Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#160632 Εσύ δηλαδή τώρα έτσι θα μας πείσεις πως είναι μπαρούφα αυτό που λέει το Car and Driver; Εκνευρίζοντας τον κόσμο; Αν έχεις να προτείνεις έναν αντίλογο, δώσε μας 1-2 link να ξεστραβωθούμε.
:s_no
Άβαταρ μέλους
By IKE
#160634 Τι λινκ να δωσω, αυτός που ισχυρίζεται κάτι πρέπει να το αποδείξει, όχι να αποδείξω εγώ ότι λέει κάτι αυθαίρετο.

Δώσε μου λινκ που να δείχνει ότι δεν είμαι αυτός που γράφει τις ομιλίες της Ζωής Κωσταντοπούλου.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#160648 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#160653 Ή BMW όμως έβγαζε και 2λιτρο 6κύλινδρο
που έμπαινε στην Ε46 και 2.5αρη 6κύλινδρο.

Μήπως έχει να κάνει καθαρά με μειωμένο
κόστος κατασκευής διατηρώντας όμως και ένα επίπεδο
N-V-H ?

Το οποίο είναι υπό αναζήτηση στον TwinAir :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#160658 Το έχω συζητησει με φίλο μου μηχανολόγο και μου έχει πει οτι έχει κάποια πλεονεκτήματα.Κυρίως αυτα που γράφει ο dstou,στα οποία προστέθηκε και το οικονομοτεχνικό πλεονέκτημα. Δε μιλάμε βέβαια και για κατι το επαναστατικό.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#160692 Παίδες το σωστό είναι 436κ.εκ.

ΨΑΧΤΕ ΤΟ
Άβαταρ μέλους
By IKE
#160704 Κακώς το ψάχνουν, έπρεπε να ρωτήσουν τον φίλο σου ή να διαβάσουν C&D να τους πει ότι 500κεκ είναι το σωστό.-
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#160732 Το λινκ βεβαια λεει για 500cc αλλα με μεγαλυτερη διαδρομη απο τη διαμετρο του κυλινδρου. Και εστιαζει πολυ περισσοτερο σε αυτο, στα πλεονεκτηματα των υποτετραγωνων σημερα, και με αναφορα στην υπερτροφοδοτηση, παρα στην χωρητικοτητα του κυλινδρου, η οποια μαλλον εχει να κανει με το modularity που θελουν οι κατασκευαστες, σε συναρτηση με τα φορολογικα δεδομενα των περισσοτερων χωρων.
Άβαταρ μέλους
By Govus

330.608,93 κ.εκ. ανά κύλινδρο (μετά ήρθε το μάρκετιν και τα κατέστρεψε όλα :x ...)
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#160760 Άμα είχε μερικά βαρίδια εξισορρόπησης στο ματζαφλάρι απο κάτω,
θα ήταν τζάμι για την νέα Άλφεττα και θα έγραφε 4.5 λεπτά στο Ρινγκ.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
IKE έγραψε:Κακώς το ψάχνουν, έπρεπε να ρωτήσουν τον φίλο σου ή να διαβάσουν C&D να τους πει ότι 500κεκ είναι το σωστό.-

Το φίλο μου δεν τον ρωτάνε απλά.Τον έχουν προσλάβει και τον πληρώνουν.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#160788 Ε άρα πλήρωσαν και έμαθαν, 500κεκ, ΕΚΛΕΙΣΕ.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#160795 Πιθανότητα Μηχανολόγος Μηχανικός που να ασχολείται με ΜΕΚ να δηλώσει οτι τα 500κεκ είναι το "ιδανικό μέγεθος" είναι------->0%, εκτός αν είναι εντελώς άσχετος.

Φυσικά κανένας τέτοιος δεν το δήλωσε εδώ, μόνο άτομα που τους "το είπανε".