχολείται με πιστοποιήσεις συνεργείων και ΚΤΕΟ.
μηπως φτιαχνει και τιποτα ασκονα με 900 χορσα?
Με προβλημάτισε είναι η αλήθεια ο μηχανικός του συνεργείου την τελευταία φορά που άλλαξα λάδια λέγοντάς μου ότι ζοριζόταν κάπως να λύσει την τάπα λαδιού στο κάρτερ (τελικά την έλυσε χωρίς παρατράγουδα).
Να πω την αλήθεια, πάντα με πιάνει ένα άγχος όταν διαβάζω posts σου εδώ μέσα.

< >
JasonLouk έγραψε:@lazarefa
Να πω την αλήθεια, πάντα με πιάνει ένα άγχος όταν διαβάζω posts σου εδώ μέσα.
< >
https://www.youtube.com/watch?v=u2TLAxTY9Xs
Το Jimny έχει 65άρα μπαταρία (τυχαίο νούμερο, δεν γνωρίζω πόσο είναι στην πραγματικότητα)
Αν βάλω μεγαλύτερη, δεν θα φορτίζει πλήρος λόγο του συγκεκριμένου δυναμό που παραάγει τα αντίστοιχα αμπέρ, σωστά;
Αν σωστά, μπορώ να του βάλω μεγαλύτερο δυναμό για να έχω μεγαλύτερη μπαταρία;
Το ρωτώ αυτό γιατί είναι γεμάτο φώτα (τα θέλω δεν τα αλλάζω - αλλα αργότερα θα αντικατασταθούν με LED).
htanso21 έγραψε:Κύριοι ερώτηση...
Το Jimny έχει 65άρα μπαταρία (τυχαίο νούμερο, δεν γνωρίζω πόσο είναι στην πραγματικότητα)
Αν βάλω μεγαλύτερη, δεν θα φορτίζει πλήρος λόγο του συγκεκριμένου δυναμό που παραάγει τα αντίστοιχα αμπέρ, σωστά;
Εξαρτάται! Αν η χωρητικότητα της νέας μπαταρίας είναι ελαφρώς μεγαλύτερη της παλιάς, την ημέρα που δεν θα χρησιμοποιείς τους πολυέλαιους, θα φορτίζει μια χαρά.