.
2006 Fiat Panda 1.2 4x4 Climbing LPG off road animal
< Note 3 >
2006 Fiat Panda 1.2 4x4 Climbing LPG off road animal
Για μαγαζιά ο Κυριαζής είναι πολύ εξυπηρετικός (Θηβών) και ο τύπος στην λ. βουλιαγμένης (100). Έχω ψωνίσει και από τους 2 [ο 1ος μου τσέκαρε και δυναμό κλπ δωρεάν, ο δε 2ος πήγε με το μηχανάκι σπίτι μου και άλλαξε την μπατ. μόνος του, η γυναίκα μου απλά ξεκλείδωσε το αμάξι].
xenos έγραψε:Εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος από hankook
+1 αξιοπιστη Κορεατικη μπαταρια.
Στην Γαλατσιου όπως ανεβαινεις δεξια είναι ενας μπαταριας που τις εχει σε καλες τιμες.
nass έγραψε:Ναι το διαπίστωσα στον τοπικό μας μπαταριά. Μου δίνει μία Winner (γνώμες ?) "US firm - made in Korea" μου λέει με τα σωστά χαρακτηριστικά €125
Προχώρα άφοβα...τέταρτος χρόνος που την φοράω,υπερευχαριστημένος!!!...ούτε κιχ....
Winner-Korean premium..62άρα,550 εκκίνησης,Ιανουάριος '13,80 ευρώ Κυριαζής(Θηβών)!!
η ημιμάθεια,αφήνει τη βλακεία πολύ πίσω...
Πόσο σας κρατάει η μπαταρία; Εμένα μου κράτησε λιγότερο από 2 χρόνια.. στον 1.5 χρόνο σταμάτησε να δουλεύει το Start-stop. Στη διετία άλλαξα τη μπαταρία γιατί δεν έδινε ικανοποιητικό ρεύμα εκκίνησης. Αλλάχθηκε μεν στην εγγύηση, αλλά αυτή τη δουλειά θα κάνουμε κάθε 2 χρόνια;
Volvo V40 με 2 μπαταρίες. Αλλάχτηκε η μεγάλη.
xenos έγραψε:Ομοίως.
Γιατί; Όντως επιβαρύνει την μπαταρία (ή και άλλα συστήματα; ) Το έχετε επιβεβαιώσει και άλλοι;
Εγώ νομίζω ότι στην κίνηση κάνει δουλειά (μειώνει εκπομπές).
citastak έγραψε:xenos έγραψε:Ομοίως.
Γιατί; Όντως επιβαρύνει την μπαταρία (ή και άλλα συστήματα; ) Το έχετε επιβεβαιώσει και άλλοι;
Εγώ έχω επηρεαστεί πολύ από κάτι τέτοια άρθρα που έχω διαβάσει.
xenos έγραψε:citastak έγραψε:xenos έγραψε:Ομοίως.
Εγώ έχω επηρεαστεί πολύ από κάτι τέτοια άρθρα που έχω διαβάσει.
Ενδιαφέρον, σε ευχαριστώ.
Πάντως για του λόγου το αληθές είδα μεγάλη διαφορά στο πως λειτουργεί το σύστημα του Nissan Note που νοίκιασα κάποια στιγμή με το Volvo Μου. Στο 1ο, μερικές φορές έμεινα με σβηστό κινητήρα σε σταμάτα/απότομο ξεκίνα. Κάτι που δεν έχει συμβεί στο 2ο αυτοκίνητο.