Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Deleted User 1 έγραψε:Πολύ εξειδικευμένο μου ακουγεται αυτό και κάτι μου λέει ότι δε θα βρω εάν ψάξω στα ντουλάπια του σπιτιού, άντε και σε κάνα Πράκτικερ. :lol:

3€ το λίτρο έχει στα χρωματοπωλεία και 1ε ένα ψευτοπινελάκι και είσαι ΟΚ και τα έχεις και για άλλες βρώμικες δουλειές, πχ φρένα.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
21 quadra έγραψε:Εγώ θα το καθάριζα όπως και καθαρίζω γενικότερα με πινέλο και διαλυτικό νίτρου.
Αυτό ακριβώς. Και στο τέλος, ζεστό σαπουνόνερο και ένα ακόμα τρίψιμο πάνω στην περιοχή που καθαρίζουμε , για ξέβγαλμα περιοχής και πινέλου απο διαλυμένη βρωμιά-νίτρο .
Άβαταρ μέλους
By xeno
MIXOStsi έγραψε:Εγώ δεν θα έκανα κάτι...
Δεν είναι παίζουμε με VAG και λάδια... :s_tongue

Κι εγώ δεν θα το πείραζα. Αν δεν σε ενοχλεί (αισθητικά) άστο έτσι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#479559 και με καθαριστικο σπρει φρενων μπορεις να κανεις δουλεια.
@Κουαντρα το νιτρου δεν θα κανει ζημια σε πλαστικα/ελαστικα σωληνακια?
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
dimviii έγραψε:και με καθαριστικο σπρει φρενων μπορεις να κανεις δουλεια.
@Κουαντρα το νιτρου δεν θα κανει ζημια σε πλαστικα/ελαστικα σωληνακια?

Όχι στα πλαστικά / ελαστικά του αυτοκινήτου στο μηχανοστάσιο καρατσεκαρισμένο, οι παλιές φύσες επίσης δεν πάθαιναν τίποτα, οι καινούργιες που είναι κάπως φτηνές ίσως δεν γνωρίζω. τα γάντια μιας χρήσης θα τα ξεφτιλίσει όμως, όπως και τα κυπελάκια από γιαούρτι, τα κύπελα της οικογενειακής συσκευασίας του Lidl αντέχουν, τα πλαστικά στα ταμπλό και στις κολώνες της καμπίνας επίσης θα πάθουν νταράκουλο. Το υγρό των πιάτων είναι δυνατό στα λάδια όπως και το Σουάζ αρκετά δυνατότερο, απίστευτο υλικό, να δείς πώς βγάζει τα λάδια της μηχανής από την αυλή θα πάθεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#482557 O μάστορης είπε ότι καλό θα ήταν να αλλάξω σκάστρα μιας και η δική μου είναι από μαμά και αυτές ζορίζονται με το έξτρα φορτιο του προγράμματος. Κάτι τέτοιο ψωνίζουμε ή μόνο αντιπροσωπεία?

https://www.onparts.gr/antallaktika/search?s=06H145710D

Όχι τίποτα άλλο, η τιμή είναι ίδια απλά βαριέμαι τραγικά το πηγαινέλα στην αντιπροσωπεία που πρέπει να πας μία να παραγγείλεις και μία να παραλάβεις.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#482674 Πηγαινε μονο σε δοκιμασμενες λυσεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#482676 Παρήγγειλα την Pierburg από onparts. Ίδια μάρκα είναι και η μαμίσια απ' ότι βρήκα και απλά παίζει το κλασικό που το ένα είναι σε κουτάκι Audi και το άλλο γράφει Pierburg.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#482707 ψαξε στα φορουμ να δεις τι βαζουν χωρις να εχουν προβληματα.Σε πολλα αυτοκινητα βαζουν μεταλλικες,ή απο μεγαλυτερα μοντελα που δουλευουν μεγαλυτερες πιεσεις.Ρωτα και τον προγραμματιστη σου εαν ταιριαζει απο καποιο αλλο μοδελο,και να αντεχει καλυτερα στην παραπανω πιεση,χωρις να εχεις παρενεργειες ομως.

στα r5 gt βαζαμε απο 20v coupe πλαστικη που αντεχε στις πιεσεις,στa 8αρια πχ αλλαζουμε την πλαστικη με μεταλλικη απο evo 9 πχ

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Morx
#482740 Ξερουμε καθε ποτε γινεται "DPF Regeneration" στο κωλοφιεστα mk6 με τον κωλοDuraTROLL 1.4 ???

Ρωταω γιατι ακομα και περιφερειακο να βγω και να παω χαλαρος με 90-100 .... οταν πατησω εντος πολης σταματα-ξεκινα μπαινει βεντιλατερ ασταματητα και η καταναλωση ρελαντι, δειχνει 0,8-0,9λ/ω... για αρκετη ωρα.
Αυτο συμβαινει για 1-2 20λεπτα οδηγησης εντος πολης σε καθε γεμισμα (περιπου 6,2L/100 κυμαινομαι 90% εντος πολης)
Ειμαι σιγουρος λοιπον, οτι προκειται για κατι τετοιο. (παραφλου ΟΚ - δεν εχει δεικτη θερμοκρασιας, βαααλε και εκει ΟΚ! :lol: )

Γιατι να το κανει τοσο συχνα αυτο? 2 φορες στα 600χλμ που εχω αυτονομια...
Οδηγαω νορμαλ. Δεν το παω ταπα, ουτε σερνομαι με χαμηλες στροφες ρεταροντας...

Καποια tips για τον κινητηρα αυτο; Thanks in advance :metalo:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#482826 Έχεις θερμαινόμενους καθρέπτες;