Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#63668 Tα κομματια ήταν μισά.Εχεις δίκιο ολο υπερβολές είμαι. :lol:
edit:Η ασφαλτος δεν έίχε κατι ιδιαίτερο,ρωγμές μόνο και μικρά εγκαρσια κοψίματα,απο οτι λεει το παιδί.Εγω δεν την είδα.
Άβαταρ μέλους
By leonp
popolaros έγραψε:
kostis20 έγραψε:Mia βδομάδα πριν βάλω τα Dunlop ,ενα παιδι σπιναρισε πανω απο ένα κομματι ασφάλτου με "κοψιματα" και έφυγαν ολοκληρα κομματια απο Sportcontact 5 που φοράει...
Είναι λίγο ευαίσθητα ...

μην γραφεις τετοια πραγματα please

Αν λείπουν κομματάκια λάστιχο από το πέλμα και μοιάζουν σαν τα έβγαλες με το νύχι, συνήθως προς το πλάι του πέλματος, τότε το λάστιχο έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα σχεδόν ξεφούσκωτο.

Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By drdino
#63707 Κι εγώ αυτό θα έλεγα, κρίνοντας από το προφίλ των τακουνιων κιόλας.
Άβαταρ μέλους
By leonp
#63757 Φαίνεται να είναι τοπική η βλάβη.
Μάλλον δεν είναι απο χαμηλή πίεση ούτε από σπινιάρισμα.
Απλά το προσέξατε μετά το σπινιάρισμα.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#63947 Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με τα SC5 που φορούσε ο προηγούμενος στο ταπεR, κάτι πάνω απο 10k χλμ έχουν...
Τώρα αν θα τα ξαναβάλω, θα το δούμε εδώ όταν έρθει η ώρα :lol:
Άβαταρ μέλους
By elvet
#63948 Ζητείται βοήθεια, για αγορά ελαστικών 185/55/15 (Clio 1.4 2004).
Οι απαιτήσεις είναι να είναι αρκετά σκληρά και να βγάλουν αρκετά χιλιόμετρα. Κίνηση σε χωματόδρομους και καλντερίμια (Άνω Πόλη), όχι ιδιαίτερες απαιτήσεις για σπορ οδήγηση.
Αποκλείονται τα Continental premium contact και τα συναφή που φορούσε λόγω γρήγορης φθοράς.
Τα Michelin energy saver+ (που συστήνω) φαίνονται ακριβά (>330 ευρώ), όπως και τα Continental Ecoconti5 (305ευρώ).
Καμία πρόταση;
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Anonymous Founder έγραψε:Γιατί δεν βάζεις 195/50/15; Είναι πολύ φθηνότερα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία και είναι κοντά στην διάστασή σου.

Σωστός !
Άβαταρ μέλους
By black92s
#64100 Η μαμα hyundai προτεινει 195/55/15
Αν εγω βαλω 195/50/15 θα εχω θεμα?? Επισης σε αποσβεση και ανεση θα εχω διαφορα για τοσο λιγη διαφορα στο προφιλ??

. 2
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#64123 Η διαφορά σου είναι λίγο παραπάνω από 3%. Αν δεν σε πειράζει που θα κοντύνει ελάχιστα το βήμα, προχώρα.
Στην οικογενειακή Xsara, την ίδια ακριβώς αλλαγή κάναμε εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#64157 Να βάλεις οτι προτείνει η hyundai. Αυτοί το σχεδίασαν/τεσταραν και ξέρουν πολύ καλύτερα.

Ιδανικά δεν θα έπρεπε να βάζεις ούτε άλλο τύπο/μάρκα.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#64162 Πολυ αμφιβαλλω για το χρονο που ξοδεψαν στο τεσταρισμα του accent :P

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By elvet
21 quadra έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Γιατί δεν βάζεις 195/50/15; Είναι πολύ φθηνότερα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία και είναι κοντά στην διάστασή σου.

Σωστός !

Είναι κοντά η διάσταση, αλλά ήδη το 55άρι είναι χαμηλό για τη χρήση του αυτοκινήτου (έγραψα χωματόδρομο και πλακόστρωτα Ανω Πόλης), οπότε το 50άρι είναι απαγορευτικό...
Άβαταρ μέλους
By leonp
#64188 Έχουν μικρότερο δείκτη φορτίου - από 85 κατεβαίνεις σε 82.
Να μη τα βάλεις.