Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By otso
dimik έγραψε:ιδέα δεν έχω, έτσι το αγόρασα.

καλό το πληκτρολόγιο?

ειναι λεντ; εχουν ψυκτρα απο πισω; η ειναι μουφοξενον με μπαλαστ;

καποιοι φτασαν να περνουν πριμιουμ και δεν ξερουν τι φωτα εχει απανω το τουτου τους .
ευτυχισμενοι ανθρωποι , καλοφαγαδες , καλοζωισμενοι .
τις λαμπες τις αλλαζεις σε συνεργειο;
βαλε και μια φωτο απο τα εργαλεια που κουβαλας μαζι σου στο αυτοκινητο.

το πληκτρολογιο ειναι πολυ καλο , αλλα οχι αυτο που θελαμε , ειναι λιγο πιο ψηλα τα πληκτρα και οχι τοσο χαμηλου προφιλ οπως του επαγγελματικου λαπτοπ . στο λαπτοπ ισα που χαιδευεις και γραφουν , η διαδρομη ειναι ελαχιστη , διευκολυνει στην γρηγορη πληκτρολογιση .
ρωτησα και εγω τους εργατες του πνευματος , για συμβουλες καθως τα βλεπω μονο απο φωτο αλλα κολοκυθια.
αμα μεταναστευσω που θα κρυφτεις;
Άβαταρ μέλους
By dimik
#382874 Aυτή είναι η λάμπα μου, LED δεν είναι;

Εικόνα

@otso έχω σταματήσει να ασχολούμαι με πράγματα άνευ ουσίας που μόνο άγχος προσφέρουν, λάμπες αλλάζω μόνος μου όμως έτσι για το χαβαλέ. :svivhaha:

Εργαλεία δεν κουναλάω, ότι είχε από το εργοστάσιο μόνο.
Άβαταρ μέλους
By otso
#382913 LED ειναι , απο πισω τι ψυκτρα εχει; μαρκα βατ; επειδη απο οτι εχω ακουσει εχουν θεμα ψυξης και καιγονται . φωτιζουν καλα; θαμπωνουν τους απεναντι; μικρη η μεγαλη σκαλα;
με το τσιγκελι στα βγαζουμε .
αντε και χρειαζομαι λαμπες .
Άβαταρ μέλους
By dimik
#382923 Δεν ξέρω τίποτα από αυτά που ρωτάς, έτσι το αγόρασα :lol:

Δεν στραβώνουν από ότι μου έχουν πει, μικρή σκάλα, φωτίζει πολύ καλά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
otso έγραψε:LED ειναι , απο πισω τι ψυκτρα εχει; μαρκα βατ; επειδη απο οτι εχω ακουσει εχουν θεμα ψυξης και καιγονται . φωτιζουν καλα; θαμπωνουν τους απεναντι; μικρη η μεγαλη σκαλα;
με το τσιγκελι στα βγαζουμε .
αντε και χρειαζομαι λαμπες .

Επειδή κι εγώ έψαχνα τις LED μια μέρα για να βάλω στην μηχανή, υπάρχουν και με ψύκτρες, αλλά και χωρίς αυτές σε παρόμοια watt. Αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς πρέπει ν' αγοράσει κάποιος και αν τα lumen που διαφημίζουν πως έχουν, είναι όντως κανονικά ή κινέζικα...
Θέλει διάβασμα και ψάξιμο η ιστορία.
Βλέπω πάντως πως τα xenon kit πια έχουν ψιλοπεθάνει και όλοι ασχολούνται με τα LED.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#382942 Πάντως το δικό μου πέρασε ΚΤΕΟ κανονικά και τα φώτα τα ελέγχουν σε ότι αφορά την δέσμη.
Στο γκολφ πχ μου είχαν κάνει παρατήρηση για το 1 φανάρι γιατί είχε σπάσει η βάση και δεν φωτιζε σωστά όταν είχα χτυπήσει ένα Mitsubishi Mirage από πίσω

< >
Άβαταρ μέλους
By JimClark
popolaros έγραψε:για 90 ευρω θα τα πρότεινες ;

Εγώ θα πω ναι (μακάρι να ήξερα οτι θα έχουν ομως αντοχή στο χρόνο)

Τα μαμά φώτα του φιέστα ήταν απλώς ανεπαρκή. Τώρα όχι. Κάθε άλλο, με λιγότερες σκοτεινές περιοχές και μεγάλη σκάλα τουλάχιστο 2 φορές πιο δυνατή από όσο θυμάμαι.

θα επανέρθω σε συνθήκες βροχής και ομίχλης
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
popolaros έγραψε:Και αν του κρατήσουν παραπάνω;

< >

Ας πάει να ανάψει μια λαμπάδα εκεί στον προφήτη Ηλία στην Πυλαία.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Pitt έγραψε:Κάηκε η μία λάμπα από τα μεσαία φώτα και είμαι ανάμεσα στις

OSRAM NIGHT BREAKER UNLIMITED H7/55W και στις
HELLA, PowerLight H7/55W +90%

Τις έχει δοκιμάσει κανείς; Τις αγοράζουμε ή και γι' αυτές μαλώνει ο Bayern7;

Pitt έγραψε:Too late! Πήρα τις Hella.

Για να δούμε τι βιολί βαράνε...

Αυτά τα έγραψα πέρσι τον Ιούνιο. Σήμερα κάηκε η μία από τις δύο. Κράτησε 297 ημέρες, ούτε 10 μήνες δηλαδή.
Ομολογώ ότι δεν ενθουσιάστηκα με τον χρόνο ζωής της, ακόμη κι αν είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές της.

Ευτυχώς προνόησα και πριν λίγο καιρό αγόρασα σε lighting deal (~14€ το ζεύγος) και τις Osram για να βρίσκονται.
Για να δούμε τι ψάρια πιάνουν κι αυτές. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By xenos
#383283 Βγαίνουν Η7 σε led; :hmmm: Από φωτεινότητα τι λένε; Καλύτερες; Χειρότερες; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
xenos έγραψε:Βγαίνουν Η7 σε led; :hmmm: Από φωτεινότητα τι λένε; Καλύτερες; Χειρότερες; :hmmm:

Αν συγκρίνω τις δικές μου Led φωτίζουν σαφώς καλύτερα

Βλέπω η Philips έχει βγάλει πράμα

http://www.philips.com.my/c-m-au/car-li ... -grid-icon

επίσης ο ρώσος παρακάτω φαίνεται να εντυπωσιάστηκε με αυτές :hmmm:

edit: και ο μάστορας εδώ καλά λόγια λέει http://www.toyotanation.com/forum/61-ta ... eview.html