Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#50711 Τα Performance δεν ξέρω τι κάνουν αλλα τα Efficient Grip που φοραγε το Renault από το εργοστάσιο, ηταν πολυ κακά λάστιχα και η απόδοση τους στα 2 χρόνια ακριβώς επεσε κατακόρυφα :thumbsdown:
Μπορείς πάντως να κοιτάξεις αφου κοιτας Touring λαστιχάκι και τα Dunlop Bluresponse που γενικά απο οσο λενε ειναι καλα λαστιχακια σε ολες τις συνθήκες :)
Εγώ πάντως στα Primacy 3 θα εκλεινα

Ένα μικρό review μετά απο 1 χρόνο με τα Saver +.

Σε συγκριση με τα saver πολύ καλύτερα σε βρεγμένο. Με πολύ νερό σε υδρολισθιση, φρένα κτλ δεν αντιμετωπίζουν θέματα (τα τεσταρα και χθες που προσφερόταν η μέρα στην πλημμυρισμένη απο το νερό Λεωφ. Κηφισίας δίνοντας το βάπτισμα του πυρός και στα λασπωτηράκια που έβαλα :inlove: ), φρένα δεν αισθάνονται καλά σε πολυ γλυστερές επιφανειες όπως και με τα κρατήματα τους εχουν θεμα εκει (γενικά όταν ψιχαλίζει 2 λεπτά και κάνει αυτο το στρώμα γλίτσας θέλει πολυ προσοχή). Στεγνό είναι λιγο χειρότερα απο τα Saver αλλα εχω και μια κάπως κουλή παρατηρηση την οποία δε μπορώ να εξηγήσω :lol:
Σε ζέστη σαπουνιάζουν ελαχιστα και κρατανε-φρενάρουν πολυ καλά το ίδιο και όταν η θερμοκρασία πέφτει χαμηλά κάτω απο τους 10. Ειδικά δηλαδή οσο ανεβαίνει το θερμομετρο το ελαστικό δείχνει ολο και καλυτερο. Μεταξύ 15-25 όμως εχω παρατηρήσει ότι κάτι γίνεται. Δεν κραταν τοσο καλά? To Abs μπαινει λιγο παραπάνω? Μπορεί να ναι κι ιδέα μου αλλα εχω παρατηρήσει να συμβαίνει αυτο το πράγμα. Από θόρυβο ήσυχα λαστιχάκια και άνεση-κύλιση κυριολεκτικά πατάς σε αέρα (ότι πρέπει για το άνετο σεντανάκι μου :thumbsup: )
Αυτά.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#51037 Από τα Performance μέχρι τώρα δεν έχω παράπονο.
Και το καλοκαίρι μια χαρά κρατάγαν και τώρα με τη βροχή δεν υπήρχε κανένα θέμα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#52490 Μια χαρά εν τέλει τα Scorpion Verde του 2013. Είναι αρχές του 13 μάλιστα (6η βδομάδα) αλλά πραγματικά δεν μπορώ να διακρίνω καμία διαφορά σε σχέση με ένα εντελώς φρέσκο λάστιχο. Αναμενόμενο εξάλλου. Κατά τα άλλα για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο σημαντικό είναι το καλό λάστιχο στο αμάξι. Αμέσως έπεσε ο θόρυβος, εξαφανίστηκαν κάτι χαζομούτρα σε γλιστερές επιφάνειες και το βασικότερο εξαλύφθηκε ένα χαζοτρέμουλο που έφερναν τα παλιά στο τιμόνι σε ταχύτητες 120+. Για 575€, όσο βάζαμε παλιά κάτι 205/55/16, νομίζω είναι τρελό deal! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#56833 Τα PZero είναι το τελευταίο μοντέλο. Τα πλαϊνά είναι σχεδόν ίδια με των 050 και 001.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#56861 Μετα τα στροφιλικια και τις καμπές στην Αρκαδία εχω αρχίσει και αναθεωρώ την αποψη μου να πάω σε λαστιχο με ποιο μαλακό πλαϊνό...Τετοια αισθηση στιβαρότας που δίνουν τα potenza ακόμα και τελειωμένα...
Θα ψαξω και για Pzero να δω τιμές...
Άβαταρ μέλους
By italakias
kostis20 έγραψε:Ρε παιδια ποια είναι η διαφορά Pzero rosso και Pzero?
Σε σχέση με τα Potenza έχουν ποιο μαλακά πλαϊνά?

Τα rosso κανουν για μπερλινες ενω τα αλλα για καθαρα σπορτιβ οδηγηση.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#57350 Τα PZERO στη διασταση μου βγαίνουν μόνο σε RF ,οπότε άκυρο...
Καποιοι δεν έχετε βάλει τα Dunlop Sport maxx RT?Για πειτε εντυπώσεις?Μαγουλιάζουν?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#57355 Είναι εξαιρετικό λάστιχο, ειδικά τον πρώτο χρόνο, κρατούσαν... τρομακτικά! :lol:
Τώρα που πάλιωσαν λίγο, τα πίσω γλιστράνε κάπως, αλλά δεν τους φέρομαι και με μεγάλη... τρυφερότητα γενικώς!