Anonymous Founder έγραψε:Κι εγώ πολύ ευχαριστημένος με τα PZ4, είναι το μοναδικό λάστιχο που και καλό κράτημα έχει και έχει μακροημερεύσει στην 1 (βοηθάει βέβαια πως πλέον το οδηγεί η γυναίκα μου!)
Οταν λες μακροημερεύσει ?

Anonymous Founder έγραψε:Κι εγώ πολύ ευχαριστημένος με τα PZ4, είναι το μοναδικό λάστιχο που και καλό κράτημα έχει και έχει μακροημερεύσει στην 1 (βοηθάει βέβαια πως πλέον το οδηγεί η γυναίκα μου!)

Anonymous Founder έγραψε:2.5 χρόνια και είναι μια χαρά.

Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχω δοκιμάσει Bridgestone ή άλλη φθηνότερη μάρκα, ενώ αποφεύγω να αγοράζω με δικά μου λεφτά Michelin και Continental. H πρώτη είναι πάντα ακριβότερη, η δεύτερη είναι ακριβότερη και απέχει από τους αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, άρα δεν θα της πω και μπράβο αγοράζοντας τα ελαστικά της.
Deleted User 1 έγραψε:το νέο Goodyear Eagle F1 supersport που λένε είναι ισάξιο του PS4s
Deleted User 1 έγραψε:Σε 18" τα PZ4 είναι σχεδόν μονόδρομος εάν κάποιος θέλει τη χρυσή τομή μεταξύ αντοχής και απόδοσης. Στις 19" όλοι πίνουν νερό στο όνομα του PS4s τόσο που είμαι σχεδόν αποφασισμένος να τα βάλω στην επόμενη αλλαγή μόνο και μόνο για να μου φύγει η περιέργεια κι ας θεωρώ τα Μισελίν υπερεκτιμημένα. Σίγα σιγά έχει αρχίσει να ακούγεται πολύ και το νέο Goodyear Eagle F1 supersport που λένε είναι ισάξιο του PS4s.
Εγώ παραμένω ευχαριστημένος με το PZ4 πάντως κυρίως σε θέματα αντοχής που θεωρώ τα Pirelli γενικώς ότι καλύτερο. Επίσης αν και παλαιότερο μοντέλο παραμένουν τα πιο ήσυχα και με διαφορά όντας στα 68db όταν τα άλλα είναι στα 71-72db.
opc έγραψε:Υπάρχει καποιος που να εχει δοκιμάσει τα hankook s1 evo2 (k117).Τα φοράω σε 225/45/18. Είναι εξαιρετικά.
Διασταση 225/45/17.
Ειχα τα v12 (k110) και τα v12 evo(k120) και δςν ειχα κάποιο σημαντικό παράπονο.
Το ξερω πως εχουν βγει τα s1 evo3 αλλα φίλος μου δινει τα s1 evo2 σε αρκετα ανταγωνιστικη τιμη...
.
dimviii έγραψε:https://www.pirelli.com/global/en-ww/road/it-is-all-a-matter-of-labelling
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]