Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#558343 Πέρυσι φίλος αποκλείστηκε στην εθνική οδό για πάνω από 5 ώρες με νεογέννητο.

Δεν έβλεπες ειδήσεις πέρυσι.

Δεν πας βόλτα σε απόσταση 1 ώρα από το σπίτι. Πας υπό κσ σε 3. Με δύσκολες συνθήκες αυτό μπορεί να γίνει και 8. Το διακινδυνεύεις με οικογενεια; Εγώ όχι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#558349 Το θέμα δεν είναι αύριο, είναι από Πέμπτη.

Περιμένουν πολλά χιόνια στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα και αν ήταν έτσι το πρωί πως θα είναι Παρασκευή πρωί;

Από την άλλη αν είχα αλυσίδες και όχι κουβέρτες, αυτές δεν είναι για ζόρια, θα πήγαινα.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#558362 Πές του φίλου σου να κόψει την τρόμπα και να πάει να πάρει αλυσίδες.
Το χιόνι που έχει τώρα δεν είναι τίποτα. Από Πέμπτη θα βάλει αρκετό ακόμα εκεί.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#558373 Πριν λίγο γύρισα από Καρδίτσα. Χθες προσπαθήσαμε να ανεβούμε τη λίμνη το μεσημεράκι... Καμιά 7-8 χλμ πριν το τσαρδακι, το πασσάτ γλιστρούσε και στην ανηφόρα λίγο. Βαριόμουν να βάλω κουβέρτες μέσα στο κρύο και με τα δίδυμα πίσω. Πήραμε την επιστροφή. Τον δρόμο τον κρατάνε ανοιχτό, αλλά περιμένουν καιρό. Από όσο ξέρω, αν ο καιρός κάνει τα αναμενόμενα, δεν αφήνουν να ανέβεις χωρίς "αλυσίδες".
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#558375 Ο φίλος επείσθη για κουβέρτες (μάλλον 1 ζευγάρι, για μπροστά), τώρα το μόνο που μένει είναι να βρει αύριο το πρωί κάποιο μαγαζί ανοιχτό (που πολλά κλείνουν για απογραφή).
Άβαταρ μέλους
By Scotch
mirage έγραψε:Ας τσεκάρει που λέει το manual να μπούνε πριν ξεκινήσει.

Το κοίταξα εγώ, πίσω λέει :ninja:
Άβαταρ μέλους
By gakost
#558392 Ο δρόμος στην λίμνη προφανώς και κλείνει όταν έχει κακοκαιρία. Δεν θα μείνει κανείς αποκλεισμένος για μέρες αλλά κλείνει. Επίσης εξαρτάται τι εννοεί κανείς με το "λίμνη" είναι αρκετά χιλιόμετρα ο κύκλος. Και προφανώς ο παραλόμνιος δρόμος θα ανοίξει σύντομα τι κάνεις αν μείνεις μέσα σε κανένα χωριό μέχρι να βφεις στον κεντρικό τι κάνεις; Έχετε πάει σε κανένα χωριό κεί πάνω; Σε πολλά δεν πάει καλά καλά αυτοκίνητο το καλοκαίρι αν έχει χιόνια......
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#558393 Στο manual του αμαξιού αναγράφει οτι με (χειμερινό) λάστιχο στη διάσταση που έχω τώρα δε παίρνει αλυσίδα.

Αύριο μεθαύριο που θα έρθει χιονιάς θα κανω μια βολτα από Χολομώντα. Θα μεταφέρω εντυπώσεις.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Scotch έγραψε:Κι εδώ μια σημερινή φωτογραφία έξω από το ξενοδοχείο. Να το τολμήσω; :hmmm:
Εικόνα

Με 4 Seasons M&S θα είναι ΟΚ ο τύπος με το Pajero, αν και θα ήταν ακόμα καλύτερα με χειμερινά (3 Peaks with a Snowflake) για SUV/Off Roader. Με δρομίσιο, θερινό, ούτε για πλάκα, χωρίς αλυσίδες ή κουβέρτες. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#558457 Έχουμε νέα από το μέτωπο? Ο φίλος εφτασε ή περιμένει τον κρατικό μηχανισμό να επέμβει?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#558462 Όλα καλά. Σχεδόν με έβρισε που τον έβαλα και πήρε πανιά
Τα τελευταία 10 km είχε χιόνι στο δρόμο, αλλά η ανάβαση ήταν εύκολη για το Lexus (με λίγο παραπάνω γκάζι το anti-spin ήταν εκεί). Κατάβαση δεν τόλμησα (εκεί ίσως ήταν ζόρι), θα δούμε αύριο το πρωί σε τι κατάσταση θα είναι οι δρόμοι.
Το mitsu δεν κατάλαβε τίποτα, σύμφωνα με τον οδηγό. Χωρίς πανιά όλα αυτά.

< >
Εικόνα