Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#237283 Γενικό service στο MX-5 NBFL στα 114.000χλμ μιας και αγοράστηκε μεταχειρισμένο.

-Αλλαγή ψυγείου
-Παραφλού
-Φίλτρο αέρος
-Βαλβολίνες κιβωτίου
-Βαλβολίνες διαφορικού
-Γενικός έλεγχος

σύνολο 150€

Λαδια, μπουζί,ιμάντες τα είχε αλλάξει ο προηγούμενος.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#237499 Κι εμένα καλά μου φάνηκαν. 85 μου βρήκε καινούργιο ψυγείο, 20 εργατικά και τα υπόλοιπα από τα 120 παραφλού και φ.αέρος. Για τις βαλβολίνες μου πήρε σύνολο 30€.
Άβαταρ μέλους
By xenos
famas έγραψε:Πήγα κι εγώ για το 1ο σέρβις του 1.0 focus στη μόνη αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης, πια, στα 11.471 χλμ.
Εικόνα

Σύνολο 129 ευρώ. Τουλάχιστον έπλυναν το αυτοκίνητο που η ολιγόλεπτη λασποβροχή λέρωσε ότι υπήρχε στην πόλη.

Εντυπώσεις ανάμικτες. Καλές τιμές γενικά, όχι μόνο στο σέρβις, γρήγορη εξυπηρέτηση, ευγένεια, αλλά έχοντας 7 χρόνια εμπειρία από το γνωστό εξουσιοδοτημένο στη Χρυσαυγή, μπορώ να πω ότι εκεί κάνουν περισσότερα.

5lt θέλει 1000ράκι μοτέρ;;; :dizzy: (και 5-20 κιόλας :hmmm: ).

dimik έγραψε:...
με τις υγείες μας....στο επόμενο έχουμε και αλλαγή σινεμπλόκ κιβωτίου και δεξιάς φούσκας γιατί είναι μισοφαγωμένα :s_whiteflag

Έχεις βίτσιο με την αντιπροσωπεία; :help:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:31€ μόνο τα μπροστινά τακάκια? Τσάμπα. Ξέρεις μάρκα?

Δεν έχω ιδέα, αλλά λίγο που τα δοκίμασα είναι μια χαρά.

xenos έγραψε:
dimik έγραψε:...
με τις υγείες μας....στο επόμενο έχουμε και αλλαγή σινεμπλόκ κιβωτίου και δεξιάς φούσκας γιατί είναι μισοφαγωμένα :s_whiteflag

Έχεις βίτσιο με την αντιπροσωπεία; :help:

οι μηχανικοί εδώ είναι ακριβώς όπως στο παρακάτω βίντεο :rtfm:

Άβαταρ μέλους
By belgarion
#238924 Σέρβις 60000 χλμ σήμερα. Κόστος 193,79 ευρώ για 5 λίτρα elf fe 5-30, φίλτρα αέρος, λαδιού, καμπίνας και καυσίμου. Εντύπωση μου έκανε το μέγεθος του φίλτρου καυσίμου ΕικόναΤο μικρό κουτί δεξιά είναι το φίλτρο λαδιού. Renault Clio iv 1.5 dci

.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#239658 Σημερινό service
Ford fiesta 1.4 ,μόντ.2005 .χλμ:97.000
Αλλαγή λαδιών , φίλτρα αέρα/λαδιού, τακάκια εμπρός , πλαστική τάπα δοχείου υαλοκαθαριστήρων.
Τιμή:70€ σε συνεργείο φίλου .
Άβαταρ μέλους
By famas
#241184 Accent 1341cc 12V ένας εκκεντροφόρος. Αλλαγή ιμάντα χρονισμού, τεντωτηρα, ιμάντα απαρτιων. Επίσης αλλαγή κυλινδρακι πίσω ταμπουρων. 130 ευρώ εργασια κ ανταλακτικα σε συνεργείο γειτονιάς που άνοιξε πρόσφατα.

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#244699 Για το Juke, 47500 χλμ, μετα την αλλαγη των 2 μπροστινων τροχων, το κοστος πηγε 119 ευρω, λαδια φιλτρα λαδιου, κλιματισμου, αερος, και ξεβουλωμα των πιτσιλιστηριων μπροστα. εχει ληξη η εγγυηση φυσικα. Δεν εχει παρουσιασει τιποτα μεχρι τωρα... εβαλαν 35 πιεση σε ολα, οπως ειπα και στο αλλο νημα....
Άβαταρ μέλους
By antonis_
#251021 Peugeot 307 1,4 8βου..

Χλμ 299.502, έχουμε και λέμε:

Λάδια,φίλτρο λαδιού,δισκόπλακες-τακάκια πίσω,έναν αισθητήρα για θερμοκρασίες (τώρα του ψυγείου είναι? ελέγχει πότε ξεκινάει το βεντιλατέρ?),ενα τζελ(πριν αλλάξω ψυγείο μπας και κάνει δουλεια και το ματι στον δείκτη θερμοκρασίας)γιατί έχω μια μικροδιαρροή καιρό τώρα.

Σύνολο 165€(τιμολόγιο)

.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#255740 Ξερουμε κανα συνεργειο της προκοπης για Hyundai/KIA στα Γλυκα Νερα και περιξ περιοχες να συστησουμε σε γνωστο χωρις να γινουμε ξεφτιλα??? :hmmm:

Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι εξουσιοδοτημενο, αλλα να τους κόβει :lol:

αν εχετε και αλλες προτασεις για ΒΠ ή Γερακα, Παιανια κλπ, πειτε τις.
Τελευταία επεξεργασία από trident1971 και 15 Μάιος 2016, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά