Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By vagmann
#835554 @kostis20
Με γειά Κώστα!
ΘΑ τα καταευχαριστηθείτε!
Είναι λαστιχάρες,και είναι πιο κοντά σε ασφάλτινο από ποτέ,το 2!
Έκλεισα καμιά 10ρια χιλιαδες χλμ,σε όλες τις συνθήκες,χιόνια βροχές κατσάβραχα στρίψιμο...
Φαίνεται επίσης πως είναι και πιο ανθεκτικά απο τα plus,που αντικατέστησα... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By bill33
bill33 έγραψε:Τα cc2 θα κάνουν 10+ μέρες να έρθουν οπότε δεν υπάρχει χρόνος .Παράγγειλα τα https://www.yokohama.eu/tyres/pcr-tyres ... 5bdd1bf936 που λογικά θα έρθουν αύριο. Οχι στην φτηνότερη τιμή της αγοράς αλλά θα μου ερχόταν μια η άλλη να ανέβω Αθήνα να τα βάλω ,επιπλέον ο λαστιχάς όποτε χρειάστηκε μας εξυπηρέτησε χωρίς πρόβλημα.Σε φούιτ ηρθε στο χωριό ,έβγαλε το λάστιχο ,το έφτιαξε και το τοποθέτησε πάλι με 10€.

Και τα δικά μου πατουμενα

ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#835620 Ευχαριστώ παιδιά.Χιονια θα παίξουν σίγουρα γιατί πάμε για σκι.Σε λίγο δικαιούμαι και τη πρώτη αλλαγή ελαστικών στο cx30,αφού φτάνω στα 40.000 μέσα σε λιγοτερα από δύο χρόνια.
Μάλλον και εκεί για cc2 με βλέπω...
@bill33 ωραίος ο Ιάπωνας!Μεγεια.
Άβαταρ μέλους
By bill33
kostis20 έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά.Χιονια θα παίξουν σίγουρα γιατί πάμε για σκι.Σε λίγο δικαιούμαι και τη πρώτη αλλαγή ελαστικών στο cx30,αφού φτάνω στα 40.000 μέσα σε λιγοτερα από δύο χρόνια.
Μάλλον και εκεί για cc2 με βλέπω...
@bill33 ωραίος ο Ιάπωνας!Μεγεια.

Τhanks.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#837287 Ας το βάλουμε και εδώ να υπάρχει στο αρχείο

Εικόνα

Οικονόμου στο Κερατσίνι, Γρηγορίου Λαμπράκη 668 νομίζω. Μπαμ μπαμ η δουλειά, χωρίς ραντεβού, με που ξεμπάρκαρα πετάχτηκα πρωί πρωί. Νομίζω δεν πρέπει να πήρε πάνω από 30-40 λεπτά η όλη διαδικασία του να συνεννοηθώ, να ετοιμαστεί το αμάξι και να φύγω

20€
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#837291 Δεν είμαι ειδικός, αλλά πίσω δεν φαίνεται να άλλαξε τίποτε. Και έμεινε μια μικρή ανομοιομορφία. Κάποιος που ξέρει περισσότερα, μπας και εξηγήσει;
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#837323 Ισχύει, πίσω δεν ακούμπησε (αν και βλέπω μία μικρή αλλαγή στην ημισύγκλιση που δεν ξέρω καλά καλά πως μεταφράζεται σε απλούστερους όρους για εμάς τους ημιμαθείς), δεν ξέρω βέβαια λόγω τετραδιεύθυνσης μήπως είναι πιο ζόρικο να το φέρει στα ίσια

Edit: Βρήκα αυτό

https://www.autogreeknews.gr/perissoter ... ton-troxon
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#837444 Δεν νομίζω ότι έχει ημιάκαμπτο

Edit: αλλά μπορεί και να λέω ανακρίβειες. Ψάχνω google και δεν βρίσκω κάτι συγκεκριμένο
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Unlike some of its rivals, the Megane R.S. uses passive dampers rather than electronically controlled adaptive shocks, and its rear suspension is a torsion beam while the Civic’s is independent. The ride is really very supple in Sport trim (helped by those hydraulic compression stops), and yet the car corners very flat – a product of the four-wheel-steer, Renault Sport’s engineers say.

https://www.renaultsportclub.co.uk/foru ... post123791

Ημιάκαμπτο άξονα έχει πίσω παίδες
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#838625 Αλλαγή ελαστικών σήμερα. Τα ecopia ήταν παλικάρια οπότε έβαλα τα ίδια. Για 6 χρόνια και 58.000km τα φορούσε το αυτοκίνητο.
Εικόνα
Εικόνα
Τιμή 650€ η τετράδα.

< >