Nankang NS2R και Ad08R δεν γνωριζω τι λενε.

"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti

dimviii έγραψε:Nikos! έγραψε:
Μάλιστα.
Δε ξέρω τελικά αν αξίζει να πάρει κάποιος ζάντες/λάστιχα αν είναι ίδια χρήματα με τα AD08R.
tτι θελεις να πεις,δεν καταλαβα.
dimviii έγραψε:οι 2η 4αδα ζαντες μαμα εβο Χ υπολογισε κανα 400αρι.
τα 888 ,τα μισλεν καπ, τα πιρελλια τροφεο,δεν εχουν σχεση με τα ελαστικα που προαναφερες,Σαφως ταχυτερα στην πιστα.
απο το ζαντα/ξεζαντα οι ζαντες θα γινουν ρδελο.
Εαν μπαινεις με τα πολιτικα σου ελαστικα στα Μεγαρα,θα τελειωσουν γρηγορα,και δεν θα εχεις σωστα ελαστικα για το δρομο.
Για 400 ευρω εχεις πολυ παραπανω οφελος.
Τα πολιτικα σου ελαστικα θα βγαζουν 10-15κ χλμ ευκολα,αναλογα τη χρηση και 20 και ισως παραπανω.Εαν μπαινεις με αυτα τα ελαστικα και πιστα,μπορει να βγαλουν και 5κ χλμ και να θελουν αλλαγμα.
Η 2η 4αδα ζαντες πουλιεται και παιρνεις τα χρηματα σου πισω.
εντιτ ξεχασα να αναφερω την πολυ μεγαλυτερη διαρκεια μεσα στην πιστα που θα εχεις με ενα 888 σε σχεση με τα νεοβα.
Δοκιμασμενο το 888 στα βαρια εβο,και ειναι αξιοσημειωτη η πολυ μεγαλη διαρκεια του.Μια απο τα ιδια και στις Σερρες.
Θα βγαζεις πανω απο 6-8 επισκεψεις των 30 γυρων με τα 888.
dimviii έγραψε:εχει ο φιλος μου τις μαμα απο το Χαρι του.Πιστευω ενα 400 αρι θα τις δωσει.
Τις εχω στην αποθηκη μου, μεσα στα κουτια απο τις advan rg που αγορασε.Πρεπει να εχουν κανει γυρω στα 5κ με 7κ χλμ απο καινουριες.Ειναι αγρατζουνιστες.

dimviii έγραψε:τον πηρα τηλ,ειπε οκ στα 400.
παλι ακριβα θα αγορασεις ρε γμενε.
dimviii έγραψε:oi Θεσσαλονικεις τον γνωριζουν? πολυ καλη τιμη στα 640 ευρω η 4αδα,εαν ειναι σε σωστη ημερομηνια.Με ενα προχειρο ψαξιμο η 4αδα στα 245-40-18 παιζει στα 900-1000 ευρω.
https://www.car.gr/parts/view/8746205/
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]