htanso21 έγραψε:....ειναι ενα αυτοκινητάκι που με χαλαρώνει.
αφού όπως λες
htanso21 έγραψε:...ένα αμάξι που κοπαναει (ναι το jimny)...
Πλάκα κάνω, αντιλαμβάνομαι πως το σκέφτεσαι και τι βλέπεις στο γιαπωνέζο
htanso21 έγραψε:....ειναι ενα αυτοκινητάκι που με χαλαρώνει.
htanso21 έγραψε:...ένα αμάξι που κοπαναει (ναι το jimny)...
). Έξω απο την πόλη, πάει όπου θες, κάνει -σχεδόν- οτι θες. 
- αλλά ακόμα την παλεύω, ίσως με τις αναρτήσεις να βελτιωθεί και αυτός ο τομέας λίγο.
htanso21 έγραψε:@ Trident
Τι σε πείραξε καλέ τι πάμε και παίρνουμε;![]()
Βασικά το γουστάρω πολύ έτσι οπως είναι τώρα και το μαμά δεν ξέρω καν αν θα μου άρεσε.
Αυτή την εποχή ειμαι κολλημένος με κάτι που πάει παντού, είτε στην πόλη, είτε έξω απο αυτή, ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει ζωή.
Οκ δεν έιναι Land Rover... ειναι ενα αυτοκινητάκι που με χαλαρώνει.
htanso21 έγραψε:Μέχρι στιγμής πάντως, έχω παει σε μέρη που πίστευα οτι μόνο με τα πόδια θα μπορούσα να πάωΣε διαβεβαιώνω ότι πάει και σε μέρη που ούτε με τα πόδια δεν ανεβαίνεις!
) στις αριστερες πολυ κλειστες φουρκετες αν το πιεσω πολυ ακουγεται σχεδον παντα ενας πολυ δυνατος στιγμιαιος θορυβος μαλλον απο μπροστα δεξια, που πιεζεται πολυ το μπροστινο. Ισως να ειναι συνδιασμος, δηλαδη να το κανει οταν πιεστει πολυ το μπροστινο και ταυτοχρονα το τιμονι περασει μια συγκεκριμενη γωνια. Επισης καποιες φορες σε ευθειες αμα δοκιμασω τα φρενα στο μαξιμουμ (σπανια) και ειναι φορτωμενο (4 ατομα) ακουγεται παλι ενας αναλογος ηχος αλλα οχι τοσο πολυ δυνατος, οποτε δεν ειμαι σιγουρος αν εχει την ιδια πηγη.Yugo_para_siempre έγραψε:Αν ναι τοτε τι εννοεις οτι περναει στο θολο, μεταδιδεται μεσω του υλικου-μεταλλου;
Yugo_para_siempre έγραψε:Παντως στο τελευταιο ΚΤΕΟ, περυσι το Δεκεμβρη, τα βρηκαν μια χαρα τα αμορτισερ μπρος-πισω και συμμετρικα αριστερα δεξια. Νομιζω γυρω στο 87% τα μπρος και 77% τα πισω, βεβαια τι μετραν ακριβως δεν ξερω. Λες να τερματιζει μονο το δεξι;
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]