Πάντως, αν μιλάμε μόνον για 2-3Κ χιλιόμετρα, μάλλον δεν έχει καμία αξία ν' ασχοληθείς...
Κατά τα λοιπά σκέφτηκα να δώσω στα Pilot Sport 4 μια ευκαιρία...μένει να τα βρω σε λογική τιμή...
ArrowsFA1 έγραψε:Αιώνιο debate. Προσωπικά δεν τα κάνω ποτέ μπρος-πίσω, και κάπου είχε πέσει στα μάτια μου και ένα μανουάλι κατασκευαστή (Michelin νομίζω) που έλεγε ότι η τράμπα πρεπει να αποφεύγεται. Θα προσπαθήσω να το ξεθάψω, πάντως έχει μια λογική νομίζω...
Κατά τα λοιπά σκέφτηκα να δώσω στα Pilot Sport 4 μια ευκαιρία...μένει να τα βρω σε λογική τιμή...
σε ελαστικα 5-6 ετων,που ηταν στο 40% τα εμπρος μπηκαν πισω και τα πισω που ηταν στο 80% μπηκαν μπροστα.
Εφτιαξε κατά πολύ ολη η αισθηση,και η ελκτικη προσφυση.Σημαντικα πιο ησυχο και στην κυλιση.Το καταλαβε μεχρι και
( και όμως την κοιταγα να δω αν μου το λεει σοβαρα
)Δεν είναι η πρωτη φορα που αποκομιζω αυτή την αισθηση σε εμπρος πισω ελαστικων.
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ που προσπαθούσα πάντα στην BMW να έχω τα φθαρμένα πίσω, χάρις στο ESP δεν είχα νιώσει ποτέ κάποιο πρόβλημα. Γενικώς, ποτέ δεν συμπάθησα αυτή την λογική που λέει τα καινούρια πίσω, προτιμώ πάντα το καλύτερο δυνατό τιμόνι, ακόμη και αν πίσω είναι λίγο tail happy...
Πάντως, αν μιλάμε μόνον για 2-3Κ χιλιόμετρα, μάλλον δεν έχει καμία αξία ν' ασχοληθείς...
Συμφωνώ, συν το ότι φρενάρεις βασικά με τα εμπρός, οπότε δεν έχει καμία λογική να έχεις φθαρμένα λάστιχα εμπρός...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

< >
Χθες στο βρεγμένο πάντως που τα ζόρισα επίτηδες δεν είδα ιδιαίτερο πρόβλημα.
Θα τα κρατήσω 3-4000 χμ ακόμα μάλλον.
έτσι στα 20000 δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα γιατί έχουν ακριβώς την ίδια φθορά και τα 4!
Στα 30000 χλμ τα βγάζω , αγοράζω καινούργια και πουλάω τα παλιά στο car παίρνοντας ένα αξιόλογο ποσό πίσω , τα καλομεταχειρισμένα με φρέσκια ημερομηνία γίνονται ανάρπαστα ποτέ δεν περίμενα πάνω από εβδομάδα και είχαν φύγει!
kostis20 έγραψε:Δε ξέρω ρε παιδιά,δε μου κάθεται καλά να κάνω μπρος πίσω σε ελαστικά με 45000χμ. Έπρεπε να το είχα κάνει γύρω στις 20-25000.
Χθες στο βρεγμένο πάντως που τα ζόρισα επίτηδες δεν είδα ιδιαίτερο πρόβλημα.
Θα τα κρατήσω 3-4000 χμ ακόμα μάλλον.
και εγω ετσι νομιζα.
Δύσκολη διάσταση και ακριβή. Δεν ενδιαφέρει η αντοχή στο χρόνο, αλλά πιο πολύ η απόδοση του ελαστικού.
Ευχαριστώ

rallye40 έγραψε:Για διάσταση 205/50/16 (mx-5 NC) σκέφτομαι τα dunlop sport maxx rt. Πως τα βλέπετε;
Δύσκολη διάσταση και ακριβή. Δεν ενδιαφέρει η αντοχή στο χρόνο, αλλά πιο πολύ η απόδοση του ελαστικού.
Ευχαριστώ
Tα είχα στο ίδιο αμάξι. Μια χαρά!