Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#359247 Αγοραζω πλεον Κορεατικες STARTER, εχουν την τρυπουλα για την εκτονωση και η δικια μου 62 αμπερωρια κοστισε 70 ευρω... με αναποδα τους πολους, λογω 2.24v, κομπακτ σε διαστασεις, ο χωρος στο οχημα ειναι απολυτα στριμωγμενος, λυσις ειναι να παει στο πορτμπαγκαζ για μεγαλυτερη. Οι gel ειναι οντως πολυ ακριβες αλλα τις χρησιμοπουν για τα οχηματα με το start -stop.
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#359253 Νασο ολες οι μπαταριες εχουν τρυπα για σωληνακι. Βρες μια με ιδια χωρητικοτητα και ρευμα εκκινησης ειναι οκ.

.
Άβαταρ μέλους
By nass
#359444 Ναι το διαπίστωσα στον τοπικό μας μπαταριά. Μου δίνει μία Winner (γνώμες ?) "US firm - made in Korea" μου λέει με τα σωστά χαρακτηριστικά €125 :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#359449 Η κορεάτικες είναι καλές και πάνω κάτω ίδιες γενικά μεταξύ τους.

< Note 3 >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#359462 Εχει σημασια και ο μπαταριας... εχω βολευτει με εναν στο Χαλανδρι που ειναι μπροστα δεξια απο την εκκλησια του Αγ. Νικολαου, εχει και χωρο για παρκιν εκει μπροστα του (πανω στον πεζοδρομο πλαι σε ενα μαναβικο...) πολυ καλο παιδι και εξυπηρετικος, να μου ξαναφορτησει οταν ξεμενε λογω ακινησιας του 2.24v.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#359472 Εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος από hankook και banner. Οι εργοστασιακές δεν βρίσκονται ή είναι σε πολλαπλάσιες τιμές.
Για μαγαζιά ο Κυριαζής είναι πολύ εξυπηρετικός (Θηβών) και ο τύπος στην λ. βουλιαγμένης (100). Έχω ψωνίσει και από τους 2 [ο 1ος μου τσέκαρε και δυναμό κλπ δωρεάν, ο δε 2ος πήγε με το μηχανάκι σπίτι μου και άλλαξε την μπατ. μόνος του, η γυναίκα μου απλά ξεκλείδωσε το αμάξι].
Άβαταρ μέλους
By dimviii
xenos έγραψε:Εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος από hankook

+1 αξιοπιστη Κορεατικη μπαταρια.
Στην Γαλατσιου όπως ανεβαινεις δεξια είναι ενας μπαταριας που τις εχει σε καλες τιμες.
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
nass έγραψε:Ναι το διαπίστωσα στον τοπικό μας μπαταριά. Μου δίνει μία Winner (γνώμες ?) "US firm - made in Korea" μου λέει με τα σωστά χαρακτηριστικά €125 :hmmm:

Προχώρα άφοβα...τέταρτος χρόνος που την φοράω,υπερευχαριστημένος!!!...ούτε κιχ....
Winner-Korean premium..62άρα,550 εκκίνησης,Ιανουάριος '13,80 ευρώ Κυριαζής(Θηβών)!!
Άβαταρ μέλους
By citastak
#361431 Προς κατόχους οχημάτων με start-stop.
Πόσο σας κρατάει η μπαταρία; Εμένα μου κράτησε λιγότερο από 2 χρόνια.. στον 1.5 χρόνο σταμάτησε να δουλεύει το Start-stop. Στη διετία άλλαξα τη μπαταρία γιατί δεν έδινε ικανοποιητικό ρεύμα εκκίνησης. Αλλάχθηκε μεν στην εγγύηση, αλλά αυτή τη δουλειά θα κάνουμε κάθε 2 χρόνια;
Volvo V40 με 2 μπαταρίες. Αλλάχτηκε η μεγάλη.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#361449 Ομοίως.
Άβαταρ μέλους
By citastak
xenos έγραψε:Ομοίως.

Γιατί; Όντως επιβαρύνει την μπαταρία (ή και άλλα συστήματα; ) Το έχετε επιβεβαιώσει και άλλοι;
Εγώ νομίζω ότι στην κίνηση κάνει δουλειά (μειώνει εκπομπές).
Άβαταρ μέλους
By xenos
citastak έγραψε:

Γιατί; Όντως επιβαρύνει την μπαταρία (ή και άλλα συστήματα; ) Το έχετε επιβεβαιώσει και άλλοι;

Εγώ έχω επηρεαστεί πολύ από κάτι τέτοια άρθρα που έχω διαβάσει. :oops:
Άβαταρ μέλους
By citastak
xenos έγραψε:
citastak έγραψε:

Εγώ έχω επηρεαστεί πολύ από κάτι τέτοια άρθρα που έχω διαβάσει. :oops:

Ενδιαφέρον, σε ευχαριστώ.
Πάντως για του λόγου το αληθές είδα μεγάλη διαφορά στο πως λειτουργεί το σύστημα του Nissan Note που νοίκιασα κάποια στιγμή με το Volvo Μου. Στο 1ο, μερικές φορές έμεινα με σβηστό κινητήρα σε σταμάτα/απότομο ξεκίνα. Κάτι που δεν έχει συμβεί στο 2ο αυτοκίνητο.