Νίκος Παππάς έγραψε:Η πομονα κάνει διακοπές !
Μετα τις 4000 σαλ δουλεύει καλύτερα αλλά αναβοσβήνει το λαμπάκι κινητήρα.
Αφού το έκανε 3 φορές έμεινε αναμενο σταθερά, αλλά και αναβοσβήνει μόλις περάσει τις 4Κ σαλ
Έβαλα το διαγνωστικό και....
Για λέτε...
Από το Moto G
Εχω γινει αστερι ο μπασταρδος ομως, το βρηκα πριν βαλεις διαγνωστικο!!!!
Μεχρι και το pending λαθος....
Σορρυ που χαιρομαι, δεν ειναι επειδη εσυ εισαι δυστυχης αλλα επειδη εγω γινομαι καλυτερος.
Λοιπον μαστροΝικο, τα πραγματα ειναι απλα, λογικα εχεις πολλαπλασιαστες πανω στις πιπες... αντιμεταθετεις λοιπον το μπουζι του 1ου με αυτο του 2ου κυλινδρου, και τον πολλαπλασιαστη του 1ου με αυτον του 3ου...
Αν το misfire μετακομισει στον 2 ή τον 3 (θα το δεις στο διαγνωστικο ειδικα αν υποστηριζει misfore monitor ή/και "mode 6") τοτε ξερεις τι φταιει, ο πολλαπλασιαστης ή το μπουζι.
Επισης επι τη ευκαιρια κοιτάς και μεσα στο σωληνα του μπουζι για λαδια, νερα, σκατα κλπ, επισης κοιτας πολλαπλασιαστες να δεις αν το μαυρο γυρω γυρω εχει μπλεμωβ πινελιες (κατι σαν το μπλεμωβ χρωμα που παιρνουν οι εξατμισεις των μοτοσυκλετων στα σημεια που θερμαινονται πολυ (αρα εχεις σπινθηρα που χανεται πριν φτασει στο μπουζι και διαπερνα τη μονωση), και κοιτας και το μπουζι αν εχει διαφορα στο χρωμα απο τα αλλα κλπ. Τσεκαρε επισης αν ο μαστορας εχει βαλει τα σωστα μπουζι.
Αν το misfire επιμενει στον 1ο, τοτε παμε σε πιο advanced θεματα... υποτιθεται οτι μπορεις να καταλαβεις διάφoρα απο τα fuel trims σχετικα με misfires, αλλα μεχρι εκει δεν εχω φτασει ακομα

).

, η να περιμενω;