Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
PeterPan έγραψε:
Arrow έγραψε:
PeterPan έγραψε:
Arrow έγραψε:
PeterPan έγραψε:[quote="italakias"]
Ισως να δοκιμαζες και τα Νοκιαν .

nokian μακρυά κ αγαπημένοι :lol:
έχω ένα φίλο που ακόμη τα θυμάται :lol:

Πολύ σωστός ο φίλος,τι να κάνει και η νοκιαν στα χειμερινά όταν υπάρχει η dunlop

I just used my Surface Pro

Βασικά λαμβάνοντας ως γνώμονα την ADAC και επιλέγοντας πχ τη διάσταση 205/55/16 καταλήγουμε σε αυτό το συμπέρασμα... :iconcool:

http://www.adac.de/infotestrat/tests/re ... geId=31821

Η Dunlop 3η, η Nokian 5η. Οι επιδόσεις είναι εφάμιλλες...

Βασικά ό,τι αρέσει στον καθένα από ένα σημείο κ πέρα... Οι διαφορές δεν είναι κ τεράστιες...

Από άλλο φορέα-περιοδικό φετινό τεστ: http://www.autozeitung.de/sites/default ... abelle.pdf

Είναι από το εξής περιοδικό, πολύ αναλυτικό τεστ. http://www.autozeitung.de/winterreifentest

Στους 450 βαθμούς, 380 και 385 βαθμοί αντίστοιχα. Δλδ επιδόσεις εφάμιλλες...

Όλο αυτό για να μη πεις ότι έβγαλες τα nokian μακριά και αγαπημένοι και ο φίλος σου ακόμα τα θυμάται...ένα απλό συγγνώμη αρκούσε,δεν είμαστε θηρία εδώ μέσα

νόκιαν δεν ειχα ποτε :lol: :yahoo:

νόκιαν είχε ένα παλικάρι συμφοιτητής μου κ είχε κάνει το 147 φόρμουλα [/quote]

Α τώρα φταίει ο συμφοιτητής,όχι τα λάστιχα...το κουρασες,αντίο

Άβαταρ μέλους
By mirage
#32249 Δλδ η 147 απεκτησε επιδοσεις φορμουλας με τα Νοκιαν;. Καλο ακουγεται

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#32259 Πάντως και εγω δεν άκουγα κανεναν ενθουσιασμένο με τα Nokian .Eλαχιστοι τα έβαζαν.Εγω δεν τα έχω δοκιμάσει.Μονο Dunlop &Continental σε χειμερινα έχω οδηγήσει.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#32357 θυμάμαι επίσης κ έναν άλλο φίλο που κάναμε παρέα στο πανεπιστήμιο (δεν τα είχα βάλει εγώ arrow, φίλος είπα, αλλιώς θα είχα φορέσει 25 τετράδες λάστιχα μέχρι τα 29 μου :lol: ) κ ο οποίος είχε πάρει golf 1,6 fsi με turanza. Αυτός ήταν κ λίγο ανήσυχος κ δεν ήταν ευχαριστημένος ούτε με τα αυτοκόλλητα στο πορτ παγκάζ, τα οποία κάθε 2μηνο τα έβαζε κ τα έβγαζε :lol: Εν τέλει πήγε κ άλλαξε τα turanza με το "βροχολάστιχο" :lol: , τα φόρεσε μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα, πέρασε ο χειμώνας κ τα ξαναάλλαξε :lol: Δε θυμάμαι τί έβαλε όμως μετά... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#32367 :help: :help: Γνωρίζουμε κάποιο βουλκανιζατέρ κοντά στο νοσοκομείο Σωτηρία (Λ. Μεσογείων, Παπάγου);

edit: never mind, το φόρτωσε η οδική.

Καμία πρόταση για ελαστικά για 451 smart (passion, 175/55/15); Σκέφτομαι τα continental.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#32513 Οσον αφορα τα σμαρτακια θα το πω για πρωτη και τελευταια φορα και οποιος θελει με ακουει.
Κοντινενταλ και μονο κοντινενταλ. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By tzs
billakos έγραψε:@ tzs
Σωστή η επιλογή σου για τα Cinturato P7 της Pirelli , άσε τους γκουρού του πληκτρολογίου με τις ιδιαιτερότητες τους…

Το αυτοκίνητο είναι focus 1.6lt του 2006.
Από 'μαμά' φορούσε κάτι Pirelli σε 205/55/16 από τα οποία δεν είχα μείνει και πολύ ευχαριστημένο (τα P6-P7 πρέπει να ήταν, δεν θυμάμαι, προφανώς όχι Cinturato, μιας και βγήκανε αργότερα)
Στην πρώτη αλλαγή έβαλα Michelin Exalto 2 και είναι εμφανώς much better σε όλους τους τομείς!! Ευχαριστήθηκα πραγματικά το αυτοκίνητο μετά την αλλαγή.
Για αυτό το φοβάμαι λιγάκι το Pirelli.
Θεωρώ ότι το Cinturato δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με το Pirelli που φορούσα εγώ, αλλά η 'κακή ανάμνηση' παραμένει και με κρατάει λιγάκι.
Από την άλλη το PS3 ίσως είναι too much σε δείκτη W.
Anyway, θα δείξει τι θα αποφασίσω σε λίγες μέρες...
Μόλις κάνω την αλλαγή θα σας πω και τις πρώτες εντυπώσεις
Άβαταρ μέλους
By billakos
#32632 @ tzs
Απόλυτα κατανοητοί οι ενδοιασμοί σου, εναλλακτικά δες και το Primacy 3 (δίνει προσφορές η Michelin μέχρι τέλος Νοεμβρίου).
Άβαταρ μέλους
By mirage
#32635 Το Pilot Sport 3 δεν βγαινει καν σε 205/55/16.

Άβαταρ μέλους
By italakias
mirage έγραψε:Το Pilot Sport 3 δεν βγαινει καν σε 205/55/16.

Ειναι προφανες οτι δεν εχεις επαφη με το αντικειμενο.
Το συγκεκριμενο λαστιχο εδω και ενα χρονο βγαινει και σε 195-50-15
Στα λεω αυτα γιατι εχω βουλκανιζατερ και ξερω πολλα περισσοτερα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#32647 Αφου θελει 205/55/16. Αν θελει 195/50/15 φυσικα και βγαινει. Σε 55αρι προφιλ δεν βγαινει σε καμια διασταση.

Άβαταρ μέλους
By italakias
mirage έγραψε:Αφου θελει 205/55/16. Αν θελει 195/50/15 φυσικα και βγαινει. Σε 55αρι προφιλ δεν βγαινει σε καμια διασταση.

Η διασταση 205-55-16 ειναι απο τις πιο κινησημες διαστασεις στην αγορα.
Αλιμονο να μην εβγαινε,εδω βγαινει το ενερτζι.
http://www.skroutz.gr/c/578/elastika.html?keyphrase=michelin+pilot+sport+3