Εκτός αν με φέρεις πιο κοντά σου...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:trident1971 έγραψε:Ξεπλυνε το κυκλωμα και αλλαξε τα υγρα με κατι επωνυμο της προκοπης και τελος. Εχεις "κούρσα" πλεον...![]()
Ειδες σε καποιο σημειο τα φρενα να μην ειναι αρκετα?
Δεν το έχω πιέσει τόσο ώστε να πω κάτι τέτοιο... 2-3 γρήγορες βόλτες έχω κάνει και γενικά δεν ζορίζω το φρένα. Αλλά μιλάμε για αμάξι 1400 κιλά άδειο που σε προκαλεί να το ζορίζεις...
Τεσπα... τώρα θα αλλαχτούν τα υγρά και όταν θα έρθει η ώρα για τα τακάκια / δίσκους το ξαναβλέπουμε...
Κι επειδή έχω κούρσα;;;; Πιο πολλές ταρζανιές κάνει αυτό από το 206![]()
![]()
markvag έγραψε:...Πιο πολλές ταρζανιές κάνει αυτό από το 206![]()
![]()
Μόνο του δεν κάνει τίποτα, μάλιστα με το μεγάλο του μεταξόνιο τύπος και υπογραμμός που λέγαμε παλιά πρέπει να είναι.... Οι υποψίες μου όλες πάνε σε αυτόν που κάθεται στο τιμόνι....
mirage έγραψε:Το καλο ειναι πως με το esp μονιμα off θα ειναι και λιγοτερες οι φθορες στα φρενα.
< >
sknipper έγραψε:markvag έγραψε:...Πιο πολλές ταρζανιές κάνει αυτό από το 206![]()
![]()
Μόνο του δεν κάνει τίποτα, μάλιστα με το μεγάλο του μεταξόνιο τύπος και υπογραμμός που λέγαμε παλιά πρέπει να είναι.... Οι υποψίες μου όλες πάνε σε αυτόν που κάθεται στο τιμόνι....
![]()
![]()
![]()
Ξέρεις πόσο εύκολα φεύγει;;;

saxon_747 έγραψε:Grand Vitara 08 :
Όταν επιταχυνω με 1η, ανάβει στιγμιαία το λαμπάκι του χειρόφρενου. Το manual δεν αναφέρει κάτι, η στάθμη υγρών είναι σωστή, το χειρόφρενο εντελώς κατεβασμένο και δεν το κάνει σε καμμία άλλη ταχύτητα. Τι μπορεί να συμβαίνει;
...>.
αλλά ένα τρίξιμο που ακούγεται έτσι όπως κάνουν πολλές φορές τα λεωφορεία όταν κοντεύουν να σταματήσουν) που συντονίζει με ολόκληρη την καμπίνα σε πολύ χαμηλή ταχύτητα, 5-10 km/h, και εξαφανίζεται μόλις επιταχύνουμε να οφείλεται στην εξαέρωση του συστήματος των φρένων μετά την αλλαγή των υγρών και σε παγιδευμένο αέρα που πιέζει λίγο τα τακάκια επάνω στις δισκόπλακες? Έχει νόημα σε μια τέτοια περίπτωση να ξανακάνουμε εξαέρωση?
21 quadra έγραψε:saxon_747 έγραψε:Grand Vitara 08 :
Όταν επιταχυνω με 1η, ανάβει στιγμιαία το λαμπάκι του χειρόφρενου. Το manual δεν αναφέρει κάτι, η στάθμη υγρών είναι σωστή, το χειρόφρενο εντελώς κατεβασμένο και δεν το κάνει σε καμμία άλλη ταχύτητα. Τι μπορεί να συμβαίνει;
...>.
Ίσως κάτι μετακινείται στιγμιαία και πιέζει τον διακόπτη του χειρόφρενου που ανάβει το λαμπάκι
nido έγραψε:Τι πιθανότητες υπάρχουν το τρίξιμο χαμηλής συχνότητας (όχι σκουήκ-σκουήκαλλά ένα τρίξιμο που ακούγεται έτσι όπως κάνουν πολλές φορές τα λεωφορεία όταν κοντεύουν να σταματήσουν) που συντονίζει με ολόκληρη την καμπίνα σε πολύ χαμηλή ταχύτητα, 5-10 km/h, και εξαφανίζεται μόλις επιταχύνουμε να οφείλεται στην εξαέρωση του συστήματος των φρένων μετά την αλλαγή των υγρών και σε παγιδευμένο αέρα που πιέζει λίγο τα τακάκια επάνω στις δισκόπλακες? Έχει νόημα σε μια τέτοια περίπτωση να ξανακάνουμε εξαέρωση?
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]