< K910 μου
.
panos2171 έγραψε:Με υγρά μαντηλακια μπορώ να καθαρίσω κουτσουλιες που έχουν μείνει καιρό;
< K910 μου
Άκου τι κάνω εγώ.
Πάρε 2-3 φύλλα ρολό χαρτί κουζίνας και ρίξε χλιαρό προς ζεστό νερό επάνω του τόσο ώστε να μουλιάσει.
Ρίξτο πάνω στην εν λόγω κουτσουλιά και άσε το να παπαριάσει. Μετά από 15 λεπτά θα φύγει με ένα σκούπισμα.
Παλαιότερα έκανα το λάθος να θέλω να βγάλω βιαστικά μια κουτσουλιά και έτσι σε μερικά σημεία στον ουρανό είχα βγάλει βερνίκι.
xenos έγραψε:Εγώ θα προτιμούσα πλύσιμο στο χέρι. Μιας και δεν έχω χώρο να το πλύνω ο ίδιος.
Σημερα ειδα οτι υπαρχει αυτος επισης.
https://goo.gl/maps/4CYKSnb48W62
Δεν ξερω ομως τι πουλια πιανει και μου φανηκε και τσιμπημενο το 13 μεσα - εξω που εισα στον τιμοκαταλογο
Stilskin έγραψε:Γιατί να το ακριβοπληρώσεις?
Καλορίζικο!
http://www.aliexpress.com/item/Nilfisk- ... 80919.html
Εγω είχα πάρει απο το Shinerama, αγγλικό e-shop που έκλεισε γύρω στα 50 ευρώ. Ο συγκεκριμμένος που σου δείχνω έχει δοκιμαστεί και είναι πολύ καλός.
Ήρθε.... ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.
Πήρα και ενεργό αφρό από τον προμηθευτή που έχω στο ξενοδοχείο για τα όλα τα χημικά, και σε 5 λεπτά γίνεται άψογο. Χέρι δεν ακουμπάει
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

Προσωπικά πάντοτε θα πλύνω το αυτοκίνητο με το χέρι εφόσον τελειώσω το πρώτο στάδιο πρόπλυσης με την χρήση αφρού. Η μέθοδος είναι γνωστή. Αγνό παρθένο προβατάκι, πετσέτα μικροινων για στέγνωμα και πλύσιμο πάντα με 2 κουβάδες.
Υ.γ. Τελικά άξιζε η μικρή αναμονή. Να είναι καλά τα κινεζάκια!
simply because people refuse
to see me...
... they see only my surroundings,
themselves, or figments of their
imagination -- indeed, everything
and anything except me.
Ralph Ellison
Invisible Man
Stilskin έγραψε:Καλορίζικος και καλά πλυσίματα!![]()
Προσωπικά πάντοτε θα πλύνω το αυτοκίνητο με το χέρι εφόσον τελειώσω το πρώτο στάδιο πρόπλυσης με την χρήση αφρού. Η μέθοδος είναι γνωστή. Αγνό παρθένο προβατάκι, πετσέτα μικροινων για στέγνωμα και πλύσιμο πάντα με 2 κουβάδες.
Υ.γ. Τελικά άξιζε η μικρή αναμονή. Να είναι καλά τα κινεζάκια!
Τη λαμπο πλενεις?
simply because people refuse
to see me...
... they see only my surroundings,
themselves, or figments of their
imagination -- indeed, everything
and anything except me.
Ralph Ellison
Invisible Man

Sent from space >
When the going gets tough, the tough get going
PeterPan έγραψε:Πως να βγάλω αυτά τα περισσεύματα από τα αυτοκόλλητα; Να τα θερμάνω δεν παίζει μιας κ δεν έχω μπαλαντέζα. Με βενζίνη καθαρή βγαίνουν;Sent from space >
Εγώ στο lexus τα έβγαλα με χαρτί κουζίνας, azax για τα τζάμια και (λίγη) υπομονή. Ψεκάζεις καλά το χαρτί και το τζάμι, κρατάς το νωπό χαρτί πάνω στο τζάμι για 1-2 λεπτά και μετά η κόλλα φεύγει αρκετά εύκολα.
την ξυστρα τζαμιων θα την βρειτε στα χρωματοπωλεια με κοστος μηδαμινο,2 ευρω κατι τετοιο. Παιρνουν και ανταλλακτικες λαμες,οποτε δεν την πετας.
Sent from space >
When the going gets tough, the tough get going