Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#255968 ^Αυτό.
Έτσι βγάζαμε με τον πατέρα μου κάποτε τα σήματα τελών κυκλοφορίας από τα τζάμια.
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimviii έγραψε:ξυστρα τζαμιων οπως εδειξε ο Μπουσος,αφηνεις το αυτοκινητο στον ηλιο να μαλακωσει η ξεραμενη κολλα,βγαινει για πλακα.

+ καλοριφέρ στην λειτουργία ξεπαγωματος παρμπριζ
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Bayern7 έγραψε:αναπτήρας και έφευγε αμέσως. :lol:

αυτό το σκέφτηκα κ εγώ, αλλά αν μία στο τόσο σπάσει το τζάμι τη γ@μησ@ :lol: , θα βγει 1000€ το μανίκι... :lol:

το καλοριφέρ δεν το πιάνει, γιατί είναι κάτω αριστερά, για να ζεσταθεί το τζάμι εκεί πρέπει να γίνει σάουνα... μάλλον με τον ήλιο, λίγο υγρό για τζάμια ή βενζίνη θα δοκιμάσω αύριο, αλλιώς θα πάρω από την adac μια λεπτή ξύστρα που χωρά εκεί κάτω (είναι κ φθηνή 1,5€ ) απο μεθαύριο που ξαναανοίγουν τα καταστήματα (αύριο αργία εδώ πέρα)...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#256047 Θραύση κρυστάλλων δεν έχεις; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
drdino έγραψε:Θραύση κρυστάλλων δεν έχεις; :iconcool:

έχω, αλλά που να ανοίγω δουλειές με αντιπροσωπίες, κόλλες, κτλ... καλύτερα μακριά κ αγαπημένοι :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#256059 3 προιοντα ειναι και ενα εκ των τριων ταιριαζει στο 99% των κολλων που υπαρχουν. Οινοπνευμα, βενζινη και ασετον. Δε χρειαζονται ξυστρες. Το υπολοιπο 1% βγαινει με διαλυτικο νιτρου, αλλα αυτο προυποθετει να πας να το αγορασεις, τα αλλα 3 συνηθως υπαρχουν ειτε στο φαρμακειο ειτε στην εργαλειοθηκη του σπιτιου
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#256079 Οινόπνευμα. Όταν έβγαζα τα αυτοκόλλητα, τα ζέσταινα λίγο με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου, για να μαλακώσει και ΑΝ έμενε υπόλειμμα, τότε με λίγο οινόπνευμα καθάριζε.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#261206 Εδω να ρωτησω;

Ψαχνω κατι τετοιο για προστασια απο ηλιο.

α) εμπιστευομαστε jumbo για κατι τετοιο;
β) εχετε να προτεινετε κατι αλλο;
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#261219 Δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά λόγω ποιότητας -λογικά- σε καμιά 10αριά "άνοιξε-κλείσε' θα διαλύσει :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#263476 Δεν σε προλαβα ρε γμτ. :(

Αυτος ο τυπος ηλιοπροστασιας ειναι πολυ εκνευριστικος κατα την τοποθετηση του. Αντε να εχεις παρκαρει καπου που να μην μπορεις να πας σπο την δεξια πλευρα να ανοιξεις την πορτα για να το ασφαλισεις. Σαν μερικους μπαρμπαδες που σκεπαζουν την καραφλα τους με το μαλλι που αφηνουν απο την μια παντα και πετυχαινουν κοντρα αερα θα μοιαζει μετα. Ασε που ειναι πολυ ευαισθητο σε σχισιματα.
Η κλασικη ηλιοπροστασια με τις βεντουζες απο την αλλη μπορει να ειναι ευκολη στην τοποθετηση και ανθεκτικοτερη, αλλα δεν ειναι τοσο αποδοτικη οταν εφαρμοζεται εσωτερικα, ασε που τις περισσοτερες φορες ξεκολλανε οι βεντουζες και πεφτει-------> στερεωση με τα αλεξηλια -------> ΚΟΥΡΑΣΗ.
Εγω εφαρμοσα τραβεστι συστημα, κλασικη ηλιοπροστασια απο εξω και πατημα με τους υαλοκαθαριστηρες.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#263477 Ειχα σαν αυτο αλλα ηταν καλο απο αυτα που ειναι βαρια. Ειναι λιγο μπελαλιδικο στην τοποθετηση αλλα η αποτελεσματικοτητα ηταν πολυ καλη. Εμπαινες μεσα και ειχε νορμαλ θερμοκρασια ο χωρος.

Ο χαζος το αφησα στο κλιο οταν το δωσαμε
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#263478 Το εκνευριστικό, για εμένα, με τα εξωτερικά συστήματα είναι ότι είναι εκτεθειμένα στα στοιχεία της φύσης (λασποβροχές, χ€σίματα, ρετσίνια, κλπ) και γίνεσαι χάλια κάθε φορά.