Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#821148 Η παραπάνω λύση είναι μονόδρομος από θέμα ευκολίας. Έχω μια τέτοια σχάρα και την είχα στο μεγκάν και τώρα στο γιάρις και όλα κομπλέ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#821149 Αν και εγω με τετοια βολευομαι, κοτσαδορος+ σχαρα κοτσαδορου ειναι ανωτερη λυση.

Μόνο και μονο για το αγχος μην απαγκιστρωθουν οι ιμαντες που πιανουν κατω απο τον προφυλακτηρα ( πολυ συχνο φαινομενο αν δεν σφιξεις ΤΕΡΜΑ), αρκει. Βεβαια μιλαμε για πολλαπλασιο κόστος.

Οπως και να εχει, στο φορουμ θα γραψει οτι πηρε Thule :adminpower:

(Σαξονα μπορεις να γινεις πλουσιος. Αρκει να με ρωτησεις πώς. :shifty:)
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#821151 Αυτές οι φτηνές universal λύσεις δεν είναι καθόλου universal να ξέρετε.
Για το δικο μου αυτοκίνητο ας πούμε δεν κάνουν
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#821153 αφού κάνουν σε Yaris θα πάρω μια για να αλλάξω διαδρομές. Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Asimov έγραψε:Αυτές οι φτηνές universal λύσεις δεν είναι καθόλου universal να ξέρετε.
Για το δικο μου αυτοκίνητο ας πούμε δεν κάνουν
Αν καταλήξω σε τέτοια λύση, πρώτα θα δοκιμαστεί στο αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#821158 Χαιρομαι για την αυθορμητη απορια σου.

Εικόνα

Γιατί να μην είναι διασκεδαστικό το κυνήγι μιας μύγας ή ενός κουνουπιού;! Άλλωστε ήρθε η εποχή τους!! Πιάστε το όπλο αλατιού και ξεκινήστε!

https://www.ideahellas.gr/product/oplo- ... oupia-klp/

Saxona μα τη μπαναγιά, αν το φερεις σε αυτο το σχεδιο

Εικόνα

Εικόνα

υπολογισε με για 7 παλετες . Με αντικαταβολη.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Anonymous Founder έγραψε:Ακούω γνώμες/σχόλια: έπεσα τυχαία πάνω του, αλλά αν εξαιρέσεις το θέμα της ασφάλειας, δεν βλέπω άλλο ζήτημα.

Το ότι έχει μαλακό πάτο και τα πάντα θα στηρίζονται και θα χτυπάνε την οροφή;
Εντάξει, αν είναι να βάλεις λίγα, ελαφριά και μαλακά πράγματα [ή αν δεν σε νοιάζει το αυτοκίνητο] φαντάζομαι ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#821195 Με 70+ € παίρνει επώνυμη (Menabo, οχι Thule).
Μια χαρά λύση είναι για περιστασιακή χρήση.
Προσοχή μόνον η πόρτα νσ μην είναι τίποτε πλαστικό/συνθετικό εκεί που πιάνουν τα γαντζακια.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Anonymous Founder έγραψε:Προσοχή μόνον η πόρτα νσ μην είναι τίποτε πλαστικό/συνθετικό εκεί που πιάνουν τα γαντζακια.

Σε αυτή την περίπτωση, αν το πορτμπαγκάζ ανοίγει μαζί με το παράθυρο, μπορείς να βάλεις ολόκληρο το άκρο μέσα στο αμάξι να στηρίζεται με το κλείσιμο του πορτμπαγκάζ.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#821200 Μουσάτε μπες, νο προμπ.
Εικόνα

Εικόνα

Νταξ, σύμφωνοι, ο κοτσαδόρος είναι σίγουρα καλύτερη-ποιοτικότερη λύση αλλά -για μένα- δεν παίζει να βάλω κοτσαδόρο μόνο και μόνο για να βάζω βάση ποδηλάτου. Αν τον είχα έτσι κι αλλιώς για κανά τρέιλερ ξέρωγω, ναι, εντάξει, θα εμπ1.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#821216 Βλέπω φωτό edmond και αναρωτιέμαι:

1. Φαίνονται τα stop ή θα πέσει κανείς πάνω μου

2. Αφήνουν σημάδια τα κλιπς ή τα μέρη που ακουμπάνε στο αμάξωμα;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#821217 Αυτό σου έλεγα ότι είναι πολύ καλο αλλά πανάκριβο:

https://youtu.be/Lipp4GFWEgY

Και εννοείται παραμένει το πρόβλημα με την ασφάλεια σε πιθανό τροχαίο