Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#144719 Ναι φυσικά. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι αν πάρεις μεταχειρισμένο πίνακα είναι τα χιλιόμετρά του να είναι λιγότερα από αυτά που έχεις τώρα. Αν έχει περισσότερα, να προγραμματίσεις τα δικά σου πριν τον συνδέσεις. Το ίδιο έχω κάνει και στο δικό μου.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By antonis_
#144740 Το θελω
1ον ο προγραμματισμος πως γινεται? Απο pc?obd?...
2oν αν υπαρχει κανενα know how,diy...
Τελος παντων οδηγιες γιατι θελω να κανω εγω τν αλλαγη

.
Άβαταρ μέλους
By antonis_
antonis_ έγραψε:Το θελω
1ον ο προγραμματισμος πως γινεται? Απο pc?obd?...
2oν αν υπαρχει κανενα know how,diy...
Τελος παντων οδηγιες γιατι θελω να κανω εγω τν αλλαγη

.

Επισης οι ενδειξεις θα αλλαξουν?πχ η σταθμη λαδιου φαινεται αριστερα στην φωτο..κανονικα ειναι δεξια,ισως ειναι περιττα που τα ρωταω αλλα δεν ξερω τι μπορει να βρω μπροστα μου
Με τα καλωδια μηπς υπαρχει αλλη συνδεσμολογια?

.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#144747 Δεν χρειάζεται κανένας επαναπρογραμματισμος, εφόσον τα χιλιόμετρα του καινούριου είναι λιγοτερα. Στο δικό μου (μοντέλο 2005, pre facelift) ήταν plug and play.

Κάτω αριστερά είναι η θερμοκρασία λαδιου, η στάθμη εξακολουθεί να είναι δεξιά.
Άβαταρ μέλους
By antonis_
#144752 Δηλαδη βγαζω ξεκουμπωνω-κουμπωνω και τελειωσε?
Για τα χιλιομετρα οπως το λες καταλαβαινω οτι αν εχει λιγοτερα το καντραν θα δειξει τα δικα μου μονο του.
ευτυχως εχω μπολικα απο αυτα
Λαθος καταλαβα?
Απο εργαλεια χρειαζεται κατι ιδιαιτερο?
Απλα πριν το παρω να ξερω πανω κατω τι θα αντιμετωπισω.

.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#144759 Σωστά κατάλαβες. Από εργαλεία χρειάζεσαι δυο μακριά κατσαβίδια που να χωράνε στις δύο τρύπες που έχει ο πίνακας στο κάτω μέρος του.
Άβαταρ μέλους
By antonis_
#144764 Aλλη ερώτηση ,κουρασα ξερω,αλλα.. :help:
Λιγο που είδα ελλάδα πρεπει να παίζουμε γύρω στο 100αρικο απο τιμη.
Βρηκα σε ebay με τα μισα λεφτα και γράφει και μίλια το ταχύμετρο :s_biggrin ,λες να χω θέμα?
Άβαταρ μέλους
By xenos
#145037 Πως θα τα πάρεις από ebay να μας πεις πρώτα. :hmmm: Ζεις στο εξωτερικό;
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#145042 Παιδιά καλησπέρα. Μου ακούγεται ένας ήχος (σφύριγμα) από τον κινητήρα εν κινήσει με ταχύτητα μέσα. Τι μπορεί να είναι; Το αυτοκίνητο είναι ford focus mk2.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#145098 Από τον κινητήρα, τη μετάδοση, τους άξονες, τις ρόδες ή απλά κάπου κάτω από το καπώ;
Ακούγεται και χωρίς ταχύτητα; Με ταχύτητα αλλά πατημένο συμπλέκτη;
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#145507 Τελικά το πήγα σήμερα για το ούτως άλλως ετήσιο service και η διάγνωση ήταν η εξής: Στο παρελθόν από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη προφανώς μιας και το αυτοκίνητο το αγόρασα πριν τέσσερις ημέρες συμπληρώθηκαν υγρά τιμονιού. Δηλαδή μου είπαν ότι το τιμόνι είχε μέσα υπερβολικά υγρά σαν κάποιος να ήθελε να συμπληρώσει π.χ υγρό για υαλοκαθαριστήρες και αντί γι΄αυτό το έβαλε στα υγρά τιμονιού. Μου είπαν ότι το καθάρισαν όσο μπορούσαν, να το παρακολουθήσω για κανά δεκαήμερο και αν μου ξαναεμφανίσει αυτό το σφύριγμα να το πάω για αλλαγή υγρών τιμονιού. Τι να πω ρε γαμώτο στο test drive που του είχα κάνει και την πρώτη ημέρα που το οδήγησα δεν ακουγόταν τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By antonis_
#146035 Καλησπερεεες....
Ερωτηση: εχω ενα θεμα(η νομιζω οτι εχω) με τν πηγη του αυτοκινητου.
και εξηγουμαι:η εργοστασιακη πηγη μετα απο 11χρονια πηρε ποδι διοτι ξαφνικα δεν επιανε τιποτα απολυτως οποτε και επελεγη μια kenwood.
Στο χρονο ακριβως σταματαει να διαβαζει το usb,παω εκει που το πηρα,μεσα στην εγγυηση μου βαζει ενα pioneer.
Στα 2χρονια ακριβως το ιδιο πραγμα.
Λετε να χω κανα θεμα με τα ρευματα του αυτοκινητου?με θερμοκρασιες πισω απο την κονσολα?
Εχει νοημα να κανω καμια γειωση μεσα στο σταβλο των 75αλογων?

.
Άβαταρ μέλους
By leonp
#146139 Βαρύ είναι αν το usb έχει μπρελόκ με κλειδιά. :)

Το cd χαλάει μετά από χρόνια.
Το usb παίζει για πάντα.