Δεν επιμένω όμως άλλο!
kostis20 έγραψε:Προσυπογραφω!vagmann έγραψε:Σας είπα πως τα crossclimate 2 είναι πολύ καλύτερα από τα cross1(που ποτέ δε με πρόδοσαν)???Ωραίος.Και ένας φίλος με countryman έβαλε τα Goodyear all season και έχει εvθουσιαστει.Μενει Διόνυσο και τώρα με τα χιόνια μου έλεγε ότι ένιωθε λες και φόραγε χειμερινά.
Ούτε καν λαμπάκι ESP δεν άναψε στις συνθήκες της φώτο:
Στη διετία που δικαιούμαι αλλαγή μάλλον για ,crossclimate με βλέπω.

Δεν γλίστρησε ούτε πόντο, από ένα σημείο και μετά έκανα επίτηδες δοκιμές σε φρεναρίσματα, επιταχύνσεις, αλλαγές πορείας και εκείνο ακάθεκτο. 'Όλα αυτά με μαξ 40χαω, παραπάνω δεν είχε νόημα εξάλλου. Είχα αγοράσει πριν 3 μέρες αλυσίδες, με βεβαιότητα μάλλον θα παραμείνουν στο κουτί τους
ας έχουν μια τέτοια 4άδα(4season) στο πίσω μέρος του μυαλού τους, θα εκπλαγούν ευχάριστα! Το μόνο που με έκοψε από περεταίρω ταρζανιές, ήταν η απόσταση από το έδαφος και ειδικά εκείνη του μπροστινού προφυλακτήρα.
skous έγραψε:kostis20 έγραψε:Προσυπογραφω!vagmann έγραψε:Σας είπα πως τα crossclimate 2 είναι πολύ καλύτερα από τα cross1(που ποτέ δε με πρόδοσαν)???Ωραίος.Και ένας φίλος με countryman έβαλε τα Goodyear all season και έχει εvθουσιαστει.Μενει Διόνυσο και τώρα με τα χιόνια μου έλεγε ότι ένιωθε λες και φόραγε χειμερινά.
Ούτε καν λαμπάκι ESP δεν άναψε στις συνθήκες της φώτο:
Στη διετία που δικαιούμαι αλλαγή μάλλον για ,crossclimate με βλέπω.
Και εμενα τα 2, εχοντας και 4χ4 στο κουγκα με εκαναν να σκεφτομαι οτι τσαμπα τα λεφτα για τις «αλυσιδες»… (βεβαια εννοειται οτι καποια στιγμη θα χρειαστουν).
Μετα δοκιμασα και τα χειμερινα dunlop στο taigo, και εκει ειπα wow….. πρωτη φορά με χειμερινά, δεν περίμενα επουδενί τοση καλη συμπεριφορά! Το μονο μου αγχος ηταν μην μπω στην τροχεια κανενος που εκανε ταρζανιες χωρις αλυσιδες/χειμερινά.
< >

Θυμήθηκε η Φοράδα να προστατέψει τον Λούη Νίκο; Μ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]