Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#446250 Δεν ξερω τι παιζει σε αυτές τις διαστάσεις αλλα με βαση τα οσα ψαχνεις το μονο All weather που θα εκανε για εσενα ειναι το Michelin Crossclimate. Αλλα και παλι δε βλεπω τον λογο για κατι τετοιο με βαση την χρηση που κανεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By soch
#446281 Κακώς έγραψα εξαρχής για λάστιχα 4 εποχών, θερινά θέλω να βάλω.
@HF ευχαριστώ για την πρόταση! Θα πάρω να κλείσω ραντεβού για τοποθέτηση.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#446309 Χαίρομαι αν βοήθησα! Για να βοηθήσω λίγο ακόμη, θα πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο και αλλού, έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τον Χοϊμέ στην Καλλιθέα.
Υπόψιν, η τιμή που βλέπεις στον Φωκά, είναι χωρίς τοποθέτηση. Αν πάρεις τηλέφωνο, ζήτησε να σου πει την τιμή ξανά.
:s_yes
Άβαταρ μέλους
By xenos
soch έγραψε:Το Cosra 1.4 της συζύγου φοράει την (ακριβή σε ελαστικά) διάσταση 195/55/16 και πρέπει να πάει σε αλλαγή ελαστικών. Οδηγάει συντηρητικά και θέλω να βάλω κάτι οικονομικό που να βγάλει στην τετραετία 40-45.000 χλμ.

Σκεφτόμουν τα Goodyear EfficientGrip Performance που έβαλα το χειμώνα στο Astra, που στην ανωτέρω διάσταση έχουν 360€. Βέβαια στα site τα αναφέρουν ως θερινά και προτείνουν ως 4 εποχών τα Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 με 400€.
Υπάρχει κάποιο εφάμιλλο πιο οικονομικό; Ή καλύτερο σε παραπλήσια τιμή;

Εγω για το ιδιο αμαξι στην ιδια διασταση, εβαλα τα efficient grip performance.
Άβαταρ μέλους
By soch
Anonymous Founder έγραψε:Χαίρομαι αν βοήθησα! Για να βοηθήσω λίγο ακόμη, θα πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο και αλλού, έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τον Χοϊμέ στην Καλλιθέα.
Υπόψιν, η τιμή που βλέπεις στον Φωκά, είναι χωρίς τοποθέτηση. Αν πάρεις τηλέφωνο, ζήτησε να σου πει την τιμή ξανά.

Καλημέρα.
Μίλησα με Φωκά, είναι +20€ η τοποθέτηση. Στο site του Χοϊμέ δεν υπάρχουν τα Fulda. Στη διάσταση που με ενδιαφέρει, από τις λιγότερο γνωστές μόνο Barum, Dyton, Kormoran & Viking, τις οποίες δεν γνωρίζω καθόλου.
@Xenos και γω στο Astra αυτά έβαλα. Στην περίπτωση του Corsa ψάχνω αν υπάρχει οικονομικότερη πρόταση χωρίς πολλούς συμβιβασμούς.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
soch έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Χαίρομαι αν βοήθησα! Για να βοηθήσω λίγο ακόμη, θα πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο και αλλού, έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τον Χοϊμέ στην Καλλιθέα.

Καλημέρα.
Μίλησα με Φωκά, είναι +20€ η τοποθέτηση. Στο site του Χοϊμέ δεν υπάρχουν τα Fulda. Στη διάσταση που με ενδιαφέρει, από τις λιγότερο γνωστές μόνο Barum, Dyton, Kormoran & Viking, τις οποίες δεν γνωρίζω καθόλου.

Η Barum είναι θυγατρική της continental εκ Τσεχίας.Γενικά έχουν μέτριες κριτικές. Αν δεν σου βγαίνουν σημαντικά φθηνότερα από τα Fulda που έβαλε ο . δεν νομίζω ότι αξίζουν τον κόπο
Ρίχνοντας μια ματιά , βλέπω ότι μόνο τα Dayton έχουν ετικέτα με Β στο βρεγμένο όπως τα Φουλντα.
https://www.panousakis.gr/elastika-dayt ... l#/12-_-_0
Δεν έχουν όμως δοκιμαστεί και πουθενά . Αντίθετα τα Fulda είναι πάντα αρκετά καλά στις δοκιμές , πχ
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/20 ... -Test.html
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#447962 Ένας συνάδελφος που έψαχνε κάτι καλό και οικονομικό έβαλε Nexen .
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#447982 Σε ένα πολάκι που έχω έχω βάλει τα kleber. είμαι ευχαριστημένος. βέβαια κ το πολάκι δε βγάζει φωτιά στην άσφαλτο, αλλά στα νερά κρατάει τουλάχιστον
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mousatos έγραψε:Ένας συνάδελφος που έψαχνε κάτι καλό και οικονομικό έβαλε Nexen .
Δηλαδή τα Nexen θεωρούνται καλά; Σε σχέση με τι; :hmmm:
Τα kleber είναι από τις επώνυμες παλιές μάρκες. Τα Nexen όμως γιατί;
Άβαταρ μέλους
By dstou
#448220 Ποτές δεν έκανα οικονομία σε φρένα και λάστιχα, πάντα τον αφρό έβαζα. Κι ας μέτραγα ορισμένες φορές και το δίφραγκο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
sknipper έγραψε:
mousatos έγραψε:Ένας συνάδελφος που έψαχνε κάτι καλό και οικονομικό έβαλε Nexen .
Δηλαδή τα Nexen θεωρούνται καλά; Σε σχέση με τι; :hmmm:
Τα kleber είναι από τις επώνυμες παλιές μάρκες. Τα Nexen όμως γιατί;

Έχει καλή βαθμολογία , Β σχεδόν παντού , και σε reviews παίρνει καλά σχόλια από τους χρήστες. Επίσης είναι εταιρεία με +60 χρόνια ιστορία στην Κορέα.
Τα kleber μου τα πρότεινε και ο "λαστιχάς της γειτονιάς" αλλά μόλις άκουσε ότι έχω diesel και κάνω πολλά χιλιόμετρα , μου είπε να βάλω michelin . Άρα τα kleber έχουν αυξημένη φθορά και είναι κατάλληλα για κάποιον που κάνει λίγα χιλιόμετρα.