Geralt έγραψε:Δεν έχω καταλάβει ποτέ κρατάει το log
Πάντα; Υπό ποιες συνθήκες;
Στο διαγωνιστικό της αντιπροσωπείας γιατί δεν έδειξε κάτι;
Το κρατάει μέχρι να διαγραφεί.
Στην αντιπροσωπεία δεν έδειξε κάτι γιατί δεν το σύνδεσαν στο διαγνωστικό.
Geralt έγραψε:Δεν έχω καταλάβει ποτέ κρατάει το log
Πάντα; Υπό ποιες συνθήκες;
Στο διαγωνιστικό της αντιπροσωπείας γιατί δεν έδειξε κάτι;
KiloMeater έγραψε:Καλησπέρα. Γνώμη μου κ εφόσον είσαι εγγύηση να απαιτήσεις λεπτομερή καταγραφή της ένδειξης στην αναγγελία βλάβης. Αν δεν έχεις αυτά στα χέρια σου κ εμφανιστεί το πρόβλημα αργότερα δεν θα μπορείς να αξιώσεις απολύτως τίποτα, ούτε καν έκπτωση ανταλλακτικού. Σε αυτά δεν χωράνε ούτε φιλικές συμπεριφορές ούτε υποθετικά σενάρια. Κ όταν είσαι εγγύηση πρώτη φορά ακούω να χρεώνουν το διαγνωστικό.GTS έγραψε:Αφού το πρόβλημα έχει καταγράφει. Τους τηλεφωνάς και τους λες να αλλάξουν ότι δεν δουλεύει σωστά. Αλλοιώς πας σε άλλον ντηλερ.
καταρχας αυτοι ειναι πολυ κοντα μου και εχουμε καλη σχεση, ειναι φιλικοι κτλ , μην τους πουλησω...
επεiτα δεν αρνηθηκαν τιποτα, απλα μου λενε μην το σκαλισουμε τη στιγμη που δε βγαζει κατι λαθος
αμα παρουσιασει κατι το παω και το φτιαχνουνε, δεν ειπαν οχι
Ενταξει και εγω δεν τρωγομαι να τρεχω στα συνεργεια αμα δεν υπαρχει λογος
το αφησα το log δεν τα εσβησα, για παν ενδεχομενο ;-)
g8777 έγραψε:Στο δοχειο του αντιψυκτικου το εβαλε.
rx8_drifter έγραψε:Αυτό ακριβώς...g8777 έγραψε:Στο δοχειο του αντιψυκτικου το εβαλε.
Χαρακτηριστική περίπτωση 710![]()
theo13 έγραψε:Καλησπέρα. Όταν δεν ακούγεται καθόλου το μοτεράκι που φέρνει νερό στα πιτσιλιστήρια σημαίνει ότι παρέδωσε πνεύμα ή παίζει να σωθεί μια κάποια ασφάλεια; Το αυτοκίνητο είναι Citroen C4 Picassο.
.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]