Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#615815 Κι εγώ πολύ ευχαριστημένος με τα PZ4, είναι το μοναδικό λάστιχο που και καλό κράτημα έχει και έχει μακροημερεύσει στην 1 (βοηθάει βέβαια πως πλέον το οδηγεί η γυναίκα μου! :lol: )
Άβαταρ μέλους
By elteo
#615816 :hmmm:

Αμφιταλαντεύομαι ...

PΖ4 vs AS5 vs PS4

Σκέπτομαι τα πιρελια. Έχουμε θόρυβο κύλισης και λοιπά σπεκς βαθμολογίες; Γενικά κάποιο site που τα βαθμολογεί;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#615821 Τα δικά μου είναι στα 68db και όταν έψαχνα ήταν μακράν τα πιο ήσυχα κι αυτό φάνηκε και στο δρόμο. Απλά τα δικά μου είναι Audi homologated έκδοση και είναι 2-3db πιο ήσυχα από τα χωρίς ομολογκασιόν.
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
Deleted User 1 έγραψε:Τα δικά μου είναι στα 68db και όταν έψαχνα ήταν μακράν τα πιο ήσυχα κι αυτό φάνηκε και στο δρόμο. Απλά τα δικά μου είναι Audi homologated έκδοση και είναι 2-3db πιο ήσυχα από τα χωρίς ομολογκασιόν.

Στο Ραβ4? είσαι ευχαριστημένος?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#615840 Απόλυτα. Αλλά ψάχνομαι για χειμερινά. Θες να μας πεις τις εμπειρίες σου?
Άβαταρ μέλους
By dimik
elteo έγραψε:o dimik παραπάνω τα πρότεινε και είπε ότι βγαίνουν.
https://www.skroutz.gr/s/20236247/Pirel ... +225-45-17
Αυτά είδα κι εγώ γιατί έψαχνε ο αδερφός μου για το Σιροκο και μου έκανε εντύπωση η τιμή.

< >
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
Deleted User 1 έγραψε:Απόλυτα. Αλλά ψάχνομαι για χειμερινά. Θες να μας πεις τις εμπειρίες σου?

Όποιο και να παρεις θα μεινεις ευχαριστημένος εαν γράφει M+S
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimik έγραψε:Ωραίο, βεντουζάτο με σκληρά πλαινά μεν άνετο στις ανωμαλίες δε.
Δουλεύει πολύ καλά και κρύο.

Δοκιμάστικε σε όλες τις συνθήκες +φρενάρισμα πανικού λόγω ατυχήματος μπροστά με απόλυτη επιτυχία.
Νομίζω το προτιμώ από το PS4 καθώς δίνει μικρότερες κλίσεις στις στροφές λόγω πλαϊνού και το βρήκα πιο άνετο στην καθημερινότητα συν οτι είναι και φθηνότερο.

Πολύ ωραίο και το rim protection του

Ωραία! :thumbsup:

Deleted User 1 έγραψε:Αν όχι κορυφαία, σίγουρα πολύ κοντά.

Σύμφωνα με τεστ είναι τα κορυφαία στην κατηγορία από άποψη πρόσφυσης. :s_gamer

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι βγαίνουν μόνο σε μεγάλες διαστάσεις, σε αντίθεση με τα PS4.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#617997 The TRUTH About Winter, All Season and Summer Tires ❄ Tested at 0c, 2c, 6c, 10c, 15c

Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#622123 Μια χαρά βαστάνε απ΄ ότι φαίνεται τα PZ4 μετά από 16.000χλμ. Βάσει αυτού που είδα στο μπρος-πίσω που τους έκανα προχθές λογικά θα βγάλουν άλλα τόσα χλμ, επίδοση που τη βρίσκω αξιοπρεπέστατη για τη χρήση του αυτοκινήτου.

Μπροστά:

Εικόνα

Πίσω:

Εικόνα

Αρκετά εντυπωσιακό επίσης το γεγονός ότι οι ζάντες (Ronal) έχουν διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση παρόλο το ξύλο που έχουν φάει. Έχουν σημάδια από καλά χτυπήματα κυρίως εσωτερικά και λείπουν και κάτι κομματάκια απ' το rim protection αλλά παραμένουν ολόισιες.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#626402 Specs:
Seat Leon 1.8 Tsi 180ps 3/18
225/40/18 92Y
Μετά από 42.300km με τα Bridgestone potenza s001 αλλάχθηκαν πριν μια εβδομάδα με τα Pirelli pzero pz4.
Πρώτες εντυπώσεις μετά από 140km πολύ πιο ήσυχο και πιο μαλακό (αναμενόμενο).Για τα χιλιόμετρα που με έβγαλαν τα s001 ευχαριστημένος με αρκετό ξύλο και αρκετα ταξίδια στην βόρεια Ελλάδα.
Οι ζάντες ακριβώς τα ίδια με του Stefan.
Εικόνα

Εικόνα