< >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Anonymous Founder έγραψε:Αν τα Crossclimate σου έβγαλαν 50Κ χλμ, θα έλεγα βάλε τα ίδια, γιατί με τον... καταπληκτικό και υπέροχο καιρό των Ιωαννίνων, είναι καλύτερη επιλογή από τα πιο κλασικά θερινά.Αυτή την σκέψη την κάνω κάθε φορά (περί 2 σετ εννοώ) αλλά τίθεται το θέμα του αποθηκευτικού χώρου που δεν έχω. Συν ότι ανεβαίνει το κόστος αρκετά αφού τα χειμερινά είναι ακόμη ακριβότερα, ενώ θέλω και φυλακτρα+ περαστικά άνοιξη φθινόπωρο. Ευτυχώς δεν κινούμαι σε Μέτσοβο ή Κόνιτσα αλλά σε ορεινά μεν λίγο πιο ήπια δε βουνά, στα όρια Ιωαννίνων Θεσπρωτίας
Αν πάλι μετακινείσαι πολύ το χειμώνα σε παγωμένους δρόμους, ίσως είναι η ώρα να σκεφτείς μήπως αποκτήσεις δύο σετ , χειμερινά και καλοκαιρινά...
Anonymous Founder έγραψε:Καλά, χειμερινά έχω δει πως πολλοί προτιμούν τις φθηνές μάρκες. Μια φορά στα Γιάννενα σε ένα βουλκανιζατέρ, ο ιδιοκτήτης μου έδειξε το S-max του να φοράει χειμερινά Hifly!![]()
Kαι μου είπε πως είναι και πολύ ευχαριστημένος...
![]()
Νομίζω πως αφού κινείσαι στα νότια του νομού, είσαι ΟΚ, το πολύ πολύ να βάλεις 1-2 φορές αλυσίδες, οπότε πάρε τα ίδια και είσαι μια χαρά. Τι διάσταση φοράει το Clio; Οι τιμές είναι τσιμπημένες μάλλον στην διάστασή σου, εγώ πλήρωσα πριν λίγο καιρό 480€ για τα Pzero σε 225/40/18, γι' αυτό ρωτώ.

belgarion έγραψε:195/55/16, δεν είναι και τραγική, δεν είναι και φθηνά
< >
Anonymous Founder έγραψε:Το ξέρω ίδια λάστιχα (και αμαξι...) έχει και ο δικός μου αδερφός.belgarion έγραψε:195/55/16, δεν είναι και τραγική, δεν είναι και φθηνά
< >
Τραγική είναι του αδερφού μου, 195/50/16.
Πλέον φοράει 205/45/16 που ήταν φθηνότερα και έβρισκες και σπορ ελαστικά και όχι μόνον Eco.
belgarion έγραψε:( μάρκο ξέρω την άποψη σου ήδη)
< >
Anonymous Founder έγραψε:Αν τα Crossclimate σου έβγαλαν 50Κ χλμ, θα έλεγα βάλε τα ίδια, γιατί με τον... καταπληκτικό και υπέροχο καιρό των Ιωαννίνων, είναι καλύτερη επιλογή από τα πιο κλασικά θερινά.
Αν πάλι μετακινείσαι πολύ το χειμώνα σε παγωμένους δρόμους, ίσως είναι η ώρα να σκεφτείς μήπως αποκτήσεις δύο σετ , χειμερινά και καλοκαιρινά...

Anonymous Founder έγραψε:Ακόμα πιο τραγική είναι η δική μου 225/60-15... πρακτικά το φοράει μόνο το μοντέλο μου.belgarion έγραψε:195/55/16, δεν είναι και τραγική, δεν είναι και φθηνά
Τραγική είναι του αδερφού μου, 195/50/16...
sknipper έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Ακόμα πιο τραγική είναι η δική μου 225/60-15... πρακτικά το φοράει μόνο το μοντέλο μου.belgarion έγραψε:195/55/16, δεν είναι και τραγική, δεν είναι και φθηνά
Τραγική είναι του αδερφού μου, 195/50/16...
Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]