Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By nikos
Asimov έγραψε:Ναι καινούργια, τα φόραγε από το εργοστάσιο.
Δεν σκέφτηκα να βγαλω φωτο, αλλά και είχε μείνει ελάχιστο πέλμα και είχαν ξεραθεί και έφευγαν κομματάκια

Φαινόταν από τον χειμώνα, μου είπαν και στο service του Γενάρη ότι θέλουν αλλαγή, αλλά πλέον είχαν γίνει πολύ χαλια
Γιατί έχω μια υποψία ότι αν έβαζες τα ίδια σε καινουρια από βουλκανιζατέρ θα ήταν πολύ καλύτερα?
Παράπονα από τα πρώτα λάστιχα που φορούσε από το εργοστάσιο ακούω συχνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#861697 Γιατί όμως; Από την ίδια γραμμή παραγωγής δεν βγαίνουν;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
nikos έγραψε:
Asimov έγραψε:Ναι καινούργια, τα φόραγε από το εργοστάσιο.
Δεν σκέφτηκα να βγαλω φωτο, αλλά και είχε μείνει ελάχιστο πέλμα και είχαν ξεραθεί και έφευγαν κομματάκια

Φαινόταν από τον χειμώνα, μου είπαν και στο service του Γενάρη ότι θέλουν αλλαγή, αλλά πλέον είχαν γίνει πολύ χαλια
Γιατί έχω μια υποψία ότι αν έβαζες τα ίδια σε καινουρια από βουλκανιζατέρ θα ήταν πολύ καλύτερα?
Παράπονα από τα πρώτα λάστιχα που φορούσε από το εργοστάσιο ακούω συχνα

< Note >

Κλαιν. Κι εγω που ειχα βαλει τα Goodyear efficientgrip απο βουλκανιζατερ, μαπα βγηκε το καρπουζι :thumbsdown:

Μεχρι που εβαλα τα Michelin Pilot Sport 4 και θυμηθηκα τι εστι καλο λαστιχο :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#861699 Πραγματικά, από αυτή την άποψη παίζει να είναι το χειρότερο λάστιχο που είχα ποτέ.
Ούτε ήταν κάτι ιδιαίτερο στα καλά του, όταν ήταν καινούργιο.

Ή μάλλον, τώρα θυμηθηκα ότι και κάτι Dunlop που είχα βάλει κάποτε σε Focus τα ίδια χαλια είχαν. Μακριά και αγαπημένοι.
Άβαταρ μέλους
By nikos
Asimov έγραψε:Γιατί όμως; Από την ίδια γραμμή παραγωγής δεν βγαίνουν;
Ναι έτσι υποτίθεται.
Απλά όταν κάνουν για παραγγελία εργοστασίου ίσως δε είναι και α διαλογής?
Μπορεί να μην ισχύει όμως και όντως να είναι όπως τα λες

< Note >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Asimov έγραψε:Πραγματικά, από αυτή την άποψη παίζει να είναι το χειρότερο λάστιχο που είχα ποτέ.
Ούτε ήταν κάτι ιδιαίτερο στα καλά του, όταν ήταν καινούργιο.

Παρομοιως :s_yes
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
nikos έγραψε:Απλά όταν κάνουν για παραγγελία εργοστασίου ίσως δε είναι και α διαλογής?

Όχι βέβαια!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Asimov έγραψε:Να αναφέρω ότι κάτι Goodyear efficientgrip που φορούσε το αμαξι (Kamiq 1.5 dsg) από το εργοστάσιο αποδείχτηκαν για τα σκυλιά

Χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ κυνήγι, 3 χρόνια μετά και 35.000 χλμ, σχεδόν διαλύθηκαν και χρειάστηκαν επειγόντως αλλαγή μήπως πάμε πουθενά για Πάσχα

Μόνο έναν οδηγό είχε το αμάξι ; πολύ περίεργο μου φαίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 07 Απρ 2024, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#861724 Εγώ το οδηγώ κατά 95%
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Asimov έγραψε:

Φορέθηκαν primacy 4+, ελπίζω να αντέξουν παραπάνω.

Φαίνεται να αντέχουν. Εργοστασιακή τοποθέτηση στο i30 , 30000χλμ σα καινούργια.

Asimov έγραψε:
Το εργοστάσιο πλέον φοράει Falken Sincera, που τα έβρισκα στον Χοιμε 390 (και στην ΚΑΡΕΝΤΑ ζήτησαν 540 χαχα) αλλά είπα να πληρώσω το premium για να βάλω κάτι δοκιμασμένο.

Κακώς. Πολύ καλά τα falken sincera. Τα έχω σε 107, ο κουμπάρος σε meriva.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#861743 Είναι πολύ διαφορετικά αυτοκίνητα αυτά
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Asimov έγραψε:Είναι πολύ διαφορετικά αυτοκίνητα αυτά
Γι'αυτό αναφέρω και τα αυτοκίνητα, αλλά διαβάζω πολύ καλά reviews για falken γενικότερα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#861812 Αν βγαίνουν σε 165 65 14 θα τα έχω υπόψη σε κανα χρόνο που θα θελήσει πάλι το 108
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#862274 Το ότι κάποια λάστιχα τελείωσαν/διαλύθηκαν μετά από 35000χλμ και 3 χρόνια δεν μου λέει κάτι και σίγουρα δεν σημαίνει ότι είναι κακά λάστιχα. Απλά σημαίνει ότι αντέχουν 3 χρόνια-35000χλμ. Αν το μόνο θέμα σου είναι η αντοχή στο χρόνο υπάρχει κίνδυνος κάποιο άλλο που θα κρατήσει περισσότερο να υστερεί αλλού.
Τα καλύτερά μου λάστιχα κάπου τόσο κράτησαν και αν τα ξαναέβρισκα θα τα ξαναέβαζα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#862277 Δράττομαι της ευκαιρίας να αναφέρω ότι αυτή την βδομάδα με τα ολόφρεσκα, άστρωτα κλπ primacy είδα το φως το αληθινό

2 κλασεις πάνω από τα Goodyear στα πάντα. Και όταν τα Goodyear ήταν καινούργια προφανώς.

Οκ δεν τα δοκίμασα ακόμα στο βρεγμένο, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα αλλάξω άποψη