Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#491703 225/255 εχουμε εμεις σε μαμα αυτοκινητο, Federal 595RSR. Καλο all around, δεν ειναι 888R ουτε Nankang AR-1. Σαφως φτηνοτερο ομως απο ολα αυτα.
Nankang NS2R και Ad08R δεν γνωριζω τι λενε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#491705 +1 για τα federal 595 rsr ,πολυ τιμιο ελαστικο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Μάλιστα.

Δε ξέρω τελικά αν αξίζει να πάρει κάποιος ζάντες/λάστιχα αν είναι ίδια χρήματα με τα AD08R. :hmmm:

tτι θελεις να πεις,δεν καταλαβα.

Θα το εξηγήσω καλύτερα.

Σκέφτομαι να πάρω ένα σετ ζαντολαστιχα με σεμι για trackdays, αλλά δε ξέρω αν τελικά αξίζουν 600 ευρώ για ζάντες και 800 για λάστιχα γιατί στην ουσία ίδιο θα σου κοστίσει το να αλλάξεις πάλι τα ίδια λάστιχα (ad08r για παράδειγμα) και δε ξέρω πόσο παραπάνω θα δώσει σε χρόνο ένα r888 ή τα federal από το ad08r.

Έχεις εικόνα?

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#491748 οι 2η 4αδα ζαντες μαμα εβο Χ υπολογισε κανα 400αρι.
τα 888 ,τα μισλεν καπ, τα πιρελλια τροφεο,δεν εχουν σχεση με τα ελαστικα που προαναφερες,Σαφως ταχυτερα στην πιστα.
απο το ζαντα/ξεζαντα οι ζαντες θα γινουν ρδελο.
Εαν μπαινεις με τα πολιτικα σου ελαστικα στα Μεγαρα,θα τελειωσουν γρηγορα,και δεν θα εχεις σωστα ελαστικα για το δρομο.
Για 400 ευρω εχεις πολυ παραπανω οφελος.
Τα πολιτικα σου ελαστικα θα βγαζουν 10-15κ χλμ ευκολα,αναλογα τη χρηση και 20 και ισως παραπανω.Εαν μπαινεις με αυτα τα ελαστικα και πιστα,μπορει να βγαλουν και 5κ χλμ και να θελουν αλλαγμα.
Η 2η 4αδα ζαντες πουλιεται και παιρνεις τα χρηματα σου πισω.

εντιτ ξεχασα να αναφερω την πολυ μεγαλυτερη διαρκεια μεσα στην πιστα που θα εχεις με ενα 888 σε σχεση με τα νεοβα.
Δοκιμασμενο το 888 στα βαρια εβο,και ειναι αξιοσημειωτη η πολυ μεγαλη διαρκεια του.Μια απο τα ιδια και στις Σερρες.
Θα βγαζεις πανω απο 6-8 επισκεψεις των 30 γυρων με τα 888.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#491752 Νικο εχει συγγενης 17αρια bbs απο 9αρι αν ενδιαφερεσαι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#491756 φοραει 18 χ 8,5 ζαντα το Χαρι
το 9αρι φοραει 17 χ 8
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:οι 2η 4αδα ζαντες μαμα εβο Χ υπολογισε κανα 400αρι.
τα 888 ,τα μισλεν καπ, τα πιρελλια τροφεο,δεν εχουν σχεση με τα ελαστικα που προαναφερες,Σαφως ταχυτερα στην πιστα.
απο το ζαντα/ξεζαντα οι ζαντες θα γινουν ρδελο.
Εαν μπαινεις με τα πολιτικα σου ελαστικα στα Μεγαρα,θα τελειωσουν γρηγορα,και δεν θα εχεις σωστα ελαστικα για το δρομο.
Για 400 ευρω εχεις πολυ παραπανω οφελος.
Τα πολιτικα σου ελαστικα θα βγαζουν 10-15κ χλμ ευκολα,αναλογα τη χρηση και 20 και ισως παραπανω.Εαν μπαινεις με αυτα τα ελαστικα και πιστα,μπορει να βγαλουν και 5κ χλμ και να θελουν αλλαγμα.
Η 2η 4αδα ζαντες πουλιεται και παιρνεις τα χρηματα σου πισω.

