Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
gianik έγραψε:Τι εννοείς να διπλώνει;αυτή που έχω διπλωνει. Το πάνω μέρος που είναι σαν Π πέφτει...εάν εννοείς αυτό..

.

Γιάννη εννοώ πως μαζεύουν και οι ράγες, ώστε να γίνεται πολύ βολική στην αποθήκευση
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Και μολονότι είναι πλαστικές οι ράγες, αντέχουν 30kg ποδήλατο η καθεμία.

Εμένα ο κοτσαδόρος αντέχει 75 kg κάθετη δύναμη. Η σχάρα αυτή ζυγίζει 20kg, το κανονικό ποδήλατο ενηλίκων ζυγίζει περί τα 11-12 κιλά, άρα παίρνει σε εμένα άνετα 4 μεγάλα ποδήλατα μη ηλεκτρικά.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#827209 Ψωνίσαμε και εμείς

Εικόνα

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ακούγεται ένα σφύριγμα πάνω από τα 60 70. Φαντάζομαι κάτι δεν κλείνει καλα στη πόρτα λόγω του τύπου της μπάρας.

Εντυπώσεις μετά από χρήση. Ήδη πάντως πατάμε τα μπανιερα πάνω, καρότσι κάτω και όλα καλα.

Θα πάρω και μπάρες για την 1 ώστε να την πηγαίνουμε πέρα δοθε ανάλογα τις ανάγκες μας.

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#827211 Με γεια σας και καλοφορτωτη!
Σαν να έχει μπει ανάποδα δείχνει, με γελούν τα μάτια μου ή είσαι τόσο άσχετος στις φωτογραφίες;

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#827218 Με γεια! Κι εμένα σαν να είναι ανάποδα μου φάνηκε!
Το σφύριγμα ακούγεται λογικά από τις μπάρες. Κάπου περνάει ο αέρας και κάνει σφυρίχτρα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#827235 Έτσι είναι ρε σεις, δεν έχετε ξαναδεί τοοοοσες στους δρόμους;
Μπιμπεντουμ αν θες μπάρες για την 1, ριξε ένα σφυριγμα, λογικά παίρνει αυτές με τα βιδάκια, εμένα μου περισσεύουν από το μεγκαν, θα τα βρούμε μην ανησυχείς :roll: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#827237 Σωστά την έχει
Εικόνα

Βάλε μια ταινία στο μπροστά χείλος να κλείσει το κενό και να δεις αν αλλάζει ο θόρυβος
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#827262 μαλλον εννοει εκει που κλεινει το πανω μερος με το κατω.
Άβαταρ μέλους
By bill33
bibendum έγραψε:Σε ποιο εννοείς bill?

< >

Στο μπροστά μέρος.Εκει που το καπάκι φαίνεται να βγαίνει λίγο πιο μπροστά απο το κάτω μέρος.

Βεβαια μπορεί ο θόρυβος να είναι απο τις μπάρες οπότε δεν νομίζω έχεις άλλη γιατρειά απο δυνατότερο ραδιόφωνο.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#827280 Από τις μπάρες είναι όπως το ακούω που δεν αφήνουν να κλείσει η πόρτα καλα.

Θόρυβος αλλου είδους κάπου στα 110 αυξάνεται αρκετα.

< >