funkyreverend έγραψε:Έτσι πες ντε! Εσύ να τα άλλαζες για τον εαυτό σου, κάτι παραπάνω θα σε χρέωνες.
, θα με κέρναγα καμιά κοπέλα αλλά κλειστά μέχρι νεοτέρας

lazarefa έγραψε:Opel Astra H GTC 1.8 με 234.000χλμ.
Εργασίες σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο Opel.
-Αλλαγή λαδιών κινητήρα (Liqui Moly Top Tec 4600 5W30, 5lt)
-Αλλαγή φίλτρου λαδιού (γνήσιο GM)
-Αλλαγή φίλτρου αέρα κινητήρα (Filtron)
-Αλλαγή Θερμοστάτη και ψυκτικού υγρού (γνήσια GM)
-Αλλαγή ιμάντα δυναμό (Continental)
Υλικά δικά μου (κόστος αγοράς για τα ανωτέρω: περί τα 110 ευρώ).
Χρέωση εργασίας από το συνεργείο: 57,8 ευρώ με απόδειξη και πληρωμή με κάρτα.
Για την ιστορία, ο θερμοστάτης δεν έκλεινε τελείως, ο δε ιμάντας που αντικαταστάθηκε (μάρκας Gates) ήταν σε αρκετά κακή κατάσταση (εκτιμώ ότι ίσως σε 10-15.000 χλμ ακόμα και να κοβόταν). Παρόλα αυτά δεν στρίγκλιζε καθόλου πάνω στον κινητήρα. Είχε δουλέψει για περίπου 92.000χλμ/6 χρόνια. Ο μανίσιος είχε αλλαχθεί στις 142.000χλμ/9 χρόνια και είχε μικρότερη εμφανή φθορά (ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις στρίγκλιζε, εξ ου και η αλλαγή του τότε).
manoliossss έγραψε:Service 105000 σε Nissan micra 18’ 1.5 dci..Τηλεφώνησα να ρωτήσω τιμή για λάδια ,φίλτρο λαδιού,φίλτρο καμπίνας,φίλτρο αέρος,φίλτρο πετρελαίου,τακάκια και αλλαγή παραφλού.Η τιμή των ανταλλακτικών ήταν στα 230€ και 70€ εργασία.Αφού εδώ και 5 χιλιάδες βγήκα εκτός εγγύησης πήγα πήρα μόνος μου όλα τ ανταλλακτικά με 100 ευρουδάκια και εννοείται καλύτερης ποιότητας από αυτά που μας πασάρουν εντός εγγύησης .Εν τέλη πήγα εκεί μου τ άλλαξαν όλα και με χρέωσαν και 10€ λιγότερα εργασία,δηλαδη 60€.Από τα 300€ που θα έσκαγα αν ημουν ακόμα εγγύηση , την εβγαλα με 160!not bad!
Andreasdik έγραψε:Όλα αυτά 100€!!!Κανονικότατα!!!!Τα πήγα τα βάλανε και όλα κομπλε!ειχα βέβαια ξαδερφάκι που δουλεύει σε κατάστημα ανταλλακτικών και όσο να ναι έπαιξε ρόλο στην διαμόρφωση της τελικής τιμής.Όλα τ ανταλλακτικά τα πήρα με βάση την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.Λάδια elf φίλτρα man και τακακια trw.
Και τακάκια και φίλτρο πετρελαίου;
Και ταιριάζουν στο Micra σου;
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
https://www.facebook.com/reel/1908969930072581/?s=[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]