εντιτ ξεχασα να αναφερω την πολυ μεγαλυτερη διαρκεια μεσα στην πιστα που θα εχεις με ενα 888 σε σχεση με τα νεοβα.
Δοκιμασμενο το 888 στα βαρια εβο,και ειναι αξιοσημειωτη η πολυ μεγαλη διαρκεια του.Μια απο τα ιδια και στις Σερρες.
Θα βγαζεις πανω απο 6-8 επισκεψεις των 30 γυρων με τα 888.

Σωστό.

Πουλάει ένας ένα σετ 18αρια ίδια με τα δικά μου αλλά 600 ευρώ, άστο θα βρούμε αργότερα.

Δε βιάζομαι.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#491760 εχει ο φιλος μου τις μαμα απο το Χαρι του.Πιστευω ενα 400 αρι θα τις δωσει.
Τις εχω στην αποθηκη μου, μεσα στα κουτια απο τις advan rg που αγορασε.Πρεπει να εχουν κανει γυρω στα 5κ με 7κ χλμ απο καινουριες.Ειναι αγρατζουνιστες.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:εχει ο φιλος μου τις μαμα απο το Χαρι του.Πιστευω ενα 400 αρι θα τις δωσει.
Τις εχω στην αποθηκη μου, μεσα στα κουτια απο τις advan rg που αγορασε.Πρεπει να εχουν κανει γυρω στα 5κ με 7κ χλμ απο καινουριες.Ειναι αγρατζουνιστες.

Τέλεια. :)

Κάνε κονε. :)

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#491769 τον πηρα τηλ,ειπε οκ στα 400.
παλι ακριβα θα αγορασεις ρε γμενε. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:τον πηρα τηλ,ειπε οκ στα 400.
παλι ακριβα θα αγορασεις ρε γμενε. :shifty:

:metalo:

Πάμε πίσω τώρα στη συζήτηση για σέμι.

Ξέρετε κανένα site να χαζέψουμε τιμές?

Οπότε όπως λέει και ο timkoul παίζουν τα Federal 595RSR, 888R, Nankang AR-1, Nankang NS2R. :hmmm:

Τα AD08R δεν είναι σέμι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#491777 Νικο θα εψαχνα για 888.Δεν ειναι πιρελομισλεν σε χρονο,αλλα ειναι αρκετα φθηνοτερο,και το κυριοτερο διαρκεια.Το βρισκεις,ευκολα(σημαντικο αυτο γιατι μπορει να χρειασθεις 1 τεμαχιο),τα βρισκεις και μεταχειρω σχετικα ευκολα.
Ψαξε για αγγελιες.Πολλες φορες μπορεις να βρεις ευκαιριες που εχουν κανει 1-2 τρακντευ,στο 90%του πελματος,και -30-40% στην τιμη.
ο εχων υπομονη και ψαχνει αμοιβεται.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#491780 oi Θεσσαλονικεις τον γνωριζουν? πολυ καλη τιμη στα 640 ευρω η 4αδα,εαν ειναι σε σωστη ημερομηνια.Με ενα προχειρο ψαξιμο η 4αδα στα 245-40-18 παιζει στα 900-1000 ευρω.
https://www.car.gr/parts/view/8746205/
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:oi Θεσσαλονικεις τον γνωριζουν? πολυ καλη τιμη στα 640 ευρω η 4αδα,εαν ειναι σε σωστη ημερομηνια.Με ενα προχειρο ψαξιμο η 4αδα στα 245-40-18 παιζει στα 900-1000 ευρω.
https://www.car.gr/parts/view/8746205/

Τα είδα χθες αυτά.

Κουφή τιμή.

Θα πάρω να ρωτήσω αύριο.

< >