Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#843468 φορεθηκαν σημερα στον τεζλοφονεα τα michelin primacy 4+ στα 550 ευρω +αλλα 50 γιατι ειχαμε και 2 στραβωμενες ζαντες και τις εστειλε σε πρεσσα για ισιωμα. :x
ημερομηνια παραγωγης 4023(!!!!) και ειναι made in Italy
Εντυπωσεις εν καιρω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#843470 205/45/17 88V extra load.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#843494 μαλλον η γυναικα απο τιποτα λακουβες.καλα μην φανταστεις οτι ειχαν γινει οχταρια.Απο τη μεσα μερια εκει που παταει λογω καμπερ ηταν η μια που ειχα δει οταν το ειχα σηκωσει για λαδια κανα μηνα πριν.
Μπορει να ηταν και ετσι απο Γερμανια,δεν το ξερω στα σιγουρα.Δεν ετρεμε παντως.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
Zorz έγραψε:
uncle_nontas έγραψε:Έχει βάλει κανένανας Toyo Proxes Comfort να μου πει γνώμη;

Προσωπική άποψη δεν έχω, αλλά ρίξε μια ματιά εδώ:

https://www.tyrereviews.com/Article/202 ... e-Test.htm

---------------

Να ρωτήσω με τη σειρά μου: Διάσταση 185/60 R16 H. Το αμάξι (Mazda 2, μοντέλο 2018) φοράει Toyo Proxes R39, τα μπροστινά έχουν αλλαχτεί πέρσι (ημερομηνία DOT Σεπτέμβριος 2022). Πίσω όμως έχει ακόμα τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης (15η εβδομάδα 2018). Έχουν μεν ακόμα πέλμα (4.5-5 mm) αλλά λόγω ηλικίας και χιλιομέτρων (36000) προτίθεμαι να τα αλλάξω έτσι κι αλλιώς πριν χειμωνιάσει.

Βλέπω τα Goodyear EfficientGrip Performance 2 που έχουν καλά reviews, έστω κι αν είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή τους. Υπάρχει κάποια αντιπρόταση σε αυτή τη διάσταση; :hmmm:
Ευχαριστώ Ζορζ. Το είχα υπόψη μου, πάντα κοιτάζω tyrereviews, απλά ήθελα να δω αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία.

< g32 >
Άβαταρ μέλους
By bill33
#845347 Η βαλβίδα για τον αέρα είναι στο κέντρο, την καλύπτει το καπάκι .Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
bill33 έγραψε:Η βαλβίδα για τον αέρα είναι στο κέντρο, την καλύπτει το καπάκι .Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#845378 και ο λογος ποιος ειναι? :hmmm:

εντιτ ...ποσο ομορφο σχεδιο αυτες οι ζαντες της αλπινα.Ιδιο σχεδιο δεκαετιες,και ειναι μναρες :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#845381 οντως πανεμορφες,οπως και ολο το αυτοκινητο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimviii έγραψε:και ο λογος ποιος ειναι? :hmmm:

εντιτ ...ποσο ομορφο σχεδιο αυτες οι ζαντες της αλπινα.Ιδιο σχεδιο δεκαετιες,και ειναι μναρες :inlove:

Νομίζω θα χαλαγε την καθαρότητα της σχεδίασης.Δεν χρειάζονται όλα μια πρακτική δικαιολογία.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
bill33 έγραψε:
dimviii έγραψε:και ο λογος ποιος ειναι? :hmmm:

Νομίζω θα χαλαγε την καθαρότητα της σχεδίασης.Δεν χρειάζονται όλα μια πρακτική δικαιολογία.

Κατά πάσα πιθανότητα είναι καθαρά θέμα ομορφιάς, αλλά μου ήρθε και ένας άλλος λόγος. Με την βαλβίδα να είναι πιο κοντά στο κέντρο του τροχού, μειώνεται η επίπτωση της περιστρεφόμενης μάζας, σε σχέση με το αν αυτή θα βρίσκονταν εξωτερικά, λόγω μειωμένη στροφορμής. Η συνολική μάζα δεν αλλάζει (και μάλλον αυξάνεται λόγω του μεγαλύτερου σωλήνα για να φτάσει ως το κέντρο του τροχού), αλλά αλλοιώνει λιγότερο το ζύγισμα του τροχού και άρα απαιτεί και λιγότερα αντίβαρα.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#845401 Βασικά δε θα λερώνεται και τόσο ευκολά εκεί.
Το θέμα είναι πώς επισκευάζετε και που αν χαλάσει ... Ποσο ευκολα μπορείς να βρεις τέτοια βαλβίδα?