g8777 έγραψε:Ο theo τι φταίει όμως να ξεπαγιαζει χειμωνιάτικο μέσα στο αγιαζι 57 κιλά άνθρωπος;Αν αναφέρεσαι σε μένα πέφτεις πολύ έξω :Ρ
.
g8777 έγραψε:Ο theo τι φταίει όμως να ξεπαγιαζει χειμωνιάτικο μέσα στο αγιαζι 57 κιλά άνθρωπος;Αν αναφέρεσαι σε μένα πέφτεις πολύ έξω :Ρ
Scotch έγραψε:rocsta έγραψε:Scotch έγραψε:Off topic: ο φίλος φοράει Dunlop Grandtrek ST20.
Bάλτον να κατέβει να γελάσουμε. Πλασάρονται ως all season πάντως, ίσως το πέλμα κάνει για χαμηλές θερμοκρασίες. Έχουν και sipes για να διώχνουν το χιόνι, αλλά όχι έντονα όπως τα αμειγώς χειμερινά.
Πάντως σε μια στροφή κατάφερε να το διπλώσει (έφυγε το πίσω μέρος, που ήταν άνευ πανιών) και σκόρπισε ρίγη συγκινήσεως.
< >
Scotch έγραψε:Μια μικρή απογοήτευση οι κουβέρτες.
1) Δεν μου ενέπνεαν ιδιαίτερη σιγουριά, σε γενικές γραμμές.
2) Στα πρώτα 10 km έφεραν ήδη εμφανή σημάδια φθοράς. Μάζευαν κομμάτια χιονιού/πάγου μεταξύ ελαστικού και κουβέρτας, τα οποία την έσκιζαν από μέσα.
3) Κάθε τόσο σταματούσα να τσεκάρω ότι όλα ήταν στη θέση τους, μιας και υπήρχε η τάση να φύγουν.
4) Στο τελευταίο δύσκολο ανηφορικό κομμάτι, όπου δεν τολμούσα να σταματήσω να τσεκάρω, η μία τα κατάφερε. Από το pajero έφυγαν στο σημείο εκείνο και οι δύο που φορούσε, τις οποίες μάζεψα μιας και είχα την τύχη να ακολουθώ. Τη δική μου όμως, την αποχαιρέτησα.
Μου φαίνεται τελικά πως ένα σετ χειμερινά είναι η καλύτερη (και πιο ακριβή) λύση.
< >

kyr80 έγραψε:Σε 2 τόνους+ αμάξι δύσκολα να αντέξουν οι κουβέρτες.
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]