Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
bibendum έγραψε:γιατι XL δεν καταλαβαινω βέβαια..

ίσως για σκληρό πλαϊνό
Άβαταρ μέλους
By dimik
bibendum έγραψε:Στο Captur έχει τωρα CONTINENTAL CONTI ECO CONTACT 5 205/55R17 95 V XL

Τι βάζουμε;

γιατι XL δεν καταλαβαινω βέβαια..

< >
Ένα Michelen Primacy 4 θα του πήγαινε, στο Stonic είναι τόσο φοβερά που σκέφτομαι να τα βάλω και στο BMW.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
bibendum έγραψε:Στο Captur έχει τωρα CONTINENTAL CONTI ECO CONTACT 5 205/55R17 95 V XL

Τι βάζουμε;

< >

https://www.tyrelabelling.eu/EU/2020-74 ... fcs_el.pdf

Με γεια
Άβαταρ μέλους
By bill33
kostis20 έγραψε:Μπήκαν τα crossclimate2 στο 500Χ.Πολυ καλές οι πρώτες εντυπώσεις αναμενόμενα.Θα δούμε πως θα εξελιχθούν.

Διάσταση και τιμή;

Τα σκέφτομαι και εγώ,να κάνω την χρηματική υπέρβαση και να τα βάλω στο άστρα.Καλύπτουν και την απαίτηση για αλυσίδες σε περίπτωση που χιονίσει.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Giuseppe Busso έγραψε:

Τι βάζουμε;

< >

https://www.tyrelabelling.eu/EU/2020-74 ... fcs_el.pdf

Με γεια
Μάλλον εκεί θα πάμε, ευχαριστώ

Για την 1 τι έχουμε;

225/45 R17 91W μπροστα
245/40 R17 91W πίσω

Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να πάω σε runflat δεδομένου ότι έτσι οι επιλογές γίνονται ελάχιστες

< >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#834865 για τις διαστάσεις αυτές και σε runflat

225/45 R17
245/40 R17

για το πίσω δεν βρήκα τίποτα λίγο που έψαξα.

Οι λαστιχαδες δεν καταλαβαίνω γιατί λένε αφού φοράς runflat πρέπει να βάλεις runflat. Δεν καταλαβαίνω αν έχουν δίκιο η όχι.

Τα turanza 6 είναι καλά για μη runflat επιλογή.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#834884 Τα turanza 6 είναι μία εξαιρετική επιλογή. Τα έχω βάλει πριν λίγο καιρό, δυστυχώς ακόμα δεν τα έχω πιέσει, αλλά σε χαλαρή οδήγηση μου έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις (ήσυχα, άνετα, κτλ., πρέπει να έχει βελτιωθεί και ελάχιστα η κατανάλωση). Προσωπικά πάντως δεν έχω βάλει runflat στην μπεμπέκα (που έβγαινε με τέτοια), χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα, με το ρίσκο φυσικά του κλαταρίσματος.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα οδηγικά.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#835080 Eιμαι ευχαριστημενος απο Kleber Dynaxer 4,απο Uniroyal Rainexpert 5 οκευ,κανουν αρκετο σφυριγμα στα φρεναρισματα η σε σπινιαρισμα απο σταση,κατα τα λοιπα ειναι οκευ λαστιχο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
bill33 έγραψε:
kostis20 έγραψε:Μπήκαν τα crossclimate2 στο 500Χ.Πολυ καλές οι πρώτες εντυπώσεις αναμενόμενα.Θα δούμε πως θα εξελιχθούν.

Διάσταση και τιμή;

Τα σκέφτομαι και εγώ,να κάνω την χρηματική υπέρβαση και να τα βάλω στο άστρα.Καλύπτουν και την απαίτηση για αλυσίδες σε περίπτωση που χιονίσει.

Τα cc2 θα κάνουν 10+ μέρες να έρθουν οπότε δεν υπάρχει χρόνος .Παράγγειλα τα https://www.yokohama.eu/tyres/pcr-tyres ... 5bdd1bf936 που λογικά θα έρθουν αύριο. Οχι στην φτηνότερη τιμή της αγοράς αλλά θα μου ερχόταν μια η άλλη να ανέβω Αθήνα να τα βάλω ,επιπλέον ο λαστιχάς όποτε χρειάστηκε μας εξυπηρέτησε χωρίς πρόβλημα.Σε φούιτ ηρθε στο χωριό ,έβγαλε το λάστιχο ,το έφτιαξε και το τοποθέτησε πάλι με 10€.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#835313 Τελικά στο captur λόγω διαθεσιμότητας έβαλα τα turanza 6

Μου ίσιωσε και τις 2 από τις 4 ζάντες, έκανε και ευθυγράμμιση και το αυτοκίνητο ανέβηκε επιπεδο.

Με τον ιδιο λαστιχα είπαμε για pilot sport 5 για την 1.

< >