Να πάω να πάρω ένα ανταλλακτικό από εδώ πχ http://www.maxxparts.gr/honda-hr-v-gh-1 ... s-metadosi
και να πάω μετά σε συνεργεία να ρωτήσω τιμές για να το περάσουν?
Το έχει κάνει κανείς συνφορουμίτης?
Φοβάμαι μη πάρω λάθος ανταλλάκτικο κλπ...
Φοβάμαι μη πάρω λάθος ανταλλάκτικο κλπ...
markvag έγραψε:otso έγραψε:Λοιπον κυριοι με το ηλεκτρονικο αλφαδι και μετρωντας πανω στην ζαντα, επιβεβαιωνει αυτο που βλεπαμε αλλα δεν θελαμε να πιστεψουμε οτι εχουμε αρνητικο camber .Στον μεν αριστερο πισω τροχο εχουμε 1.20 μοιρες απο το απολυτο καθετο στον δε πισω δεξια εχουμε 2.10 μοιρες .
Και ολα αυτα ασχετως χειροφρενου και αλλα bullshit.
Φαντάζομαι δεν υπήρχε κάποια ψιλο-ανωμαλία που πατούσε ο ένας τροχός;;;αυτό περιλαμβάνεται στα άλλα bullshit φαντάζομαι...
Στην οδήγηση νιώθεις κάτι;;;
otso έγραψε:markvag έγραψε:otso έγραψε:Λοιπον κυριοι με το ηλεκτρονικο αλφαδι και μετρωντας πανω στην ζαντα, επιβεβαιωνει αυτο που βλεπαμε αλλα δεν θελαμε να πιστεψουμε οτι εχουμε αρνητικο camber .Στον μεν αριστερο πισω τροχο εχουμε 1.20 μοιρες απο το απολυτο καθετο στον δε πισω δεξια εχουμε 2.10 μοιρες .
Και ολα αυτα ασχετως χειροφρενου και αλλα bullshit.
Φαντάζομαι δεν υπήρχε κάποια ψιλο-ανωμαλία που πατούσε ο ένας τροχός;;;αυτό περιλαμβάνεται στα άλλα bullshit φαντάζομαι...
Στην οδήγηση νιώθεις κάτι;;;
Μαρκο με τον τροχο να παταει κατω . Οχι δεν νοιωθω κατι στην οδηγηση ουτε εγω ουτε ο μαστορας .
μετρησα και τις μπροστινες και ειναι η αριστερη 0.70 και η δεξια 0.10
μετρησα και το παλιο μου φιεστακι 0.10 μπροστα πισω δεξια αριστερα .στα ορια του στατιστικου λαθους , προφανως ειναι τελειως καθετα.
το bullshit παει στο σκεπτικο του μαστορα οτι ευθυνοταν το χειροφρενο.
citastak έγραψε:Αν κατάλαβα καλά έχει auxiliary water pump! Άρα μάλλον αυτό θα είναι!!!
alexandros.K έγραψε:citastak έγραψε:Αν κατάλαβα καλά έχει auxiliary water pump! Άρα μάλλον αυτό θα είναι!!!
Αυτο ειναι φιλε
Αν τλια νερου που ψυχει την τουρμπνα μετα το σβησιμο
Δουλευει κανα 5λεπτο περιπου
citastak έγραψε:alexandros.K έγραψε:citastak έγραψε:Αν κατάλαβα καλά έχει auxiliary water pump! Άρα μάλλον αυτό θα είναι!!!
Αυτο ειναι φιλε
Αν τλια νερου που ψυχει την τουρμπνα μετα το σβησιμο
Δουλευει κανα 5λεπτο περιπου
Σε ευχαριστώ πολύ, δεν το ήξερα!
Άρα στο τέλος της διαδρομής να μην το αφήνω αναμένο ρελαντί 5 λεπτά; Μου είχαν πει ότι έτσι χύψεται η τουρμπίνα. (βλακεία είπα; )
citastak έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ, δεν το ήξερα!
Άρα στο τέλος της διαδρομής να μην το αφήνω αναμένο ρελαντί 5 λεπτά; Μου είχαν πει ότι έτσι χύψεται η τουρμπίνα. (βλακεία είπα; )
alexandros.K έγραψε:citastak έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ, δεν το ήξερα!
Αν δεν το εχεις σκισει πριν το σβησιμο , ενα λεπτο αναμονη ειναι αρκετο
Αν του εχεις πιει το αιμα, το καλυτερο ειναι να πας χαλαρα στο δρομο για 3-4 χλμ, πριν σβησεις
Αν δεν το κανεις, περιμενε στο ρελαντι κανα 5λεπτο και μετα σβησε
224v έγραψε:Στο δικο μου 2.24v που εχει 2 μικρες υδροψυκτες ΙΗΙ του 90, οταν το σβυνω, αυτο συνεχιζει να δουλευει ο ανεμιστηρας του αναλογα με το αν το ειχα πλακωσει πριν η οχι. οσο δε δουλευει ετσι το βαντλατερ αναβοσβυνουν και τα φλας σαν να εχεις τα αλαρμ στο on. Φυσικα επειδη μου παιρνει χρονο να μπω στο παρκιν κ.λ.π. το μοτερ δουλευει σχεδον ρελαντι και ετσι δεν συμβαινει αυτο με το βαντιλατερ, παρα μονο αν παρκαρω ευκολα στο δρομο...
Στο Μινι R53 του 2006 δεν εχω αντιληφθει κατι παρομοιο, ισως επειδη ειναι με κομπρεσσορα να μην εχει κατι παρομοιο....
citastak έγραψε:Αυτό ακριβώς κάνω.
2-3 χλμ πριν φτάσω στον προορισμό πάω χαλαρά (όταν έχει πέσει πλάκωμα). Και περιμένω και λίγο μέχρι να σβήσω.
thednick έγραψε:Και εγώ οδηγάω χαλάρά μέχρι να πέσει το λάδι στους 92-93 και μετά από μερικά δευτερόλεπτα στο ρελαντι το σβήνω. Πάντως έχω την εντύπωση ότι αν περιμένω απλά ακίνητος στο ρελαντί η θερμοκρασία του λαδιού δεν πέφτει γρήγορα. Νομίζω πέφτει πιο γρήγορα κάνοντας μια χαλαρή βόλτα.
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]